Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne munasebet ? nereden canın ! oluyormusum ben senın ? once uslubuna dıkkat et ondan sonra gel karsıma sımdı gıdebılırsınanladım canım, herkes sekreter doğmuyormuş
11 yıl öncesine dönelim aman boşverelim ya da çok uzun sürer yazmaı sgk nın batması, kapalıların okula alınmaması vb vb vb vb vb vb ....
tabiki ordaydım canım,
acaba nasıl olurda desteklenir, acaba var mı böyle düşünenler diye izlemeye gitmiştim:)
hade bana eyvallah :)
Türk tabipler birliği ilk ölüm haberini yayınlamış Mehmet ayvalıtaş adlı genç vefat etmiş
bunu kim yapmış acaba polis çekilsin artık yeter
çok üzüldüm ama beennn![]()
flaş haber.
Eskişehir yolunda odtü ve hacetepe öğrencileri engelleyen polis öğrencilere
plastik mermi ve helikopterden biber gazı sıkıyor.
kaynak halk tv şuan altta yazıyor...
:)ne munasebet ? nereden canın ! oluyormusum ben senın ? once uslubuna dıkkat et ondan sonra gel karsıma sımdı gıdebılırsın![]()
Türk tabipler birliği ilk ölüm haberini yayınlamış Mehmet ayvalıtaş adlı genç vefat etmiş
gerçekten çok acı.. hepimiz çok üzüldük. demet gümüş (ankara) isimli arkadaş da dün 12:00 den beri kayıpmış, k,mse bi haber alamıyor...
Kızlar acı ama gerçek olan bir itirafım olcak
Ben son seçimlerde ailesinide ikna ederek başbakana oy vermiş bir kimseyim
O dönem baktım ki istediğim gibi bir lider yok bi de bunu deneyim dedim
Kararsız kesimden biriydim ve o hatayı yaptım Allah affetsin beni
Zamanla ne kadar ayrı dünyaların insanı olduğumuzu bana gösterdi ama farketmek için geç kalmıştım aldı başını gitti kendileri bende pişmalığımla kaldım...
Şimdilerde bu düzene sebep olanlardan biri olmaktan dolayı kahroluyorum...
Ben uyandım kızlar ve çevremdekilerde öyle size umut olsun benim gibi uyanan çooooook kimse var...
Zararın neresinden dönülürse hesabı...
Gerçek sanırım ismi Muharrem Dalsüren'mişface de gözünden yaralanmış bir adam var gerçekmi o foto ya çok kötü oldum.
cevap verme geregı duymuyorum:)
canım ı bilerek yazdım :) çünki bu tepkiyi vereceğinizi biliyordum.
ahhh şu hoşgörü denen şey ne tuhafsın sen ...
çok teşekkür ederim haklı çıkardığın için.
sonsuzzz hoşgörüyle kalın
uslubum gayet normaldi fakat siz algılayamamışsınız,
yazdığına çok güldüm inanki,
gel karşıma şimdi gidebilrsin.
sen benim karşımda durabileceğini zannettin sanırım.
haddini aşan bi yazı yazdığının farkındasındır demi.