o çocuğa okuduğum yorumların çoğunda karşıt görüşlü insanlardam müslümanlığına kadar yorum okudum neden? cenaze cem evinden kaldırılmış offf offf bu konuya girersem zaten canım burnumda iyice cinnet geçircem sanırım!
ölen bir insanın arkasından masum değildi demek,birde sadece suçu orada olmakken,nasıl bir vicdandır .anlayamıyorum
şurada sokakta ezilen bir kedi gördüğümde ağlamaktan ölürken bir insan için bunun denmesi beni şoklara soktu.
suçu ne imiş neden kurban edilmiş Ethem anlatsınlar da dinleyelim..tamam taraf olursun ama bu kadar değil..ölen biri var ortada bir katil var..o insanı polis olarak değil katil olarak görüyorum ben..hayatını kaybeden polise de direnişçilere de ciğerim yandı benim,gencecik insanlar..yazdıkça gerildim..vicdan,merhamet..nerede bunlar,nereye kayboldu? Ethem öldü,arkasından masum değildi diye konuşmak neye sığıyor?yapmayın artık.
yalnız katıl vurup kacıyor denmesı cok manasız olmuss..100kısı tek basına olan polıse tas atıyor..polıs uyarı atesı acıyor...ve kacmak zorunda zaten sız gormussunuzdur mutlaka ölduresıye kuvvetle yakın mesafeden atılan tasları...yanı o toplulugun aslaaaaaaaaaa masum vatandas olduguna ınanmıyorumm...
birilerinin sırf kendi görüşlerinin karşıtı olduğu için,ölen birine nerdeyse ölümü haketmiş diyebilecek kadar ileri gitmesi nasıl bir dünyada yaşıyorum sorusunu bana tekrar sordurdu. hele bunu canlı olarak burada yaşayınca.
"otoparkta dovulen genclerden biri silahli olsaydi ve silahini kullansaydi devletliler "ama vucuduna 37 jop isabet etmis" diyecekler miydi?"
Sanki ölenin hemen dibindelerdi masum değilmişOraya giden bu direnişe katılan hiç kimse masum değil ki Etem olsun(Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ne acı bu haberle bir kez daha yıkıldılar ((
bu yazı manalı olmus arkadasın yazdığımı manasız olmus
ahhhh ahhhh
evlat acısı ne demek bilmediğiniz öyle belli ki
yoksa o anneden utanır yazamazdınız bunları
ben 9ay tasıdığım bebegimi kaybettim 1 senedir eski ben değilim
o anne ne acı yasıyor kimbilir
diyelimki masum değildi ölümü mü haketti şimdi
elbette değerlerinizi savunun bizleri iknaya calısın
ama bu sırada vicdanlara dokunmayın
o zaman işin rengi çirkinleşir
orda bir anne ve bir baba var asla eskisi gibi olamayacak
bende bazen ne yorumlar yapmak istiyorum
ama susuyorum
çünkü tartısma bile vicdanlı olunca güzel oluyor
yalnız katıl vurup kacıyor denmesı cok manasız olmuss..100kısı tek basına olan polıse tas atıyor..polıs uyarı atesı acıyor...ve kacmak zorunda zaten sız gormussunuzdur mutlaka ölduresıye kuvvetle yakın mesafeden atılan tasları...yanı o toplulugun aslaaaaaaaaaa masum vatandas olduguna ınanmıyorumm...
Samimi duygularla yazıyorum yazını okurken salla sümük ağladım Allahım evlat acısı yaşatmasın kimseye yaşattığına da sabır versin. Başın sağolsun yavrun seni cennetin kapısında karşılayacak Allahım sabırlar versin sana da...
Benim yavrularımın
babası biraz teline dokunsa hemen atmaca oluyorum polislerin gençleri coplaması dövmesi kanıma dokunuyor hepsinin annesi benim sanki hiç fark etmiyor illa doğurmuş olmam gerekmiyor o gençleri insani duygular taşıyan herkes benim gibi oluyordur eminim o görüntüleri izleyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?