• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşuyor şimdi .
Tencere tavaya ne dyorsun dediler.
Dedi ki tencere tava hep aynı hava

:53:
Ya sen nasıl bir başbakansın ortalık kızışsın diye uğraşıyor bu adam.
İnşallah susmayız sonun geliyor hükümet !

Elm boşuna sinirlenme bence. bir olmak isteyenlerle oluruz bizde. herkes 1 de toplanacak değilye elbet 2 de çıkacak.. ama verilecek cevabı bile hakeden var haketmeyen var!!! onlar kirli çamaşırlarını dağıtılan çamaşır makineleriyle yıkamaya çalışırken, biz birlik olup gereken cevabı vereceğiz..:72::72:

Twitterdan bir secme: "XXX olayda nerdeydiniz diyenler var bir de. Sen o zaman da yoktun birader??"

orada bulunan direnişçilenre terörist diyen arkadaş bu ülke dağdan inenleri davulla zurnayla karşıladı hatırlatırım!..benim tüm ailem alanlardaydı ve şükür ülksine milletine bağlı insanlarız balkonumuzda bayrağımız asılı..

buraya gelip bilmeden etmeden iftira atmayın büyük günahtır hatırlatırım! ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun terörist ne demek?

yüzünü neden mi gizliyorlar? sen yedin mi o biber gazını? Allah'ım cehaletten kurtar şu insanlığı!

Evet yedim :) Hem biber gazı hem de kimyasal, iki gündür burnum tıkalı, gözlerim de şiş ve hala cayır cayır yanıyor.

Tencere ve tava protestoları ile alakalı başbakandan yeni bir söz daha lugatımıza eklendi:

Erdoğan: Tencere-tava hep aynı hava, bunları geçmişte de gördük.'

Meleğim... Şu an iç savaşın alasını yaşıyoruz... Kardeş kardeşe küs...
Arkadaş arkadaşa düşman oldu...
Hem de ne kolaylıkla...
Diyorum ya 80 darbesi zamanından farkımız kalmadı ve bu çok korkutucu...
Taraf ol yoksa bertaraf olursun tarzı bir tutum var hepimizin her birimizin gözlerinde, sözlerinde...
Hani hoşgörü? Hani her şeye rağmen birlik içinde yaşamak?
Nerede nefretten arınmak?

Maalesef canım üzülerek korkarak izliyorum..
Dün düğün vardı havi fişek atıldı yüreğim ağzıma geldi.
Bizler bir savaşı bir karmaşayı bir polisimizin
bir kadınımızın bir gencimizin burnu kanasın istermiyiz.

Hepimize yeter bu gök yüzü bu güneş bu hava...

Bence biraz sakin olunmalı...

Kimse bizim bayragımızı indiremez.Tc mizi kaldıramaz anıtkabirimizi yıkamaz.

ben Hoşgörü ve sakinlikten yanayım.

Verirsin sandıkta oyunu paşa paşa gider..

Son düzenleme:
çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))

cüneyt özdemir @cuneytozdemir 17 sa

Başbakan Erdoğan 'olaylar sırasında kanallara reklam vermeyen aracı kurumları araştırıyoruz, gereğini yapacağız...' diyor.

Kızlar bu ne demek? ANlamadım

çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))

tomayı da öğrendik biber gazını da :)

Çarşı semtini namusu gibi korudu. Gerçi kimi kimden koruyoruz.

sen ne kadar ilgilendin peki? malum yasakladılarya biz pek ilgilenemedik!!!
içeriden bilgi akışını kendi kendilerine yapanlrdan bir adamımız olsaydı da onunlada ilgilenebilseydik..

Iterek surmusler diye okudum :))

cüneyt özdemir @cuneytozdemir 17 sa

Başbakan Erdoğan 'olaylar sırasında kanallara reklam vermeyen aracı kurumları araştırıyoruz, gereğini yapacağız...' diyor.

Kızlar bu ne demek? ANlamadım

Kanald ye show a falan protesto icin reklam vermedi bazı kuruluşlar, onları tehdit ediyor yani.

Çarşının dozer olayına çok güldük, helal olsun ya. Kullanmayı bulan adamı bulmak da marifet :))

Iterek surmusler diye okudum :))

yok videosunu gördüm bildiğin direksiyonun başına geçmişler bir kısmı da o kepçe kısmına asılmış halkın alkış sesleri eşliğinde tomaları kovalıyorlardı bulursam ekleyeyim videoyu :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X