Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç tane çocuk yapacağımıza karar verdi bir şey demedik, nasıl doğuracağımıza karar verdi bir şey demedik. Neredeyse uygun pozisyon tayin edecekti de ona girecek vakit kalmadı.
Alkol bizim için zararlı diye karar verdi sesimizi çıkarmadık.

Okuyacak gazeteci seyredecek televizyon programı bırakmadı, ” hadi hayırlısı ” dedik.
4+4+4 gibi bir zırvalık önümüze sürdü, ” hadi bir dur görelim ” dedik.
Komşu ülkelerle ” sıfır ” sorun politikası dedi ama dost ülke olarak sürekli ABD muhatap aldı, vardır bir bildiği deyip sustuk.
Reyhanlı da katliam oldu ama o taziye yerine ABD’ye gitti ,tabii çok şaşırdık(!).
Satılmadık tesis kalmadı. Borç 10 yılda 100 milyar dolardan küsürat bazında 300 milyar dolara çıktı, kabul ettik.
Gazetecileri, üniversite hocalarını içeri attı, bekledik.
Genelkurmay başkanına terörist başı dedi Havacısı, denizcisi, karacısı yüzlerce komutanı zindana yolladı konuşmadık. Komutanların yarısı içeride olunca atayacak komutan aramaya başladı, biz yine kabullendik.
Kurtarıcılarımıza ” ayyaş ” dedi ne oluyoruz lan!! oldu millet !
Sonra gezi parkındaki 3 ağaç için bu reaksiyonu verince acayip şaşırdı. Beklemiyordu gerçekten böyle bir cevap. Haksız da değil böyle koyun sürüsü gibi bir halktan, anlayamadı bu tepkiyi.
Yüzündeki şaşkınlık bundandı. Hala anlamaya çalışıyor ?
alıntıdır...

arkadaşlar hiç cevap vermeyin boşverin
Allah herkese akıl verdi
her şey ortada...
dün gözleri görmeyen vatandaşlarımız bile eylemdeydi
anlayan anladı...

Nasıl duymadınız ? Şehitt öldü yer gök inledi.
Arkadaşım ozaman da diyecektiniz ki sanki birşey oldu.
Sizde bilirsiniz sabır denilen birşey ve kırılma noktası vardır.
Şunu da hatırlatırım bardağı taşıran son damladır.
Bırakın artık bu nerdeydiniz ayaklarını biz hep burdaydık.
bende hep meydanlardaydım :)
ama ne hikmetse kürtaj yasağını protesto edenleri görmedim :)
ülkemizin prestiji gidiyor, ne olacak kaldırım taşlarına polise zarar verilince??
bu işler sandıkta belli olur, bu şekilde sadece iki tarafta zarar veriyor.

bende cevap vermemeye calisicam :))
sadece destek msj lari yazicam....gercekten karar alalim bir tek cvp bile yazmayalm zaten herkes kendini biliyor tekrardan yerlerini hatirlatmayalim :72::kkk::72::kkk::72::72:

aslında her şeyi özetliyor.

$971157_467591813316370_1338331665_n.webp

Hala iki tane ağaç için yapılırmı bunlar diyen var rezil olmuşuz yakılıp yıkılmış mış polis kafa göz allahına vuruyo insanlarda napacaak yıkıp dökecek koruyacak kendini cahilmisiniz koyunmu anlmadım her ikiside olabilir.çok şükür aklı başında insan var ülkemde:33:

hala bazı şeyleri görmeyen görmek istemeyen bir insan topluluğu var.

iş yemeğinde sohbet açıldı. biri dedi ki ne var yani ağaçlar kesilsin avm olsun daha fazla para demek..

herşey ağaç mı hayır... bu zamana kadar birikenler..

Amerikanın oyunu bu buna alet ediyorlar siz de inanın eylem yapın dedi. :30:

amerikanın yıllardır maşalığını yapan kim :ssz::ssz: böyle bilmeden konuşan insanlarla muhabbet edilmez bugün bunu bir kez daha anladım.

bende hep meydanlardaydım :)
ama ne hikmetse kürtaj yasağını protesto edenleri görmedim :)
ülkemizin prestiji gidiyor, ne olacak kaldırım taşlarına polise zarar verilince??
bu işler sandıkta belli olur, bu şekilde sadece iki tarafta zarar veriyor.
cok merak edıyorum kurtajı sız protesto ettnzmı pekı meydanlardasnz ya hep:1:

millet dolmu artık bu iktidara karşı...patlamak için bir kıvılcıma ihtiyacı vardı o da oldu..akp yöneticileri dikdatör..esadı kınıyor gözüküyordu erdoğan hazretleri ama ondan beter..eee milletim uyanıyor derin uykudan..

bugün de bir arkadaş kırsın o polisler bacaklarını otursaydı onlar da evlerinde dedi bi darlandım durdurun dünyayı bu arkadaş aşağı insin mutlu mesut yaşasın diyesim geldi sen sus otur senin çocuğunun hakkını da onlar savunsun ama gölge etme yeter..ona az ötede oyna dedi bi arkadaş da çok güldüm :)

burada da bakıyorum bazı muhabbetler böyle,azıcık kk ya ara verip evimin kadını çocuklarımın anası olayım ben şişicem yoksa :ssz:

daha fazla konuşmamız gerekirken başlıkları kapatan kadınlar kulübü yetkililerini kınıyorum

bende buna sebep olan sizleri bizleri buna neden olan bütün üyeleri kınıyorum.kadınlar kulübü nün ne suçu var.burada adam gibi birşeyi savunarak yola çıkan bizleriz çılkını çıkaran yine bizleriz.bak "sizsiniz "demiyorum "bizleriz" diyorum.

Lütfen Kadınlar kulübü nü kirletmeyelim ....

aa bu arada kapatılan başlıklarda bile herkes karşıt görüşlü gibi baktı birbirine.bugün yanlış hatırlamıyorsam üsküdar rektörü (yanlışım varsa düzeltin ) herkes paylaşım sitelerinde de ayrıştığını arkadaş listelerinden çoğu kişiyi sildiklerini söyledi.

bugün arkadaş listemde olan biri silmiş beni çok şaşırdım.

eylemlerde gösteriler de gs li fb liye yardım ediyor diye taktir ediyordunuz.apaçık birbirne rakip olan iki takım.burada herkes düşüncelerini fikirlerini belirtiyor diye arkadaş tan siliniyor.bu nasıl ayrımcılık.

ben eylem farklı boyut kazandı dedim diye polis hakkında bazı yorumlar yaptım diye mi arkadaş olmaktan çıktım.....öyleyse benim hem destekleyenle hemde desteklemeyenle konuşmamam lazım....

kadınlar kulübün de de ayrımcılık yapılır mı yaa?

$mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.webp alın bakın bunu da mı halk kendi kendine yaptı?
zarar verenler pamuk yumagı!!!!!!!

Ülkenin prestiji gitti diyen hanımefendi asıl rte başbakan olduğunda prestij gitti burası Cumhuriyet osmanlı devleti değil kimse kendini padişah sanmasın burası iran da değil demokrasilerde bunlar olacak polise karşı gelmek hak aramak nezaman prestiji sarstı?Şili Arjantin yada pek çok ülke her bişeyi protesto için parasız eğitim için sokaklara dökülüyo bu haktır rezalet değil asıl rezil ve rezalet halka düşmalıktır tüm dünya halkı haklı buluyo rte veya polisi deil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X