Ben İstanbul'da yaşıyorum
Dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden
Her hangi bi tarafı tuttuğumdan değil ama
Sabah işe bile gelirken sıkıntı yaşıyorsam alkışlayamam da yapılanları
Hayır eyleminde haklı olabilirsin ama tutumun yüzünden antipati oluşturman,
Aynı safta kimlerle yer aldığını fark edemiyor olman,
Çevreye 'masum halk' a rahatsızlık vermen,
Haklı olsan dahi seni haksız duruma düşürür...
Bende yöntemi doğru bulmayanlardanım, bu yüzden beni eleştirecek olan yakın arkadaşlarım varsa buyursun eleştirsin
Pardon ama şehir eşkiyalığına da lüzum yok..
size dokunmayan yılan bin yaşar ama sizi sokup yok ettiten sonra durma böyle devam et çocuğunun uyuyamasından daha vahim olan senin uyuyor olman...valla insan gibi eylem yapıyorlardı zaten.ama polis onlara insan gibi davranmadı.olaylar bu noktaya kadar geldi şimdi gelmiş insan gibi eyleminizi yapın diyorsunuz.trajikomik
helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.
helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.
yüzünü neden mi gizliyorlar? sen yedin mi o biber gazını? Allah'ım cehaletten kurtar şu insanlığı!
sabah olayların ilk günü taksimden bir cümlelik haber manşeti bile vermedi arkadaşım.
Bu haberin videosu var mı ?
Soru ve cevap neydi?
helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. Tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. Valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.
iğnelemek için değil de sadece meraktan soruyorum. İstanbulun hangi semtinde işe giderken sıkıntı yaşıyorsunuz?
Tencere tava, hep aynı hava...
Biz %50 yi evde durun diye telkin ediyoruz ya onlar sokaga çiksa ?
Ne güzel konuşuyor ya,
Buna cevabımız ancak şöyle olabilir:
Tencere Tava nasıl yapılır fava kadın erkekfark etmez kim gelecek taklaya ?
link atarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?