Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
#RedLeaks RedHack Belgeleri.. Kizil Hackerlar - 1997-2013: TBMM çalışanları, Milletvekilleri ve Eşlerinin Ev, Cep, işyeri Numaralari - RedHack

TBMM çalışanları, Milletvekilleri ve Eşlerinin Ev, Cep, işyeri Numaralari - RedHack

Elimize geçen onlarca listeden sadece biri.. Her doneme ve surece ait birçok lise elimizde mevcut.. Elimizdekilerden birini hizlica yayinliyoruz..
Listede olan "duyarli" arkadaslar kusura bakmasinlar, ne yazik ki suanki durumun aciliyetinden kaynakli tasnif etmeden hizlica yayinliyoruz bunu.. Zira normalde en azinda eşleri gizleyecektik fakat, bugunku saldiriyla birlikte siz "milletin vekillerini" bulamazmarsa bile en azindan eşlerinizden ulassinlar istedik. Kaldiki bu lise bircok TBMM calisanin mail kutusunda var ise, HALK'ta olmasini da yadirgamayalim..
Ozel hayata kesinlikle bir mudahalemiz yok, zaten "milletin" vekilinin "milletten baska" ne ozel hayati olabilir ki? Zaten o sebeple "zor" degil mi vekil olmak? Her neyse, Milletin vekili'nde bu lise mevcut ise, milletin kendisinde de olmali..

artık yeter dayanamıyorum
reyhanlıda bir sürü insanımız öldü oraya akp gitmedi bile
her şeye zam
bir sürü şehit
gençler işsiz
vergilerden belimiz büküldü.
ben yeter diyorum
şehit torunuyum ben
benim bütüm dedelerim çanakkalede şehit oldu
nenelerim dul kalmış çocuklarını tarlada kadın başlarına çalışrak
büyütmüşler.
bu ülkeyi
böyle adamlar yönetiyorsa
yazıklar olsun be!!!!!!!!!!!!!!!!

ne oldu acaba son durum
bir gram uyuyamadık uyku mu görür gözümüz millet o haldeyken

bizz mışıl mışıl uyudukta ne oldu şimdi vicdan azabı cekiyorum nasıl olur nasıl duymadım diye
ama napayım tvde bişey yoktu netimde yok hiç bişey duymadık Allah kahretsin..

sabaha kadar uyuyamadık, sanki şu an hiç bişey olmamış gibi
eskişehirde yürüyüş vs bişy varmı bilen söylesin bugün kesnlikle gidicem
şimdi ayaklanma başlamışken çığ gibi büyümek lazım

bizz mışıl mışıl uyudukta ne oldu şimdi vicdan azabı cekiyorum nasıl olur nasıl duymadım diye

az cok biliyorduk bunların olacagını zaten. tvlerde göstermiyordu netten takip edebildik
çok zügünüm şu memleket ne olacak diye
iç savaş cıkaracak bunlar

Ben karıştırmıyorum canım merak etme Sadece olayın vehamet boyutunu gösterdim, tabi ki peygamberimizin KILI olamazz!

bengütürk ten takip ediyorum. edirnede akil insanlar Türk bayraklarıyla protesto edildi.

ne hikmetse bu "akiller" hiç bir akıllıya yaranamadı...

Yine Taksim'de karışıklık devam ediyormuş... polis kaldığı yerden biber gazına devam ediyormuş...

hiç mi bıkmazlar hiç mi durmazlar
halkı halkla karsı karsıya getirenler utansın

Gaziantepte üniversiteliler bir eylem planı hazırlamış sanırım bi arkadaş söyledi.

İstanbuldaki arkadaşım aktarıyor:
"Karnı acıkan, susayan var mı? Burnunuza ilaç süreyim de daha rahat nefes alın" diyenler öyle çok. Biz aileyiz, Türkiye'yiz...

[video=dailymotion;x10fa2s]http://www.dailymotion.com/video/x10fa2s_bbc-in-az-onceki-yayinindan-01-06-2013-04-00-tsi_news[/video]

aynı duyguyu,vicdan azabını bende yaşıyorum şu an , sabah burdan öğrendim ve içim içimi yiyor yanlarında olmalıyım diye, bugün aöf sınavı var ama akılda sınavmı var ders mi var, aklım hep heryerdeki kardeşlerimizde

o anda kıyamet bile kopsa elindeki fidanı dik diyen bir dinin mensupları, o ağaçları kepçelerle parçalayarak götürdü... demin izledim, 3. köprü için milyonlarca ağaç, asırlık ağaçlar kesilecek...

bu mu müslümanlık???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…