Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar boykot tam hız devam ediyor.
Sturbucslar sinek avlıyor.
Ntv önünde 2000 kişi var, kardeşimin bürosu o tarafta , protesto ediliyor.
Garanti bankalarında hesap kapatan, kapatana.
Taksimde bir tek malum muhallebici mahfedilmiş.
Topbaşın üzüntüsü ondan, eee mal canın yongası tabii.
Boykota katılılalım, tepkimizi tüm demokratik platformlarda duyuralım:72:

garanti bankası konusunu bilmiyorum kitty açarmısın ?

Şu anda ciddi bir olay yok muhtemelen yine akşam biber gazları ve plastik mermiler başlayacak.
O zaman paylaştığımız numaralara ve yönlendirmelerimize dikkat edelim, kimileri sahte kimileri de polis tuzağı çıkıyormuş.
Gidecek arkadaşlarım provokatörleri polislere teslim etsinler, yakıp yıkanları belgelesinler, izin vermesinler, ayrışalım.

Yeter be yeter saçma sapan yorumlar yapıp durmayın duble yolmuş yok bilmem neymiş sen o yollardan ne kadar para kaldırılıyor biliyormusun sözde millete iyilik yapıyoruz diye ne rantlar dönüyor biliyormusun hadi ya sinirim zıpladı 2 günden beri boş boş konuşuyorsunuz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :47::47::47::47::47::47::47::47:

ve daha birsürüsü elmeyra kimisini duyuyoruz okuyoruz kimisi olup bitiyor , ülke akşam cami imamıyken ertesi gün bilmem hangi kuruma müdür olanlarla dolup taşıyor , adam insanları parmağında oynatıyor ses çıkm ıyor ya bu şaşkınlığı da ondan

Ben gözümle gördüm, bir arkadaş normal memurken bir hafta icinde izmirde ünlü bir kuruma şube müdürü oldu. Neler neler yaa.

hangi harç kalktı ya?

daha geçen 550 tl ödedim.

harçlar kalktıysa ben ne ödedim????

Camiye yardım :1:

Birde ufak bir hatırlatma

twitter de rte nin attığı bir twit

$RTE.webp

bu adam kendi ülkesine kendi halkına düşman kesin

birde ö.m den portakal gazı yasak v.s diye msj aldım atamazlar diyen olmuş ona cevaben

$PORTAKAL.webp

Her koyun kendi bacağından asılır evet ama kokusu sana da bana da bulaşır..Kelimeler hoş değil evet bende haz etiyorum ama şunları unutuyorsunuz arkadaşım ;

Kürtaj yaptıran melek mi hayır katil..1 Canlının yaşamını elinden alana denir..

Alkolik kime denir : sürekli alkol alıp ayyaş kafası güzel gezene denir..

Haberlerde görmediniz mi hiç içip sapıtıp karısını çocuğunu öldüren psikopatları her içen ayyaş mı adam gibi iç dayanabileceğin kadar iç içip içip zıvanadan çıkmak niye..??

Herkes Kendi hayatından yaşamından sorumlu değil sadece..

Komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş Peygamber efendimiz..Herşey o kadar basit değil arkadaşlar..

arkadaş madem ben açken komşum tok yatamaz.
neden milet ekmekçik bulamazken başkasının gemiciği var?

neden millet özel hastahaneler de yataken ben param olmadığı için gittiğim devlet hastanesine borçlu çıkıyorum?

neden bizim akrabalarımız abilerimiz askere giderken başkaları yurrtdışı seyahatlerine çıkıyor??????

Ayrıca çok hoşuma giden bir kare paylaşmak istiyorum.
$970510_647944755219853_1447146499_n.webp

hangi harçlar kalkmış ya?
2 dönem 1500 ödedim neredeyse.
ama gözüm arkada değil duble yol yapan başbakan harçları da kaldırır dimi?
bide ben o duble yollardan hiç geçmedim yolum düşmedi sanırım.
şimdi farkettim ben başbakanın yaptığı şeylerden faydalanamıyoum galiba.

Oturun şükredin alkolik çapulçular dünyada söz sahibiymişiz biz. Bu aynı Umut Sarıkayanın yabancı film izlerken ''Türk'' kelimesi geçince sevinen adamın haklı gururuyla eş tutulabilir.:1:Ama komıktı cidden.
Paylaşım için teşekkürler.

Aslında gülünecek pek bir şey yok ama yine de güldüyseniz ne mutlu.
Acınacak ahlimize gülüyoruz deyimi de tam sizlere uygun bence :34:
Direniş uğruna özgürlük demokrasi lafı uğruna halkın devletin kullandığı alanlar parçalanıyor,yıkılıyoriharap ediliyor,
Atatürk'ün resmi ile Apo'nun resmi yan yana koyluyor.
Camiye saygısız şekilde ayakkabı ve içki ile giriliyor ve siz hala gülüyorsunuz demek.
Diyecek söz yok bundan sonrasına.
At gözlüğü tabiri sanırım tam da buraya uygun.

insanların kızdığı noktada bu değil mi zaten , konuya zarar vermek istemiyorum olayı dine bağlamak istemiyorum ama dinimiz aynı şeyleri söylüyor diyorsunuz peki dinde zorlama var mıdır , ayyaş demek nedir , bu tarz kısıtlamalar zorlamalar islamda sınamaya ters düşmez mi önemli olanın insanın baskı altındayken değil kendi arzusuyla doğruyu bulması değilmidir.

Kendi söylediklerinizle kendinize ters düşüyorsunuz

Doğru dinimizde zorlama yoktur ama ne halin varsa gör de yoktur adam..

Ayyaş kime denir ..Alkol içki kullanıp aklı başında olmayana denir..Akıl yoksa insanın hayvandan farkı var mıdır sizce..?

3. köprü İstanbul’u bitirir! Yıl 1996 İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan!

Başkan Erdoğan toplantıda ’İşte bizim arkadaşlarımızın hazırladığı bilimsel çalışmaya göre 3 köprü İstanbul bir çok yönden bitireceği için biz köprüye karşıyız ve reddediyoruz’dedi.”

( vatan )

o yıllarda bunu diyen RTE şimdi yapmak istiyor rantın kokusu paranın kokusu güzeldir...

IMF BELASINDAN KURTULDUNUZ diyen arkadaş;

aldığımız nefesten bile vergi veriyoruz.
kim kapatmış o borcu alın teriyle bi sor kendine???????

hangi burstan bahsediyorsun???
bana burs veren olmadı.

zaten alanı da biliyoruz sen hiç kafa yorma.

Son düzenleme:
ak parti den olan istifanın sebei gençlik kollarından mı ne biri twitter da anıtkabiride yıkarız allahın izni ile diye twit atmış yönetimde partıdan ihraç etmiş

canım bahsettıgım haber Zekaı ozcanla alakalı...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 727135

hahahaha diyene bak ne deger verilir bunun lafina alkolik o icki icsin sokaklarda dolassin kafasini alamayacagi seylerle mesgul etmesi:47::47:

Günlerdir burada paylaşım yapıyoruz hergörüşten kadınlar olarak.
İlk defa cevap verme gereği duyuyorum.
Neden biliyormusunuz, işte karşısında durduğumuz sığ bakış budur.
Bazı şeyleri kimin söylediği değil, ne söylediğidir.
Mana 'dır ki maneviyatı güçlü insanlar bazen böcekten bile ders alırken , bazıları sadece kibrin batağında debelenir dururlar.
Mesele nedir burada :Ahhhahahaha lafı nasıl da soktum mu??
EEE ne oldu gördük diğer kafalarıda.
Mesele neyin kafası bu?
Diyeceğim şudur ki: Dileğim herkes dilediği gibi yaşasın, dininide, sosyal hayatını da.
Tarikatta olan arkadaşımada saygım var, alemlere akanada.
Ben kimim ki Allah'la olan ilişkisine sınırlar yada kurallar getirecem.
Siz kimsiniz ki benim hayatıma kotalar koyup, sıfatlar, yaftalar yapıştıracaksınız.
Herkesi hoşgörüye davet ediyorum.

aa lütfen alkolık deyıp geçmeyın

bız ıkıye ayrılıyoruz..

1. benım gıbı ıçen ayyaşlar
2. ıçen AMA akpye oy veren NORMAL VATANDAŞLAR, onlar ayyaş alkolık değıl lütfen dıkkat edelım :ssz:

Son düzenleme:

Doğru dinimizde zorlama yoktur ama ne halin varsa gör de yoktur adam..

Ayyaş kime denir ..Alkol içki kullanıp aklı başında olmayana denir..Akıl yoksa insanın hayvandan farkı var mıdır sizce..?

İnsan olmadığımıza kadar hükmettiniz sonunda.

Doğru yolda olduğunu sanıp yanlış yolda olanlar diye bi ayet var.
İnanıyosanız açıp okuyunuz.

İçkiyi yanlış zamanda yasakladın boşbakan bak halkım nasıl ayıldı !!!

Kutlanmayan 19 Mayıs
Kutlanmayan 29 Ekim
Yolsuzluk
Baskıcı Rejim
Ağır Vergiler
Pahalı Hayat
Unutturulmaya çalışılan Mustafa Kemal Atatürk
ve daha nicesi için yıllardır bölmeye çalıştığın Türkü Kürdü Lazı Ermenisi Çerkezi birleşti sana isyan ediyor !

Ve sen bunu okuyan eğer meydanlara çıkamıyorsan, tek başınaysan öylece oturma akşam balkonuna çık ve ses çıkar, tencereni tavanı düdüğünü al ses çıkar alkış tut ! İnsanlar gaza, tekmeye sopaya maruz kalırken işkence görürken öylece oturup yandaş medyaya prim verme balkona çık ses çıkar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X