Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok işim var kahve molasında bi bakayım dedim son sayfaya yazılanları beğeni yapmak için girdim

Son düzenleme:
efsaa hanım şimdi twitera baktım tweet kaldırılmamıs aynen duruyor lütfen yanlıs bilgiler yazmayalım buraya

iste muz cumhuriyeti ornegi tum okullarda andimiz hergun istiklal marsi pazartesi sabahi ve cuma aksamlari mutlaka okutulur
benim yasadim yerde en yakin okul bir koy okulu 50 nufuslu bu birlesik okuma yapilan koyde bile boyleyken sizin bu yorumunuzu tamamen yanli oldugunu dusunuyorum siz bir cocugunuza sorun bakalim andimizi komusunuzun cocuguna sormayin ne gerek var yalaniniza onlari katmayi

genclige hitabe kacinci sinif konusudur bunu arastirin genclige hitabe ozel gunlerde ve edebiyat derslerinde okutulur andimiz gibi sinifin karsina gecip okutulmaz

hatirliyoru msene basinda kitaplardan istiklal marsi Ataturk genclige hitabe kaldirilmisti diye tamamen yalan haber yapanlardan farkiniz yok

acikca yazarmisiniz tayyip istifa etmesin ama ozur dilesin diye bunu yazamazsiniz cunku derdiniz onun istifa etmesi yalanlar uzerine yazip duruyorsunuz

unutmayin yedirmeyiz

Mune ve kazen beni engelleyin bu başlığı görmeyeyim okumayayım yazamayayım Tatile çıkacağım işim var ama ben buraya girdim mi gece 03.e kadar kalabiliyorum

Nazan Hanim,

Kendi yaptiginizi da elestirecek misiniz cok merak ediyorum. Siz de kendi yargilarinizdan kendi bildiklerinizden yola cikarak bir baskasinin yorumlarini yanli buluyorsunuz. Nereden biliyorsunuz bu olaylarin yasanmadigini? Burada kimse TÜRKIYE`DE ANDIMIZ TAMAMEN KALKMISTIR DEMEDI KI. Sizin yasadiginiz köy okulunda dahi okutuluyor olmasi bunun Türkiye`nin baska sehir ve köylerinde müdürlerin kendi insiyatifleri ile andimizi kaldirdigi gercegini nasil yalanlayabilir ki? Burada her birimiz halkin bir parcasiyiz ve Türkiye cok büyük bir ülke takdir edersiniz ki. Sizin Istanbul`un bilmem hangi ilcesinin hangi okulunda ne oldugundan nasil haberiniz olabilir? Insanlar kendi yasantilarindan birinci derece akrabalarinin basina gelen olaylardan bahsediyorsa bunu yalan olarak degerlendirmek sizin tekelinizde midir?

Genclige hitabe sinifin karsisina gecilip okutulmaz mi? Ben okudum efendim, arkadaslarim da okudular. Sizin "okutulmaz" genellemeniz beni yalanci cikarir mi? Cikarmaz. Dolayisiyla ithamlariniza dikkat etmeniz gerekir.

Son düzenleme:
acikca yazarmisiniz tayyip istifa etmesin ama ozur dilesin diye bunu yazamazsiniz cunku derdiniz onun istifa etmesi yalanlar uzerine yazip duruyorsunuz

unutmayin yedirmeyiz

özür dilesin, taleplerden sadece bir tanesidir. Eger diger talepleri merak ediyorsaniz, gazetelerin eski sayfalarina geri dönün efendim, okuyun bakalim bu gencler ne istiyorlarmis. Ya da forumda eski sayfalara dönüp neler istendigini neler beklendigini okuyabilirsiniz.

Hanımlar, affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum:

Nazan isimli üye sanırım cezalıydı, az önce mesaj yazdı ve mesajlarının içeriği
'kib'lik bir durum içermediği halde tekrar pasif oldu??

Ben bir şey anlamadım??

Ayni seyi ben de düsündüm biliyor musun (!) (!)
Hatta simdi onun profilini inceliyordum. Daha önce pasifti, bir anda geldi, iki mesaj yazdi ve hemen pasif oldu tekrar, bu nasil oldu?
Ben KIB`lemedim, KIB`leyen oldu mu??

Profiline de baktim. 2007`de üye olmus. Sadece son günlerde bu siyaset konusunda 37 mesaji var. Söylemleri de bana birini
hatirlattigi icin dikkatimi cekti, tekardan diger mesajlarina baktim, bu söylemler bana cok tanidik geldi.
Polemik yaratmayalim ama acaba incelemeye almasini talep etme gibi bir hakkimiz var mi???

rütbesinde ''profilime bakma salak''yazıyordu ondan olabilir mi?

Son düzenleme:
yalana bakarmisiniz?
resimleri görmesek inanacagizda.. bunlarin hepsi mi can derdindeydi?

Yok, bayılanlar arkadaşlar haricindekiler turist kafilesi, camiyi geziyorlar...

Hepsi can derdinde elbet. Elinde gaz tabancalı polisler, insanların üzerine
gaz fişeği fırlatıyor. O anda ne derdinde olunur?? Fırsat doğdu camide
ayakkabı ile gezelim mi dediler??

Yapmayın yahu, insaf??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…