Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.
Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...
Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...
Daha birçok şeye inanamazsın,
-Ne zaman 120 sayfa oldu ?
- Bu halk ne zaman uyandı,oysa o kadarda ayran içirmiştik.
- O kadar insan nasıl bir araya geldi,oysa biz onları damgalayıp bölmüştük
Benim rengim ve kanım kırmızı
Sevgili Başbakanım;
Bu gün bize öyle güzel bir iyilik yaptın ki, haberin yok. Bu gün öldürün emri verdiğin polisin karşısında yere düşen Fenerbahçe taraftarını kaldıran Beşiktaşlı gördük. Birbirleriyle suyunu, ekmeğini paylaşan üniversiteli öğrenciler gördük. Kol kola giren Türk-Kürt asıllı insanlar gördük. Fahişe dediğimiz kadınların o evlerden çıkarak yararılara yardım ettiğini, biber gazından etkilenenlere süt ve limon verdiğini gördük. Travesti dediğiniz insanların evlerini insanların barınması için açtığını gördük. Telefon numaralarını paylaşan avukat, doktor, ilk yardımda yaralılara müdahale eden tıp öğrencileri gördük. Wireless şifrelerini kaldıran esnafı, yaralıları otellerinin lobilerine alan otel sahipleri gördük. Panzer ve Toma girmesin diye otobüsüyle yolu kapatan belediye şöförü gördük. Gece dükkanları açan eczacılar gördük, daha da göreceğiz. Gözlerimiz sıktırdığın biber gazından değil, gururdan doldu.
Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.
Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...
Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...
inşallah oğlum 29 yaşına geldiğinde senin kadar cesur olabilirim
Bu bölüm siyaset tartışılsın diye açıldı zaten bilginize.
Ayrıca diktatöre sempati duyanlar için böyle düşünülmesi gayet doğal değil mi?
Sonu o çok höykürdüğü Esad gibi olacak kendimiz için korkarım.
Bahsettiğiniz yer e... ise oraya yazılanlar siliniyor, konular kapatılıyor yoksa oralara da çok yazdım ben....ben buraya yazan öğretmenlere çok teşekkür etmek istiyorum kendi adıma, bazı öğretmen forumlarını takip ediyorum ve bazı öğretmenlerin yazdıkları beni şok ediyo, bunlar mı bizim çocuklarımızı yetiştirecek diyorum, umutsuzluğa kapılıyorum, ama sizin gibi öğretmenleri görmek beni o kadar mutlu ediyor ki, size o kadar çok iş düşüyor ki, ailelerden bile çok fazla...
Keske polis elindeki silahi birakip eylemcilerin yanina katilsa iste ozaman olmasi gereken görüntü budur diyecegim...Mustafa Kemal Atatürkün evlatlari yanyana el ele
.benim anlatımım değil canım.. orada olayları yaşayan bir vatandaşımızın anlatımı.Bir yerden zaten patlak verecekti. Süper anlatmışsın bitanem
SON DAKİKA : Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır. İstanbul'daki tüm ordu evleri hazır.
konu kime oy verdiğimiz konusu değil........suç hepimizde.......verdiğimiz oyun hesabını sormayı öğrenemedik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?