böyle bir ego yok
halkına faşist diyen bir başbakan!!
hala %50 yi zor tutuyorum diye tehditler savuruyor biraz onulu gururlu olsun da istifa etsin
ama nerde???
4 gündür taksim ve beşiktaştaydım
böyle bir şiddet yok
polis resmen zevk olsun diye halka eziyet ediyor
medyaya yansıyan görüntülerde var bi tabii araçları yakanları onaylamıyorum elbet ama halk isyan etmiş durumda
bir sokak düşünün bir ucunda toma su sıkıyor bir ucunda polis gaz bombası atıyor sokağın ortasında kalan 100 lerce kişi ne çıkabiliyorlar nede birşey yapıyorlar tek suçları slogan atmak
bayılanlar, polislerin kasten üstüne attığı biber gazları ile yaralananlar ama ambulansa geçiş izni vermiyor apartmandan insanlar koşuyor yardımlarına
hatta polis hızını alamayıp yardım eden 1. kattaki evin birine gaz bombası atıyor. camından içeri biber gazı sıkıyor
hadı canım abarta diyenleri
http://delilimvar.tumblr.com adresine davet ediyorum
kimse polis işini yapıyor demesin
beşiktaşta gözlerimle şahit oldum 1 otobüs dolusu polisin önünden geçerken önümüzdeki yaşlı bir teyze ''oğlum günah sağduyulu olun yapmayın türkü , türke kırdırıyorlar ayıp bu yaptığınız'' diye bağırdı
tepki ne mi? otobüsün içinde o annesi yaşında teyze ile alay eden hareket çeken onlarca polis!!
hadi bana şimdi savunun polis haklı diye!!!
bakın bunların hepsi gerçek:
yazıklar olsun bizim vergilerimizle maaş alıyorlar
bu nasıl kin nasıl öfke
çokluk çocuk yaşlı genç demeden günlerdir eziyet ediyorlar
Polisin biber gazı tuzağı bir eylemciyi böyle hedef aldı - YouTube
hala polisini(!) savununan varsa lütfen şu siteye bir girip bakın
http://delilimvar.tumblr.com/page/3
insanları zıvanadan çıkartan polisin ta kendisi
taksimde yaralanan arkadaşımıza ambulansın gelmesine izin vermedi
türk polisine saldıran şerefsizlere türk ambulansını göndermeyiz gerekçesi ile
biraz sağduyu
medya işine geleni gösteriyor 4 gündür orda olan biri olarak söylüyorum halk cmt ye kadar olabildiğince sakindi
yediğimiz biber gazlarından bayılcak durumda iken bile durun yaralı var diye bağıran arkadaşlara tazzikli su sıktılar
hatta o da yetmedi o suyun içine karıştırdıkları kimyasal her ne ise ıslandıktan sınra saatlerce canımız yandı asit dökülmüşçesine
bu ne bir partinin işi ne de bir faşizsanlık
bu bir sivil direniş