• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte benim, senin, bizim oğlumuz.
Bir ağaç kadar, masum, savunmsız, yeşil.
Dalını, yaprağını kırdırmayacağız.

Eklentiler

• $çocuk.jpg
    $çocuk.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Neden bizi kürt, türk, alevi,solcu, sağcı diye bölmeye çalıştıklarını şimdi anladım. Birleşince böyle oluyormuşuz

Bizleri hafife alanlar şimdi ülkemiz için nasıl tek yürek olduğumuzu şaşkınlıkla izliyorlardır herhalde...aynen öyle birleşmek nasılmış görüyorlar sanırım... biz bu ülkeyi zor bulduk kolay kaybetmeye de niyetimiz yok bu günler de daha iyi anladım...orada olamasakta sonuna kadar tam desteğiz.....

az cok biliyorduk bunların olacagını zaten. tvlerde göstermiyordu netten takip edebildik
çok zügünüm şu memleket ne olacak diye
iç savaş cıkaracak bunlar:50:

eğer iç savaş cıkınca rahat olunacaksa gerekiyosa cıksın ve sounda rahat edilsin...
ben hemşireyim 22 yasındayım
bazıları için erkende olsa anne olmayı istedim ben ama Rabbim nasip etmedi..
anne olamadım savaş cıkarasa iç dış farketmez herşeyimi kenara bırakıp savasa giderim anne olamadım evlat hasretini ben bilirim o canı yanan yavruları korurum yavrum olmayan yavruların acılarını sararım..
biz kadınlar gerekirse bunlar dışında daha bi çok seyi yaparız yeterki birlik olalım...:14::14:

Halk TV de diyor ki polis telsizlerinden şu anons geçiyormuş '' BUNLAR MARJİNAL GRUP DEĞİL HALK ''

sabaha kadar uyuyamadık, sanki şu an hiç bişey olmamış gibi
eskişehirde yürüyüş vs bişy varmı bilen söylesin bugün kesnlikle gidicem
şimdi ayaklanma başlamışken çığ gibi büyümek lazım:72:

Bende gitmek istiyorum ama araştırdım şuman için birşey yok dün gece toplanılmış doktorlarda sabaha karşı bizim caddeye kadar kaçmışlar geldiler peşlerin 5-6 polis minibüs kovalıyordu onları ne yapıyorlarsa taş sopa hiçbişi yok ellerinde. :50:

Yine Taksim'de karışıklık devam ediyormuş... polis kaldığı yerden biber gazına devam ediyormuş...

yahu polis biber gazına devam ediyo demişşin polis ne yapsın benim eşim gidiyo bişey oldu mu olacakmı aklım onda bu kadar yüklenmeyin polise arkadaşlar herkes düşmen olmuş..
birşey olsun taviz hırsızlık kavga koş polis o zaman polis kötü değil mi ??
polis de insan biber gazı sıkmasa çaşla sopayla polis ölecek..

o anda kıyamet bile kopsa elindeki fidanı dik diyen bir dinin mensupları, o ağaçları kepçelerle parçalayarak götürdü... demin izledim, 3. köprü için milyonlarca ağaç, asırlık ağaçlar kesilecek...

bu mu müslümanlık???

arkadaşım sorun ağaç değil vatanı bölmek..!

KADIKOYLULER, CHP MITINGINE GITMEYIN, BOLUNMEYIN, TAKSIM'E GELIN
CHP'nin bugün Kadıköy'de miting yapması çok saçma. Kadıköy zaten uyanık git uyuyan bir kent bul bir semt bul.”
Chp bugün miting yapma, direnişi bölme.

twitterdan alıntılar

bu eylem sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil, sivil

"TAksime cikmak isteyenler sakin korkmayin ! Birileri maske dagitiyor, delikanli doktorlar(yuzu maskeli) ilacla yuzunuzu rahatlatiyor, yere dustum bi gay kaldirdi, tinerciler sigara veriyor. Polis fenerli tarafari doverken ultraaslan olumune polise daliyor. Cihangirli evsahibleri pencerelerden sirke,limon,sut servisi yapiyor. Esnaf dukkaninda sizi sakliyor. Inanmazsiniz belki ama alman hastanesi sizzi tedavi ediyor."

Arkadaşımın aktardıkları:
Galata, Karakoy, Eminonu civarından rahatlıkla Istiklal e gelinebiliyor.. Akın akın doluyor insanlar, takım grupları coşkuyu artırdıkça artırıyor...19 Mayıs coşkusu var herkeste... "Dağ başını duman almış" marşıyla geliyor alana insanlar...

Bu arada arkadaşlar Taksim gezi parkının yıkılması, topçu kışlasının yapılmasıyla ilgili olarak şimdilik yürütme durdurulmuş....

olayın hala ağaç kavgası sananlar tv lerini açıp bugun ne giysem izlemeye devam etsinler lütfen.

Arkadaşımın aktardıkları:
Galata, Karakoy, Eminonu civarından rahatlıkla Istiklal e gelinebiliyor.. Akın akın doluyor insanlar, takım grupları coşkuyu artırdıkça artırıyor...19 Mayıs coşkusu var herkeste... "Dağ başını duman almış" marşıyla geliyor alana insanlar...

Bu arada arkadaşlar Taksim gezi parkının yıkılması, topçu kışlasının yapılmasıyla ilgili olarak şimdilik yürütme durdurulmuş....

bir arada kalınsa da istiklal marşı bağra bağra söylenebilse keşke.

Ben de gitmek istiyorum ama eşim beni tek başıma göndermez kendisi de çalışıyor bugün :26:

bende gitmek istiyorum eşime desem göndermicek işim vardı merkeze bursaya gidecektim orada katılcam yürüyüşlere eşimedde haber vermicem çünkü biliyoum izin vermicek...
ama söyle düşünüyorum atalarımızın anneleeri evdemi oturdu olan bitenimi izledi hayır evlatlarının arkasında durdular..

bende şimdi gidip kardeşlerimin abilerimin ablalarımın amca dayı teyze farketmez hepsinin yanında olacagım

Bugün eyleme ailemi de manitamı da alıp gidiyorum.
Başlarım aöf sınavına da derslere de ülke elden gidecek

yahu polis biber gazına devam ediyo demişşin polis ne yapsın benim eşim gidiyo bişey oldu mu olacakmı aklım onda bu kadar yüklenmeyin polise arkadaşlar herkes düşmen olmuş..
birşey olsun taviz hırsızlık kavga koş polis o zaman polis kötü değil mi ??
polis de insan biber gazı sıkmasa çaşla sopayla polis ölecek..

arkadaşım sorun ağaç değil vatanı bölmek..!

Eşiniz polis diye olaylara tarafsız bakamadığınızı düşünüyorum.
Zaten oradaki sessiz ve çadırlı eylemi, çadırları yakıp insanları tartaklayarak bu boyuta getiren polistir.
Polisin bu düşmanca tavırlarını sabaha kadar netten canlı yayında izledim...
Şu andan sonra yapacakları en mantıklı şey polisin geri çekilmesidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back