- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzünü neden mi gizliyorlar? sen yedin mi o biber gazını? Allah'ım cehaletten kurtar şu insanlığı!
kızlar halk tv yi açamıyorum link atar mısınız
Meleğim... Şu an iç savaşın alasını yaşıyoruz... Kardeş kardeşe küs...
Arkadaş arkadaşa düşman oldu...
Hem de ne kolaylıkla...
Diyorum ya 80 darbesi zamanından farkımız kalmadı ve bu çok korkutucu...
Taraf ol yoksa bertaraf olursun tarzı bir tutum var hepimizin her birimizin gözlerinde, sözlerinde...
Hani hoşgörü? Hani her şeye rağmen birlik içinde yaşamak?
Nerede nefretten arınmak?
çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))
Trt haberde basbakan canlı yayında![]()
çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))
cüneyt özdemir @cuneytozdemir 17 sa
Başbakan Erdoğan 'olaylar sırasında kanallara reklam vermeyen aracı kurumları araştırıyoruz, gereğini yapacağız...' diyor.
Kızlar bu ne demek? ANlamadım
baskı gördüğü için sürekli konuşuyor. sürekli canlı yayında.
Evet yedim :) Hem biber gazı hem de kimyasal, iki gündür burnum tıkalı, gözlerim de şiş ve hala cayır cayır yanıyor.
Iterek surmusler diye okudum :))