Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıştır gitsin o zaman.

Bu olay yurtta oldu tartıştık bayağ.
Birde yanımda tarih okuyan kız var ağzına edecekti.
Ama o herşeyi biliyormuş (!)
Bugün yaşananlar karşısında büyük ihtimalle yurda gömmüş olacaktık , kız birde izmirli inanbiliyor musun ?
Yaşadığı hayat ve savunduğu ideoloji birbirinden o kadar farklı ki .

Polis arkadaşımın yazdıklarını size de aktarıyorum..

az once yazmissin ya eylemi birileri yonlendirmeye kalkarsa vay halimize diye suan eylem dhkp c tarafindan yonlendiriliyor korktugun grrcek oldu
suan olaylari bizde merakla takip ediyoruz olaylari kesinlikle savunmuyorum polisin mudahalesinide ama disardan goryndugu gibi degil hersey ama ben ne akpyi savunuyorumnki sevmem olaylara polis gozuyle bakinca en zararsiz mudahale seklidir gaz ve su aksini dusunmek bile istemiyorum polis emre gore hareket eder ama oradaki cogunluk provakator cunku tekelneylemlerindekilerde ayni kisilerdi beni azicik taniyosan inanirsinda

iş yerindeyim dağ basındayım bursa merkeze 2 saat uzaklıktayım hiçbişey gelmiyo elimden bişey yapamıyorum...

Allah 'ım sadece sana sıgınıp senden istiyoruz sonumuzu hayır eyle bu çetin olaylardahayırlısıyla cıkmamızı nasip eyle (AAMİİNNN)
sadece dua edebiliyorum

Tekirdağda eylem 16:30da Tuğlalı Parkta olacaktır.

Şu an olayı yayınlayan bi tek ÜLKE TV gördüm.

Yakın bir arkadaşım şu an Taksimde. Yazdıklarını aktarıyorum:

Ilginç bir eylem oluyor, Türkiye bayrağı ve Istiklal Marşının yanı sıra devrimci sloganlar, Hey Allah nidaları... Memleketin tüm zenginlikleri bi aradayız...
Zorbalık hunharca başladı... Dostlar desteğe gelin, yalnız bırakmayın...
Polis asileştikçe kitlenin coşkusu, ateşi de artıyor... Faşizme karşı omuz omuza sloganları yükseliyor...
Müthiş bir dayanışma var, tanımadıklarına yemek, maske dağıtanlar, teselli verenler, biber gazından değil ama bu dayanışmadan etkilenmemek olanaklı değil...

Tartışılan siyaset değil, ırkıma-milletime kendi polisi tarafından reva görülen zulüm...

Yok Chrome dan açtım zaten , eşimin facesine de girilmiyor, bence erişim kısıtlandı:26:

Yaparlar, inanırım bunu da yapmışlardır, dayanışmayı nasıl kıracaklar daha? Allah'ım, sen bilirsin. Rabbim zalimin zulmünü en iyi bilen gören sensin, Rabbim fırsat verme, senin adınla insanları sömürenleri Kahhar isminle kahreyle (Amin)

yapabilecegin cok sey var yine de.
tv izleme en azından yandaş kanalları ve int. ortamında bilgilerimizi paylasıp bilinçlendiriyoruz. bilinçleniyoruz:

kızlar bu arada ben facebooku açamıyorum, açıyorum ama hiçbirşey görünmüyor, sizlerde de sorun var mı:26:
engellenicek falan diye duymuştum

Tv lerdeki basın yasağına engel olan, ve Türkiye gerçeklerini bize göstermeyen tüm kanalları kınıyorum. Lütfen herkez duyarlı olup, şuan yaşanılan durumu ailesi ve yakınlarınında bilmesini sağlasın. Ortalık yangın yeri ama bizim kanallarımız güzellik yarısmasını gösterıyor.

Tüm gerçekleri *ULUSAL TV ya da HALK TV den takip edebilirsiniz..

Benim hiçbir siyasi partiye üye olmayan bir arkadaşım orada. Şu an ülke tvde gösteriyor ellerinde bayrak bile yok........

Facebook bende sorunsuz çalışıyor ama erkek arkadaşımınkinden girdiğimde bir garip, ya arkadaş sayısının fazla olmasından dolayı ya da İstanbul konum bilgisinden dolayı bilemedim

aamiiiiinnnnnnn

gezi parkı direnişinde halkımızın bu hükümetin baskıcı tutumuna tahammül gücünün kalmadığının göstergesidir... yapılan zulumleri okudukça göz yaşlarıma engel olamıyorum... bizi ne hale getirdiler!!! kendisi Esad'a kendi ülkesinin insanlarına zulüm yapıyor diye bangır bangır bağırıyordu!!! KENDİSİNİN BU YAPTIĞINA NE DENİR???

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…