- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
ülkemin bu durumda olması onlarında ekmeklerine adeta yağ sürüyor.... Hz.Allah korusn vatanımıher türlü tehlikeden... en ufak bi dalgınlığımızda o haberi yapan ve onlarında ipini tutan ülkeler sineğin reçele üşüştüğü gibi üşüşecekler Allah muhafaza.... uyanık olmak lazm hemde çoookkkk göz kırpacak zamanımz yok aslında....Allah bu ülkeye bi bahar yaşatacaksa sadece kendi vatandaşı yaşasın o baharı el ele omuz omuza beraberce ve kansız ölümsüz... türkülerle....İtalya Devlet Televizyon RAI 1: "Türkler Taksim'de bu kez kendi devletlerine karşı Çanakkale Geçilmez'i yazıyorlar."
CNN int muhabiri: "Times Meydanı'nın savaş alanına döndüğünü ve hiç haber yapılmadığını düşünün...(!) işte şu an Türkiye'de bu oluyor."
Guardian: "Küçük bir parkı korumak için başlayan protesto, baskıcı bir rejime isyanın tohumlarını attı."..
türk medyası rezıl ettı kendısını
Normal sartlarda Cumhurbaskanindan coktan bir aciklama gelmesi gerekmiyormuydu???
ülkemin bu durumda olması onlarında ekmeklerine adeta yağ sürüyor.... Hz.Allah korusn vatanımıher türlü tehlikeden... en ufak bi dalgınlığımızda o haberi yapan ve onlarında ipini tutan ülkeler sineğin reçele üşüştüğü gibi üşüşecekler Allah muhafaza.... uyanık olmak lazm hemde çoookkkk göz kırpacak zamanımz yok aslında....Allah bu ülkeye bi bahar yaşatacaksa sadece kendi vatandaşı yaşasın o baharı el ele omuz omuza beraberce ve kansız ölümsüz... türkülerle....
ben oy vermedim mesela,ayrıca o oyların gerçek olduğunuda inanmıyorum asla..
Ortalığı karıştıran muhalefet değil.Bu eylemler hiçbir partinin güdümüyle de başlamadı bilesiniz.Yani tamamen serbest inisiyatif.O meydanda her partiye oy veren insan var.Tamamen faşizme karşı bir direniş.
Ayrıca içiniz rahat olsun, rahat rahat uyuyun, partiniz olaylara göz yummadı, elinden geleni ardına koymadı, bol bol orantısız güç de kullandı, size iyi uykular.....
Hiç bir şekilde açıklama yapılmamasından ben iyice rahatsız oldum ya. Yine neyi planlıyorlar, yine neye alet ediliyoruz?
oylar çalındı değil mi ? O zaman gene sorarım size o sandık başında görev alan farklı partilere sahip gözetmenler kaç paraya oy sayılarını satıyor bunu sorgulamak lazım.
açıklama yapıldıyavuz sultan köprüsünün güzelliği, ekonomide geldiğimz yer. inşa edilen spor tesisleri ve bilumum seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?