• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10.52 İstiklal’de barikatların nasıl kurulacağına ilişkin çalışmalar başladı, direnişe hazırlanılıyor

10.56 Taksim’de direniş sürüyor, polis direniş nedeniyle geri çekildi. Ana kitle Galatasaray’dan yürüyor. Fransız Konsolosluğu’nun önünde de bir topluluk var

Bugün TV boykotunu unutmayın! Onların kirli, gizleme ve örtme öncelikli ekranlarına ihtiyaç duymadığımızı hatırlatalım!

1 Haziran 2013 TV Boykotu Günü!

Tekirdağda eylem 16:30da Tuğlalı Parkta olacaktır.

Şu an olayı yayınlayan bi tek ÜLKE TV gördüm.

Eki Görüntüle 725876

Yakın bir arkadaşım şu an Taksimde. Yazdıklarını aktarıyorum:

Ilginç bir eylem oluyor, Türkiye bayrağı ve Istiklal Marşının yanı sıra devrimci sloganlar, Hey Allah nidaları... Memleketin tüm zenginlikleri bi aradayız...
Zorbalık hunharca başladı... Dostlar desteğe gelin, yalnız bırakmayın...
Polis asileştikçe kitlenin coşkusu, ateşi de artıyor... Faşizme karşı omuz omuza sloganları yükseliyor...
Müthiş bir dayanışma var, tanımadıklarına yemek, maske dağıtanlar, teselli verenler, biber gazından değil ama bu dayanışmadan etkilenmemek olanaklı değil...

Bu milleti bölüp parçalamak kolay değil onu gördük burda ama 2002 den beri bu bölücü ayrıştırıcı anlayışa izin verildi, asıl oy verenlerin desteklememesi gerek artık:31:
çok güzel bi yazı okudum bugün: Bir tane ağaç için savaşmak bir ton kömür için boyun bükmekten iyidir!

Bu olay yurtta oldu tartıştık bayağ.
Birde yanımda tarih okuyan kız var ağzına edecekti.
Ama o herşeyi biliyormuş (!)
Bugün yaşananlar karşısında büyük ihtimalle yurda gömmüş olacaktık , kız birde izmirli inanbiliyor musun ?
Yaşadığı hayat ve savunduğu ideoloji birbirinden o kadar farklı ki .

Bilirler, onlar herşeyi çok bilirler. Onlardan iyi kim bilebilir? Ayaklanma nedir, ayıptır, günahtır, ahmaklıktır. Karşı gelinmeyecekmiş, çekilmeleri gerekirmiş, bu savaş ikinci Kurtuluş Savaşı'mız olacak inşallah.

16.30 da Balıkesir / Merkez de de yürüyüş var.
Tüm iller dün geceden beri toplanmaya başladı

Karşıyaka

$BLqNsKlCQAEkPgh.jpg

Yaparlar, inanırım bunu da yapmışlardır, dayanışmayı nasıl kıracaklar daha? Allah'ım, sen bilirsin. Rabbim zalimin zulmünü en iyi bilen gören sensin, Rabbim fırsat verme, senin adınla insanları sömürenleri Kahhar isminle kahreyle (Amin)

Aminnn!
Dün sosyal medya olmasaydı hiçbirşeyden bilgimiz olmayacaktı, en büyük haberler ordan geldi, tvler güzellik yarışmalarına , dizilerine geri döndüler yine:31:

Neden bizi kürt, türk, alevi,solcu, sağcı diye bölmeye çalıştıklarını şimdi anladım. Birleşince böyle oluyormuşuz

İnşallah bu direniş güzel sonuçlar verir .
Bize dedi ki o ne isterse yapar ki .
Dedim ki b.k yapar sen öyle san bu insanlar getirdiğini indirmeyi bilir.

Gördünüz mü ? Her istediğini yapacak diyenler .
Yok öyle bir dünya !

Gücünü halktan alan bir iktidar halkını karşısına almaz.

Ama gücünü halktan alıyorsa!

yapabilecegin cok sey var yine de.
tv izleme en azından yandaş kanalları ve int. ortamında bilgilerimizi paylasıp bilinçlendiriyoruz.:31: bilinçleniyoruz:

tv yok burda canım nette bi çok siteyi açmıyo face tweetr yok sadece kk dan izleye biliyorum gelişmeleri net haberlerindede cok fazla bişey bulamadım elimden gelen bunlar.. bide bi arkadaş 19.00da bursada var demiş kalkıp ona gidebilcem..baskada bişey aklıma gelmiyo:31:
yemin ederim sigara içmeye cıkcam burayı okumaktan kalkamıyorum:ssz:

Aminnn!
Dün sosyal medya olmasaydı hiçbirşeyden bilgimiz olmayacaktı, en büyük haberler ordan geldi, tvler güzellik yarışmalarına , dizilerine geri döndüler yine:31:

Ben olanı biteni burdan öğrendim, akşamdan beri TV'yi kurcalıyorum da, sanki başka ülkenin kanalları bunlar. Hoş, olayı da başka ülke televizyonlarından canlı yayınla izleyebiliyoruz ya! Bizimkiler dünyadan bile değil o halde, uzayda yaşıyorlar olsa gerek !

ne oldu acaba son durum
bir gram uyuyamadık :50: uyku mu görür gözümüz millet o haldeyken:50:

Ben senin bu ucuz provokene gelmem canim
kusura bakma :34:

Benim rengimde kirmizi, kanimda...
AKPye sempati duyuyorum dedigim icin
bana ikinci sinif insan ve Türk muammelesi yapman
senin vicdanina ve zekana kalmis...

Türkiyede yaşamadığın için bu kadar ılımlı olmuş olabilirmisin özlem ?
Bunu düşündün mü hiç ?
Bu yapılanlar ''insan haklarına'' saldırı boyutunda artık...

Dün gece sabaha karşı 2 saat kadar sızmışım bir anda gözlerimi açtım sanki uyumam direnen o cesur yüreklere vatana ihanet gibi geldi ve sadece iki kanaldan canlı takip ettim bütün gece ve sosyal medyadan tabiki elimden geleni yapıyorum bu arada...dünya canlı yayınladı olup biteni ama bizim korkak medyamız üç maymunu oynuyor...yok arkadaş bizler varken meydanı boş bulamazsınız zira bakınız meydanlara...1.VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAFA ETMEKTİR...bizde birinci vazifemizi gerçekleştiriyoruz rahat uyu atam sen...

Burası siyaset meydanı bölümü ve Türkiye gündemi...
Ben de dün listemdeki bütün AKPlileri çıkardım, sildim, engelledim.
Şimdiye kadar hiçbirine hakaret etmediğim halde sürekli bi dindarlık adı altında yok başın açıksa cehennemliksin, içki yasağına karşı çıkanlar şöyledir, atatürk böyledir diye güya "saldırmadan" yaptıkları yorumlardan sıkılmıştım. Artık patlak verdi gerçekten, ben kurunun yanında yanmak istemeyen yaşlardanım ve diktatörlükle yönetilmek istemiyorum. Ve böyle olmaması için şimdilik maalesef sadece bilgisayar başında ama gerekirse dişe diş göze göz şeklinde çatışacağım.

Ben de inanamam mesela ağzından hakaret eksik olmayan bir adamın nasıl bu konumda olabildiğini. Ben şurada birine çıksam ayyaş desem banlanabilrim bile ama adam bu ağzıyla ülkeyi yönetebiliyor hem de ülkenin yarısı arkasındayken.

körü körüne bağlanmak bu...

Bu sadece gezi parkı, avm meselesi değil, zorba bir diktatöre isyandır! Bugüne kadar yaptıkları bu hale getirdi ortalığı, sabır taştı ama yüzde 50 lik kısım yine de verir oyunu iktidara, bu adama haşa peygamber gibi tapanlar var!

peygamberimiz de diktatör değildi. istese olurdu ama değildi. öyle olsa ardından halifeler seçimle gelmezdi. dikkat edin, o içkiyi yasaklamaıştır. ayeti anlatmış, bırakan bırakmış. bırakmayana bir yaptırım yoktur.
efendimiz en zıt görüşle bile güzellikle konuşmuş, sevgiyle müdahale etmiştir. o savaş esirlerini bile okuma yazma öğretmeleri karşılığında serbest bırakmış. cübbesine oturan kediyi uyandırmamak için cübbeyi kesmiştir.

bu adamı Allah rızası kul hakkı için Efendimizin yoluyla karıştırmayın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back