- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bizi kürt, türk, alevi,solcu, sağcı diye bölmeye çalıştıklarını şimdi anladım. Birleşince böyle oluyormuşuz
az cok biliyorduk bunların olacagını zaten. tvlerde göstermiyordu netten takip edebildik
çok zügünüm şu memleket ne olacak diye
iç savaş cıkaracak bunlar
sabaha kadar uyuyamadık, sanki şu an hiç bişey olmamış gibi
eskişehirde yürüyüş vs bişy varmı bilen söylesin bugün kesnlikle gidicem
şimdi ayaklanma başlamışken çığ gibi büyümek lazım
Yine Taksim'de karışıklık devam ediyormuş... polis kaldığı yerden biber gazına devam ediyormuş...
o anda kıyamet bile kopsa elindeki fidanı dik diyen bir dinin mensupları, o ağaçları kepçelerle parçalayarak götürdü... demin izledim, 3. köprü için milyonlarca ağaç, asırlık ağaçlar kesilecek...
bu mu müslümanlık???
Ben de gitmek istiyorum ama eşim beni tek başıma göndermez kendisi de çalışıyor bugün :26:
Ben de gitmek istiyorum ama eşim beni tek başıma göndermez kendisi de çalışıyor bugün :26:
Arkadaşımın aktardıkları:
Galata, Karakoy, Eminonu civarından rahatlıkla Istiklal e gelinebiliyor.. Akın akın doluyor insanlar, takım grupları coşkuyu artırdıkça artırıyor...19 Mayıs coşkusu var herkeste... "Dağ başını duman almış" marşıyla geliyor alana insanlar...
Bu arada arkadaşlar Taksim gezi parkının yıkılması, topçu kışlasının yapılmasıyla ilgili olarak şimdilik yürütme durdurulmuş....
yahu polis biber gazına devam ediyo demişşin polis ne yapsın benim eşim gidiyo bişey oldu mu olacakmı aklım onda bu kadar yüklenmeyin polise arkadaşlar herkes düşmen olmuş..
birşey olsun taviz hırsızlık kavga koş polis o zaman polis kötü değil mi ??
polis de insan biber gazı sıkmasa çaşla sopayla polis ölecek..
arkadaşım sorun ağaç değil vatanı bölmek..!