- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün de bir arkadaş kırsın o polisler bacaklarını otursaydı onlar da evlerinde dedi bi darlandım durdurun dünyayı bu arkadaş aşağı insin mutlu mesut yaşasın diyesim geldi sen sus otur senin çocuğunun hakkını da onlar savunsun ama gölge etme yeter..ona az ötede oyna dedi bi arkadaş da çok güldüm :)
burada da bakıyorum bazı muhabbetler böyle,azıcık kk ya ara verip evimin kadını çocuklarımın anası olayım ben şişicem yoksa![]()
Jandarma uzman çavuş hafif yaralandı
Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bugün öğle saatlerinde bir grup teröristin açtığı taciz ateşi sonucu bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralandı.
kaynak : mynet
bakın neler oluyor ...
fırsatçılar işbaşında![]()
flaş haber.
Eskişehir yolunda odtü ve hacetepe öğrencileri engelleyen polis öğrencilere
plastik mermi ve helikopterden biber gazı sıkıyor.
kaynak halk tv şuan altta yazıyor...
flaş haber.
Eskişehir yolunda odtü ve hacetepe öğrencileri engelleyen polis öğrencilere
plastik mermi ve helikopterden biber gazı sıkıyor.
kaynak halk tv şuan altta yazıyor...
malesef iş başında ve büyük bir fırsat onlar için.sular durulup bi amaç için bu eylemi başlatanlar çekildiğinde yerini kimler alcak acaba?inşallah korktuğum başımıza gelmez.
umarım iyice karışmaz ortalık ....
anladım canım, herkes sekreter doğmuyormuşbız aydın olmayan nesıle hıc bayılmıyoruz ama bılmem anlatabıldım mı![]()
11 yıl öncesine dönelim aman boşverelim ya da çok uzun sürer yazmaı sgk nın batması, kapalıların okula alınmaması vb vb vb vb vb vb ....ben üstüme düşen ne ise yaptım,hala ağaç böcek diyorsunuz ya bravo size ...
artık insanlar gözünü açtı ,11 yıldan bahsediyorum gezi parkı son damlası oldu...dünyaya rezil olan biz değil yönetenler...hep korkuttular insanı biraz hakkını arasan solugu mahkemede alıyorsun adalet kimden yana ? bitti artık o günler geçti bundan sonra cok degısecek türkiye
tabiki ordaydım canım,cok merak edıyorum kurtajı sız protesto ettnzmı pekı meydanlardasnz ya hep![]()
sağol hiç olmazsa burada paylaşım yapalım. hiç olmazsa direnişteki arkadaşlara yardımcı olalım. doktor,avukat,ilaç revir nerelerde gibi. teşekkürler arkadaşım.Başka iki konu daha vardı baktım baktım ilk yazanlara, baktım ki tahrik oluyorum en iyisi yazmayayım dedim
Çoğunluğumuz sosyal medya direnişine katkıda bulunuyoruz, eylemlerin çoğu akşam 18:00-19:00 arası başlıyor akşam yine ortalık karışacak gibi. Buradan destek olabiliriz![]()
anladım canım, herkes sekreter doğmuyormuş
11 yıl öncesine dönelim aman boşverelim ya da çok uzun sürer yazmaı sgk nın batması, kapalıların okula alınmaması vb vb vb vb vb vb ....
tabiki ordaydım canım,
acaba nasıl olurda desteklenir, acaba var mı böyle düşünenler diye izlemeye gitmiştim:)
hade bana eyvallah :)