Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kuzenimle konuştum.
''Abla gözlerimle gördüm polisler arabaların camını kırıp etrafa zarar veriyor,sonrada halkın üstüne atıyor.
Çok fazla yaralı var,sabaha kadar Cerrahpaşa tıp öğrencileri olarak ordaydık,durum kötü.
Ben taksimde kalan gruptaydım,beşiktaşlı arkadaşlarım ağlayarak arayıp yardım istedi gidemedik.
Bizim haftaya finallerimiz var,ama halk bu durumdayken umurumda bile değil,bu olaylar bitene kadar taksimdeyiz tüm sınıf olarak yaralıların bize ihtiyacı var'''
Dedi.
Doğru dinimizde zorlama yoktur ama ne halin varsa gör de yoktur adam..
Ayyaş kime denir ..Alkol içki kullanıp aklı başında olmayana denir..Akıl yoksa insanın hayvandan farkı var mıdır sizce..?
arkadaş madem ben açken komşum tok yatamaz.
neden milet ekmekçik bulamazken başkasının gemiciği var?
neden millet özel hastahaneler de yataken ben param olmadığı için gittiğim devlet hastanesine borçlu çıkıyorum?
neden bizim akrabalarımız abilerimiz askere giderken başkaları yurrtdışı seyahatlerine çıkıyor??????
IMF borcu silmiş, ne karşılığında peki?
Aslında gülünecek pek bir şey yok ama yine de güldüyseniz ne mutlu.
Acınacak ahlimize gülüyoruz deyimi de tam sizlere uygun bence
Direniş uğruna özgürlük demokrasi lafı uğruna halkın devletin kullandığı alanlar parçalanıyor,yıkılıyoriharap ediliyor,
Atatürk'ün resmi ile Apo'nun resmi yan yana koyluyor.
Camiye saygısız şekilde ayakkabı ve içki ile giriliyor ve siz hala gülüyorsunuz demek.
Diyecek söz yok bundan sonrasına.
At gözlüğü tabiri sanırım tam da buraya uygun.
ayyaşın kelime anlam ını açıkladığınız için teşekkür ederim ki benim sorum bu değildi ,
içip aklı başında olmayıp etrafa sarana karısını dövene engel oldu diyelim bu durum , peki içmeden dövenler nolcak haa tabi pişmanım derse iyi halden veya tahrikten ertelenecek pardon....