Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok fenayım arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okudumve okudugumdan beri ağlıyorum
evde net yok iş yerinden giriyorum tvlerde bütün akşam baska programlar verdiler hiç bişeyden haberimiz yoktu rahatca yattık uyuduk oysa mileetim bayragına kanının kırmızısını veren milletimin yine al kanları dökülüyomuş
içim kor gibi yanıyokalbim fırlayacak gibi atıyo....

tek yürek olan milletim yaralanan ac susuz kalan milletim bütün gece hiç bişeyden habersiz yatıp uyudugum için kendimi ihanet etmiş hissettim hepinizden özür dilerim

Lanet olsun bizi bu duruma düşürenleree

LÜTFEEEN!!!!
Bugün, burada tartışmayın bari.
Bugün farklılıklarımıza, görüşlerimize, yaşantımıza rağmen birlik olma günü.
Bu bir sivil başkaldırı, yeter haykırışı.
Sen , ben , o yok beraberiz, biriz.
Yan, yandaş, taraf değiliz,
halkız, insanız, bireyiz, dostuz, kardeşiz, TÜRKİYELİ değil TÜRKÜZ..
Burada bile yanyana duramazken ,
Binler, onbinler sabaha kadar din, kimlik, mezhep, görüş ayrımı yapmadan yanyana direndi.
Tavamızla , tenceremizle, marşımızla sabaha kadar duamızla destektik, kitlendik.
Bugün birlik olma günü, kanın kırmızılığı idelojıde değil, yürekte.
Ezilmeyeceğiz, yılmayacağız, korkmayacağız, unutmayacağız........

.benim anlatımım değil canım.. orada olayları yaşayan bir vatandaşımızın anlatımı.
keşke bende orada olsaydım.

Aynen arkadaşım keşke olabilseydik ...şuan halk tv görüntüsünde direnenlerin elinden bayrağımızı çekip alıyor bu polisler deliricem yaa o bizim bayrağımız bizim atalarımızın kanıyla sulandı kimin bayrağını kimden alıyorsunuz çıldıracam valla ....

Bahsettiğiniz yer e... ise oraya yazılanlar siliniyor, konular kapatılıyor yoksa oralara da çok yazdım ben....

evet o da dahil, malesef çok yandaş bi forum, gerçeği söyleyen öğretmen hemen atılıyor izliyorum

bak şimdi kk ya da teşekkür edesim geldi, kıymetini bilelim, çok teşekkürler kadınlar kulubu

Son düzenleme:
Ama esad gibi askere vurduramaz halkını ! Asker yerini bilir ...
Olay parti işi olmakdan çıktı bu çok şeylerin birikimi .
Bu kaldırılan 23 nisanın birikimi bu Atatürk'e duyulan nefretin birikimi bu kaldırılmaya çalışılan T.C'NİN birikimi , bu hastayım diye 23 nisana katılmayan başbakana artık halkın isyanı bu istediğini yaparım zanneden hükümete başkaldıran halkın DİRENİŞİ ! Bu atasına ayyaş diyenlere kapak !
Bu olaya provakasyon diyenler insanları susturmak isteyenler.
Ben ne CHP ne MHP nde başka partiye mensubum. Ben TÜRK'ÜM ve üzerimizde kurulmaya çalışılan baskının farkındayım
Olayları partileştirenler durumun farkında olmayanlar .
Zannettiler ki bu halk sesini hiç bişeye çıkarmıyor her dediğimizi yaparız.
Öyle değil işte bu ülkede artık istediğin atı koşturamazsın.
Tüm sempatizmanlar duysun ozaman.
Bu halkın artık gırtlağına dayanan olayların sesi.
Susan medyayı kınıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin bu ucuz provokene gelmem canim
kusura bakma

Benim rengimde kirmizi, kanimda...
AKPye sempati duyuyorum dedigim icin
bana ikinci sinif insan ve Türk muammelesi yapman
senin vicdanina ve zekana kalmis...

Provakosyon yapan hangimiziz bunu herkez görüyor merak etme.Amacım asla olamaz,benim tek amacım var oda çocuklarımı laik ve bağımsız bir ülkede yetiştirebilmek.Bende chp sempatizanıyım ama fikrim yanlış anlaşılmasın ben yalnızca chp yandaşıyım onun başındaki genel başkanın değil.

Toplu gaz maskesi alımı yaptığımız iki eczaneden biri hiç ücret almadı, diğeri yarı fiyatını aldı. Mahallemizin bakkalı bir kasa limon ve bir koli süt verdi, para almadı. Şimdi onlar bir grupla beraber Taksim' e doğru gidiyor. Tıp fakültesinde okuyan bütün arkadaşlarım seferber oldu.
Geç oldu ama bu defa 'oldu' sanırım. İyi ki oldu.. Ben de gidemediğim için vicdan azabı çekiyorum ama elimden gelen her şeyi yapıyorum.

SON DAKİKA : Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır. İstanbul'daki tüm ordu evleri hazır.

Böyle birşey iç savaş başlatır ki bu olası değil.

Hele de bu Genel Kurmay başkanıyla, bu pasifize edilmiş orduyla hiç mümkün değil. Böyle birşey olmasın ama gönül isterdi ki Başbakanı uyaran biri olsun.

Almanya'nın ZDF Kanalı: "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değişir."İtalya Devlet Televizyon RAI 1: "Türkler Taksim'de bu kez kendi devletlerine karşı Çanakkale Geçilmez'i yazıyorlar."CNN int muhabiri: "Times Meydanı'nın savaş alanına döndüğünü ve hiç haber yapılmadığını düşünün...(!) işte şu an Türkiye'de bu oluyor."Guardian: "Küçük bir parkı korumak için başlayan protesto, baskıcı bir rejime isyanın tohumlarını attı."

Evet siyaset bölümüymüs gercekten,
dedigim gibi uzun süre siyaset yasak oldugu icin
böyle bi bölümün acildigin farkinda degildim.

Dedigim gibi ben akp taraftari degilim, sadece bazi yaptiklari isleri begeniyorum.

Umarim haber bekleyen herkes haber alabilir,
ve herkes sag saglim evine döner...

Şu an evinizin penceresi bile herhangi bir Türk kanalından daha gerçek şeyler gösterir.

Direnişciler için toplu maske alıp dağıtıyorsanız destek vermek isterim.
Organize edebilirseniz bizimde bir faydamız olsun.

Dün geceden beri askerin olaya müdahale edeceği söyleniyor ama olan bişey yok. Saatler geçti neden müdahale edilmiyor.?

türkiye ayağa kalkıyor eylem yerleri ve saatleri
/font]

rize saat 12.00 rize belediye parkı
bartın saat 13.00 cumhuriyet meydanı
marmaris 13:00 atatürk meydanı
karabük saat 14.00 belediye önü
karaman saat 14.00 atatürk parkı
kayseri saat 15.00 meydan almer önü
muğla saat 15.00 sınırsızlık meydanı
gemlik 15.00 cius avm önü
izmir saat 15.00 kıbrıs şehitleri caddesi
kars saat 16.00 at heykeli önü
kırıkkale saat 16.00 hüseyin kahya parkı
bolu saat 16.00 valilik önü
antalya saat 17.00 cumhuriyet meydanı
bandırma saat 17.00 cumhuriyet meydanı
trabzon saat 17.00 öğretmenevi önü
milas saat 17.00 atapark
kahramanmaraş saat 17.30 il özel idaresi önü mersin saat 18.00 forum havuz önü
zonguldak saat 18:00 madenci anıtı
manavgat saat 18.00 cumhuriyet meydanı
fethiye saat 18.00'da belediye kültür merkezi önü frankfurt saat 18.00 hauptwache galeria kaufhof önü ısparta saat 19.00 kaymakkapı meydanı
bilecik saat 19.00 cumhuriyet meydanı
adana 19.00 atatürk parkı.
Yalova saat 19.00 heykel
manisa saat 19.00 manolya (8 havuzu) meydanı afyonkarahisar saat 19.00
erzurumda saat 15:00 da havuzbaş
antakya saat 12:00 saray caddesi
mersin saat 18:00 forum avm önü

Son düzenleme:
internetin sosyal medyanın gücünü küçümsemeyelim, internet başından ülke kurtarıyosun diyenlere kulak asmayalım, bunca insanın organize olabilmesinde bir numaralı etken bence sosyal medya, o yüzden paylaşımlara devam, hiç bişey yapamıyorsak bunu yapabiliriz en azından

Asker müdahale edemez sanmam, sadece orduevleri sığınanlara kapılarını açtı.
Cumhurbaşkanı yurt dışında, muhtemelen gelince sağduyu gösterisi yaparak puanları toplamaya çalışacak.
Diğeri bugün İstanbula bakalım gelebilecek mi?
Dün akşam accık hastalanmış ta

Facebook ve Twitter'ın kapatılacağı
söyleniyor! Gerçekten ben bu
hükümetin bunu bile
yapabileceğine inanıyorum artık. O
yüzden, IT mesleğimin gereğini
yaparak bilmeyenler için ufak bir
tüyo :
Eğer facebook veya twitter'a
erişim kapatılırsa,
Vtunnel.com is here to help you beat internet filtering! veya
Ktunnel evrimii gizliliinizi korumak iin burada! adreslerinden
birine girip, alttaki kutucuğa
facebook yazıyorsunuz ve ne kadar
engellenmiş olursa olsun,
girebiliyorsunuz! DUYURULUR...

Lutfen paylasalim

Sivas- 18.00 Kent Meydanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…