Arkadaşlar boykot tam hız devam ediyor.
Sturbucslar sinek avlıyor.
Ntv önünde 2000 kişi var, kardeşimin bürosu o tarafta , protesto ediliyor.
Garanti bankalarında hesap kapatan, kapatana.
Taksimde bir tek malum muhallebici mahfedilmiş.
Topbaşın üzüntüsü ondan, eee mal canın yongası tabii.
Boykota katılılalım, tepkimizi tüm demokratik platformlarda duyuralım
ve daha birsürüsü elmeyra kimisini duyuyoruz okuyoruz kimisi olup bitiyor , ülke akşam cami imamıyken ertesi gün bilmem hangi kuruma müdür olanlarla dolup taşıyor , adam insanları parmağında oynatıyor ses çıkm ıyor ya bu şaşkınlığı da ondan
hangi harç kalktı ya?
daha geçen 550 tl ödedim.
harçlar kalktıysa ben ne ödedim????
Her koyun kendi bacağından asılır evet ama kokusu sana da bana da bulaşır..Kelimeler hoş değil evet bende haz etiyorum ama şunları unutuyorsunuz arkadaşım ;
Kürtaj yaptıran melek mi hayır katil..1 Canlının yaşamını elinden alana denir..
Alkolik kime denir : sürekli alkol alıp ayyaş kafası güzel gezene denir..
Haberlerde görmediniz mi hiç içip sapıtıp karısını çocuğunu öldüren psikopatları her içen ayyaş mı adam gibi iç dayanabileceğin kadar iç içip içip zıvanadan çıkmak niye..??
Herkes Kendi hayatından yaşamından sorumlu değil sadece..
Komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş Peygamber efendimiz..Herşey o kadar basit değil arkadaşlar..
Oturun şükredin alkolik çapulçular dünyada söz sahibiymişiz biz. Bu aynı Umut Sarıkayanın yabancı film izlerken ''Türk'' kelimesi geçince sevinen adamın haklı gururuyla eş tutulabilir.Ama komıktı cidden.
Paylaşım için teşekkürler.
insanların kızdığı noktada bu değil mi zaten , konuya zarar vermek istemiyorum olayı dine bağlamak istemiyorum ama dinimiz aynı şeyleri söylüyor diyorsunuz peki dinde zorlama var mıdır , ayyaş demek nedir , bu tarz kısıtlamalar zorlamalar islamda sınamaya ters düşmez mi önemli olanın insanın baskı altındayken değil kendi arzusuyla doğruyu bulması değilmidir.
Kendi söylediklerinizle kendinize ters düşüyorsunuz
Birde ufak bir hatırlatma
twitter de rte nin attığı bir twit
Eki Görüntüle 727155
bu adam kendi ülkesine kendi halkına düşman kesin
birde ö.m den portakal gazı yasak v.s diye msj aldım atamazlar diyen olmuş ona cevaben
Eki Görüntüle 727157
ak parti den olan istifanın sebei gençlik kollarından mı ne biri twitter da anıtkabiride yıkarız allahın izni ile diye twit atmış yönetimde partıdan ihraç etmiş
Eki Görüntüle 727135
hahahaha diyene bak ne deger verilir bunun lafina alkolik o icki icsin sokaklarda dolassin kafasini alamayacagi seylerle mesgul etmesi
Günlerdir burada paylaşım yapıyoruz hergörüşten kadınlar olarak.
İlk defa cevap verme gereği duyuyorum.
Neden biliyormusunuz, işte karşısında durduğumuz sığ bakış budur.
Bazı şeyleri kimin söylediği değil, ne söylediğidir.
Mana 'dır ki maneviyatı güçlü insanlar bazen böcekten bile ders alırken , bazıları sadece kibrin batağında debelenir dururlar.
Mesele nedir burada :Ahhhahahaha lafı nasıl da soktum mu??
EEE ne oldu gördük diğer kafalarıda.
Mesele neyin kafası bu?
Diyeceğim şudur ki: Dileğim herkes dilediği gibi yaşasın, dininide, sosyal hayatını da.
Tarikatta olan arkadaşımada saygım var, alemlere akanada.
Ben kimim ki Allah'la olan ilişkisine sınırlar yada kurallar getirecem.
Siz kimsiniz ki benim hayatıma kotalar koyup, sıfatlar, yaftalar yapıştıracaksınız.
Herkesi hoşgörüye davet ediyorum.
Doğru dinimizde zorlama yoktur ama ne halin varsa gör de yoktur adam..
Ayyaş kime denir ..Alkol içki kullanıp aklı başında olmayana denir..Akıl yoksa insanın hayvandan farkı var mıdır sizce..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?