- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chrome ile açtım explorerdan kaynaklanıyor olabilir.
Yapıştır gitsin o zaman.
İstanbul 'da olsaydım bende giderdim gaza geldim valla
veeeeee BURSA SAAT 19:00 KÜLTÜR PARKK BULUŞMA NOKTASI...
Tartışılan siyaset değil, ırkıma-milletime kendi polisi tarafından reva görülen zulüm...Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.
Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...
Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...
Yok Chrome dan açtım zaten , eşimin facesine de girilmiyor, bence erişim kısıtlandı:26:
iş yerindeyim dağ basındayım bursa merkeze 2 saat uzaklıktayım hiçbişey gelmiyo elimden bişey yapamıyorum...
Allah 'ım sadece sana sıgınıp senden istiyoruz sonumuzu hayır eyle bu çetin olaylardahayırlısıyla cıkmamızı nasip eyle (AAMİİNNN)
sadece dua edebiliyorum
kızlar bu arada ben facebooku açamıyorum, açıyorum ama hiçbirşey görünmüyor, sizlerde de sorun var mı:26:
engellenicek falan diye duymuştum
sadece istanbulda değil bulundugun şehirde de vardır yürüyüş
tüm iller ayaklandı
Polis arkadaşımın yazdıklarını size de aktarıyorum..
az once yazmissin ya eylemi birileri yonlendirmeye kalkarsa vay halimize diye suan eylem dhkp c tarafindan yonlendiriliyor korktugun grrcek oldu
suan olaylari bizde merakla takip ediyoruz olaylari kesinlikle savunmuyorum polisin mudahalesinide ama disardan goryndugu gibi degil hersey ama ben ne akpyi savunuyorumnki sevmem olaylara polis gozuyle bakinca en zararsiz mudahale seklidir gaz ve su aksini dusunmek bile istemiyorum polis emre gore hareket eder ama oradaki cogunluk provakator cunku tekelneylemlerindekilerde ayni kisilerdi beni azicik taniyosan inanirsinda
Yaparlar, inanırım bunu da yapmışlardır, dayanışmayı nasıl kıracaklar daha? Allah'ım, sen bilirsin. Rabbim zalimin zulmünü en iyi bilen gören sensin, Rabbim fırsat verme, senin adınla insanları sömürenleri Kahhar isminle kahreyle (Amin)