Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jandarma uzman çavuş hafif yaralandı

Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bugün öğle saatlerinde bir grup teröristin açtığı taciz ateşi sonucu bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralandı.

kaynak : mynet

bakın neler oluyor ...

bugün de bir arkadaş kırsın o polisler bacaklarını otursaydı onlar da evlerinde dedi bi darlandım durdurun dünyayı bu arkadaş aşağı insin mutlu mesut yaşasın diyesim geldi sen sus otur senin çocuğunun hakkını da onlar savunsun ama gölge etme yeter..ona az ötede oyna dedi bi arkadaş da çok güldüm :)

burada da bakıyorum bazı muhabbetler böyle,azıcık kk ya ara verip evimin kadını çocuklarımın anası olayım ben şişicem yoksa :ssz:

o diyen kişi akp cidir..
erdoğan dedi..%50 var onları evlerinde zor tutuyoruz..millet yüzdeye ayrılmış durumda..

Jandarma uzman çavuş hafif yaralandı

Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bugün öğle saatlerinde bir grup teröristin açtığı taciz ateşi sonucu bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralandı.

kaynak : mynet

bakın neler oluyor ...

fırsatçılar işbaşında :47::47:

Haberler saati de geldi çattı, bakalım bugün meşhur kanallardaki haber bültenleri neleri gösterip, neleri görmezden gelecek..

Ankara MTA bölgesinde bir yere sığınmışlar ve gençlere polis helikopterle biber gazı sıkıyor gençler yardım istiyor....
halk tv duyurdu...

gururla söylüyorum...

ben o 2 ayyaşın milyon tane cocuklarından biriyim,türkiye cumhuriyeti vatandasıyım,çapulcuyum,aksam 9 da tenceremi tavamı alıp meydana ineceğim

gündem değiştirin bakalım,zora gelince hep yaptıgınız şey bu zaten

Türk tabipler birliği ilk ölüm haberini yayınlamış Mehmet ayvalıtaş adlı genç vefat etmiş
bunu kim yapmış acaba polis çekilsin artık yeter

Gündem değiştirilmeye çalışılıyor arkadaşlar hükümetin karakteristik özelliği bu

flaş haber.

Eskişehir yolunda odtü ve hacetepe öğrencileri engelleyen polis öğrencilere
plastik mermi ve helikopterden biber gazı sıkıyor.

kaynak halk tv şuan altta yazıyor...

flaş haber.

bunu da mı halk kendi kendine yaptı??
yeter artık anlayın catlattınız yeter yaa

flaş haber.

malesef iş başında ve büyük bir fırsat onlar için.sular durulup bi amaç için bu eylemi başlatanlar çekildiğinde yerini kimler alcak acaba?inşallah korktuğum başımıza gelmez.

umarım iyice karışmaz ortalık ....

halk tv de olmasa gündemden haberimiz olmayacak,ülke bu halde birilerininde tunus,cezayir turu yapması cok manidar.....

yaz kızlar duydunuzmu
halk tv söyledi
şuan polis odtülü ve hacetepeli gençlere plastik mermi ve helikopterden biber gazı sıkıyor
ankara MTA civarındaki gençler yardım bekliyor biber gazını onlarada helikopterden sıkıyorlarmış...

Kızlar acı ama gerçek olan bir itirafım olcak:9::9::9:
Ben son seçimlerde ailesinide ikna ederek başbakana oy vermiş bir kimseyim:17::17::17:
O dönem baktım ki istediğim gibi bir lider yok bi de bunu deneyim dedim:30::30::30:
Kararsız kesimden biriydim ve o hatayı yaptım Allah affetsin beni:17::17::17:
Zamanla ne kadar ayrı dünyaların insanı olduğumuzu bana gösterdi ama farketmek için geç kalmıştım aldı başını gitti kendileri bende pişmalığımla kaldım...
Şimdilerde bu düzene sebep olanlardan biri olmaktan dolayı kahroluyorum...
Ben uyandım kızlar ve çevremdekilerde öyle size umut olsun benim gibi uyanan çooooook kimse var...
Zararın neresinden dönülürse hesabı...

bız aydın olmayan nesıle hıc bayılmıyoruz ama bılmem anlatabıldım mı :ssz:
anladım canım, herkes sekreter doğmuyormuş :D

ben üstüme düşen ne ise yaptım,hala ağaç böcek diyorsunuz ya bravo size ...

artık insanlar gözünü açtı ,11 yıldan bahsediyorum gezi parkı son damlası oldu...dünyaya rezil olan biz değil yönetenler...hep korkuttular insanı biraz hakkını arasan solugu mahkemede alıyorsun adalet kimden yana ? bitti artık o günler geçti bundan sonra cok degısecek türkiye
11 yıl öncesine dönelim aman boşverelim ya da çok uzun sürer yazmaı sgk nın batması, kapalıların okula alınmaması vb vb vb vb vb vb ....
cok merak edıyorum kurtajı sız protesto ettnzmı pekı meydanlardasnz ya hep:1:
tabiki ordaydım canım,
acaba nasıl olurda desteklenir, acaba var mı böyle düşünenler diye izlemeye gitmiştim:)
hade bana eyvallah :)

Başka iki konu daha vardı baktım baktım ilk yazanlara, baktım ki tahrik oluyorum en iyisi yazmayayım dedim:9:
Çoğunluğumuz sosyal medya direnişine katkıda bulunuyoruz, eylemlerin çoğu akşam 18:00-19:00 arası başlıyor akşam yine ortalık karışacak gibi. Buradan destek olabiliriz:34:
sağol hiç olmazsa burada paylaşım yapalım. hiç olmazsa direnişteki arkadaşlara yardımcı olalım. doktor,avukat,ilaç revir nerelerde gibi. teşekkürler arkadaşım.

anladım canım, herkes sekreter doğmuyormuş :D

11 yıl öncesine dönelim aman boşverelim ya da çok uzun sürer yazmaı sgk nın batması, kapalıların okula alınmaması vb vb vb vb vb vb ....

tabiki ordaydım canım,
acaba nasıl olurda desteklenir, acaba var mı böyle düşünenler diye izlemeye gitmiştim:)
hade bana eyvallah :)

bencede dönmeyelim,ama şunu söyleyebilirim 11 yıl öncesi şu günümüzden daha iyiydik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X