Bunlar birgün olacaktı, deniz nerede dalgalanmadan durulmuş ?
Atatürk'ün evlatlarıyız, o destanlar masal değil gerçek. Asil kanımız sabredebileceği kadar sabretti.
İnşallah çok kimsenin canı yanmadan sırf Gezi Parkı için değil, tüm bölme politikalarından geri adım atarlar.
Bu ülke Tayyip Efendi cemaatına bırakılmayacak kadar kıymetli. Ninelerimiz bizim için öldü, bizde çocuklarımız için ölsek çok mu ?
Yavaş yavaş mağazalardanda tepki geliyor , bu beni çok umutlandırdı.
Boyner,
Ykm
Adidas
Beta
Herry
Marks & Spencer
Silk&Cashmire
Tween-Damat
Polaris
Flo
Bilsar
Taksim gezi Parkı'na yapılacak bir avm de hiçbir şekilde mağaza açmayacaklarınıı açıkladılar.
Vallahi bilmiyorum Parkon'um niyeyse ben senin gibi umutlu değilim. Bu kapitalist düzende, içinde yer alacakları AVM nin ciro korkusu olabilir mi ?ama tabi bu da birşey.
Bu işe belli inşaat firmalarıda girmeyecektir.
08.11 - Kadıköy'de buluşarak büyüyen ve binlerce kişiye ulaşan kitle, sabahın erken saatlerinde sloganlarla Boğaz Köprüsü'nden geçti. Boğaz Köprüsü'nden geçenleri Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bekleyenlere polis 07.10 sularında gaz bombalarıyla saldırdı ve yaklaşık 1500 kişi polisle çatışmaya başladı. 07.35'te Boğaz Köprüsü'nden geçenlerin de Beşiktaş'a varmasıyla direniş büyüdü. Çatışmalar sürüyor.
iç savaş bu. bugün çok kötü şeyler olabilir. korkuyorum gerçekten.Savaşta gibiyiz
Allah yardımcıları olsun vatandaşlarımızın
Eki Görüntüle 725744
yorumsuz.......
Bu olayları duyurmayan gazetelere lütfen para vermeyin. Bizim paramızla bize sansür uyguluyorlar.
yil 2006 yer diyarbakir tarihin en buyuk ayaklanmasi carsi talan edilmis polislerin kaldigi evler tek tek fislenmis caddelerdeki agaclar kesilip yollar kapatilmis bu agac sever bdp liler chpliler o zaman neredeydiler neden o agaclarin kesilmesine buyuk alis veris merkezlerinin yagmalanmasina engel olmadilar simdi kalkmis gezi parkini protesto ediyolar kimse kimseyi kandirmasin oradaki amacin ortadogudaki olaylari turkiyeye yaymak oldugunu anlamamak icin aptal olmak gerekiyor iyi niyetle orada bulunan vatandaslara yazik oluyor suan diyarbakirda olay yok cunku butun provakatorler istanbulda eylemi yonetiyorlar bir kac gune kalmaz diyarbakirdada olaylar kacinilmaz hale gelecektir siz hala bdplilerin arkadasinda saf tutmanin derdindesiniz gezi parkiymis guldurmeyin adami sozlerim siyasi anlasilmasin hicbir siyasi olusumu desteklemiyorum sadece gaza gelmeyin diyorum cunku bunun benzeri orneklerini yakin zamanda defalarca gorduk uyanin milet.....
Polis bir arkadaşımın gönderisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?