Tekirdağda eylem 16:30da Tuğlalı Parkta olacaktır.
Şu an olayı yayınlayan bi tek ÜLKE TV gördüm.
Eki Görüntüle 725876
Yakın bir arkadaşım şu an Taksimde. Yazdıklarını aktarıyorum:
Ilginç bir eylem oluyor, Türkiye bayrağı ve Istiklal Marşının yanı sıra devrimci sloganlar, Hey Allah nidaları... Memleketin tüm zenginlikleri bi aradayız...
Zorbalık hunharca başladı... Dostlar desteğe gelin, yalnız bırakmayın...
Polis asileştikçe kitlenin coşkusu, ateşi de artıyor... Faşizme karşı omuz omuza sloganları yükseliyor...
Müthiş bir dayanışma var, tanımadıklarına yemek, maske dağıtanlar, teselli verenler, biber gazından değil ama bu dayanışmadan etkilenmemek olanaklı değil...
Bu olay yurtta oldu tartıştık bayağ.
Birde yanımda tarih okuyan kız var ağzına edecekti.
Ama o herşeyi biliyormuş (!)
Bugün yaşananlar karşısında büyük ihtimalle yurda gömmüş olacaktık , kız birde izmirli inanbiliyor musun ?
Yaşadığı hayat ve savunduğu ideoloji birbirinden o kadar farklı ki .
Yaparlar, inanırım bunu da yapmışlardır, dayanışmayı nasıl kıracaklar daha? Allah'ım, sen bilirsin. Rabbim zalimin zulmünü en iyi bilen gören sensin, Rabbim fırsat verme, senin adınla insanları sömürenleri Kahhar isminle kahreyle (Amin)
Yok Chrome dan açtım zaten , eşimin facesine de girilmiyor, bence erişim kısıtlandı:26:
yapabilecegin cok sey var yine de.
tv izleme en azından yandaş kanalları ve int. ortamında bilgilerimizi paylasıp bilinçlendiriyoruz.bilinçleniyoruz:
Aminnn!
Dün sosyal medya olmasaydı hiçbirşeyden bilgimiz olmayacaktı, en büyük haberler ordan geldi, tvler güzellik yarışmalarına , dizilerine geri döndüler yine
Ben senin bu ucuz provokene gelmem canim
kusura bakma
Benim rengimde kirmizi, kanimda...
AKPye sempati duyuyorum dedigim icin
bana ikinci sinif insan ve Türk muammelesi yapman
senin vicdanina ve zekana kalmis...
Burası siyaset meydanı bölümü ve Türkiye gündemi...
Ben de dün listemdeki bütün AKPlileri çıkardım, sildim, engelledim.
Şimdiye kadar hiçbirine hakaret etmediğim halde sürekli bi dindarlık adı altında yok başın açıksa cehennemliksin, içki yasağına karşı çıkanlar şöyledir, atatürk böyledir diye güya "saldırmadan" yaptıkları yorumlardan sıkılmıştım. Artık patlak verdi gerçekten, ben kurunun yanında yanmak istemeyen yaşlardanım ve diktatörlükle yönetilmek istemiyorum. Ve böyle olmaması için şimdilik maalesef sadece bilgisayar başında ama gerekirse dişe diş göze göz şeklinde çatışacağım.
Ben de inanamam mesela ağzından hakaret eksik olmayan bir adamın nasıl bu konumda olabildiğini. Ben şurada birine çıksam ayyaş desem banlanabilrim bile ama adam bu ağzıyla ülkeyi yönetebiliyor hem de ülkenin yarısı arkasındayken.
Bu sadece gezi parkı, avm meselesi değil, zorba bir diktatöre isyandır! Bugüne kadar yaptıkları bu hale getirdi ortalığı, sabır taştı ama yüzde 50 lik kısım yine de verir oyunu iktidara, bu adama haşa peygamber gibi tapanlar var!
Maalesef canım biat severlerin olduğu bir yerdeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?