Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
itiraf ediyorum.. ben üniye giderken badem bıyıklının yandaşı bir arkadaşım 9 arkadaşımıza burs çıkarmıştı :47::47:

duble yol hahahaha güleyim bari
Balıkesir yolu 11 senedir bitmedi
hatta balıkesirin karasi tv ivrindi kadınları dün eylem yaptı yolumuzu artık bitirin diye....

IMF borcu silmiş, ne karşılığında peki?

Fas ile ilişkilerimizi daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. Fas ziyareti sonrası Cezayir'e geçeceğiz.

bu başbakanın attığı twit. fasla ilişkilerini iyi noktaya taşımayı düşünüyor ama ülkedeki halk ile ilişkisi umrunda değil adamın.
direnen, cop yiyen, biber gazına bağışıklığı olan insanlarda zaten türkiyeden değil tanzanyadan.

Sabah kuzenimle konuştum.
''Abla gözlerimle gördüm polisler arabaların camını kırıp etrafa zarar veriyor,sonrada halkın üstüne atıyor.
Çok fazla yaralı var,sabaha kadar Cerrahpaşa tıp öğrencileri olarak ordaydık,durum kötü.
Ben taksimde kalan gruptaydım,beşiktaşlı arkadaşlarım ağlayarak arayıp yardım istedi gidemedik.:14:
Bizim haftaya finallerimiz var,ama halk bu durumdayken umurumda bile değil,bu olaylar bitene kadar taksimdeyiz tüm sınıf olarak yaralıların bize ihtiyacı var''':14:
Dedi.

KAZEN bunları iyi oku artık!

50 kere söyledik yaaa 50 ke-reee

1. polis teşkilatı var
2. polis teşkilatının içinde ayrı bir teşkilatlanma var.

100 puanlık soru, acaba halk 1 numaraya mı karşı 2 numaraya mı?
1000 puanlık soru, acaba sağa sola saldırıp, halk zarar vermiş gibi gösteren 1 numaralılar mı 2 numaralılar mı?
10000 puanlık soru, acaba bu dövme, aldırma, yaralama olaylarından zevk alan 1 numaralılar mı 2 mi?

Yetti artık...Bu kadar diktatör bir başkan istemiyoruz. Her dediğim olacak her istediğim yapılacak diye birşey yok. Hak var hukuk var özgürlük var adelet var laiklik var. Atatürk var. Onun yaptıklarını koruyan kazandırdığı değerlere sahip çıkan toplum var.

Doğru dinimizde zorlama yoktur ama ne halin varsa gör de yoktur adam..

Ayyaş kime denir ..Alkol içki kullanıp aklı başında olmayana denir..Akıl yoksa insanın hayvandan farkı var mıdır sizce..?

ayyaşın kelime anlam ını açıkladığınız için teşekkür ederim ki benim sorum bu değildi ,

içip aklı başında olmayıp etrafa sarana karısını dövene engel oldu diyelim bu durum , peki içmeden dövenler nolcak haa tabi pişmanım derse iyi halden veya tahrikten ertelenecek pardon....

Son düzenleme:
tank. Top. Silah demiş.. Biber gazı ve portakal gazı dememiş

diyenler çıkacaktır muhakkak :50::50::50:

muhakkak!!!

Birde böle cürekkarlar var akgençliktenmiymiş neymiş

sinirlerim hopladı yeminle

$AKGNÇLK.webp

Bu ülkede denizler doldurulup parsel parsel satılıyor biliyormusunuz??koskacam adayı ateşe verip sözde kendiliğinden çıkmış gibi yapıp veya öyle gösterip sonra adayı satıp otel yapıyorlar biliyormusunuz????nerden bileceksiiniz ha siz duble yolları görün bilmem neyi görün yani işinize gelenleri!!!!

arkadaş madem ben açken komşum tok yatamaz.
neden milet ekmekçik bulamazken başkasının gemiciği var?

neden millet özel hastahaneler de yataken ben param olmadığı için gittiğim devlet hastanesine borçlu çıkıyorum?

neden bizim akrabalarımız abilerimiz askere giderken başkaları yurrtdışı seyahatlerine çıkıyor??????

Tayyip Erdoğan Zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..

Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..

Benim abim de gitti ne var bunda niye rahatsız ediyor bunlar sizi..

Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..

Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar..

bende nerdeyse sinir krizi geçiricem yazdıkları saçma şeylere ama, kapasite bukadar neyi anlatmaya çalışıyorsunuzki :72::72::72::72:

Aslında gülünecek pek bir şey yok ama yine de güldüyseniz ne mutlu.
Acınacak ahlimize gülüyoruz deyimi de tam sizlere uygun bence :34:
Direniş uğruna özgürlük demokrasi lafı uğruna halkın devletin kullandığı alanlar parçalanıyor,yıkılıyoriharap ediliyor,
Atatürk'ün resmi ile Apo'nun resmi yan yana koyluyor.
Camiye saygısız şekilde ayakkabı ve içki ile giriliyor ve siz hala gülüyorsunuz demek.
Diyecek söz yok bundan sonrasına.
At gözlüğü tabiri sanırım tam da buraya uygun.

Eleştiriye kapalı biri değilim ama yazdıklarının gerçekliğine inanarak yazdıysan asgari ücret?? dünyada söz sahibi olmak?? harçlar, imf borcu ? ?? olmayan tablet ve internet ???ZORUNLU seçmeli din dersi... vs vs ise evet komik.Yok komık değil trajikomik.

burda gelip akp şunu yaptı bunu yaptı diye yazanlar çok tuhafsınız zaten devletin görevi bunları yapmak ben mi yapacağım yolu köprüyü? ki o yolların köprülerin parasını vergimle ben veriyorum

burs murs demeyin Allah'ınızı severseniz iktidarın kendi seçmenini refah içinde yaşattığını biliyoruz zaten

mesele özgürlüktür, ben %'50 oya sahibim istediğimi yaparım diyen diktatördür ! çünkü sana oy vermeyen diğer yüzde elli de senin yüzde ellin kadar bu ülkenin vatandaşı !!

hala çıkmış yüzde elliyi sokağa dökerim diye insanları tehdit ediyor ! ankaranın göbeğinde şerefli(!) türk polisi lise öğrencilerine biber gazı boşaltıyor !! hala gelmiş yok göktürk uydusu yok 3.köprü diyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu garanti bankası durumu nedir ? Hiç duymadım birşey. Benimde hesabım var kapatırım hemen:20:

ayyaşın kelime anlam ını açıkladığınız için teşekkür ederim ki benim sorum bu değildi ,

içip aklı başında olmayıp etrafa sarana karısını dövene engel oldu diyelim bu durum , peki içmeden dövenler nolcak haa tabi pişmanım derse iyi halden veya tahrikten ertelenecek pardon....

Valla o konuda senin kadar bende dertliyim ama bunun Başbakan ile değil bizim kadınlarımız ile ilgili olduğunu herkes biliyor..Vazgeçsinler o zaman affetmesinler..Tayyip Erdoğan ne yapsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X