• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkında mısın sabahtan beri siyaseti sokan site değil, sizlersiniz.

Burada sabahtır yardım paylaşımları yapılırken "sen yardımını yap, ben de istediğimi yazarım" diyen sen değil miydin arkadaşım?

Söz konusu olayla kesinlikle bir alakam yoktur.Ben onu üyeler için kullanmıştım.

Son düzenleme:
abdülatif şener : ben başbakanın ruhunu bilirim !

yeter be adam yeter, madem ruhu biliyordun da o kabinede bakanlık yaparken aklın neredeydi diye sormazlar mı adama ?

abdüllatif şener, yeni değil, ne zamandır böyle. önce el ele, diz dizeydiler, sonra bozuştular ve o dönem hep konuştu bu adam.

o zaman gaz sıkıldığı zamn örtsünler slogan atarken değil...........

herhangi bir direnişe katılmadığınız ne kadar da belli?
nerden gördünü< slogan atarken ağızlarını kapadıklarını, mantıken insan apzı kapalıyken nasıl slogan atsın.
bugün beşiktaştan kadıköye gelen bir gruptuk herkesin de boyunluğu vardı sloganda attık ama ağzımızı kapatmadık çünkü bize gaz sıkan yoktu

Dün yediğim şeyin biber gazı olmadığına yemin edebilirim şahsen ben. Anlık felç geçirdim resmen!
Not: yüzüm kapalıydı.

Ben de bugün aynı seyi düşündüm. Ölüyorduk az daha. Beyne garip bir basınc. Kimyasal mı nedir?

ACİİİİLLLL Arkadaşlar Tekrar Ediyorum!!! Çırağanın orada Barikat Var; Çevik ve AKP beraber Hareket halinde. Bahsettiğim lokasyonda ellerinde Demir Sopalar ile bekliyorlar, sıkışmış grup var, Gücünüz varsa YARDIM edin Gücünüz yetmiyorsa uzaklaşın. İşin rengi değişti savaşmaya başladılar artık!!!

Of Allahım::14:yardım et onlara.

başbakanın konuşmasını dinledim bugün
ciddi anlamda fikrim olmasaydı ve azıcık da aklım; gerçekten inanıcaktım her söylediğine, o denli inandırıcı ve soğuk kanlıydı.

Uyutma işini çok iyi becerdi desene yine, ben seyredemedim zaten sinir bozucu oluyor:31:

Haksılığa uğradığını iddia edenler niçin ortalığı talan edip başkalarına haksızlık ediyorlar...............

haklısın kardeş sende 2010 kpss de olan gibi haddimizi bilip, bu seferde gık demeden kırıp dizimizi oturacaktık.
yapılan haksızlığa karşı çıkmayacaktık.
pardon aynı yemek 2 defa yenmez.:51::51:
bu sefer olmadı

Olaylar sürdükçe masum insanlar daha fazla zarar görecek, durdurulsun bu işkence ne olur :43:

O sokaklardaki herkesin milletinin meşru menfaatlerini savunmak olduğuna emin misiniz.............

Sakın sizi galeyana getrenler bu ülkede kaos ortamının olmasından memnun olanlar olmasın............

[h=5]Anonymous, İstanbul Emniyet, İstanbul Valilik ve Cumhurbaşkanlığı web sitelerinden sonra ntvmsnbc.com'a da el atmış...[/h]

gözaltına alınma durumunda, gözaltına alınma
tutanağı ve yakalama tutanağı adlı iki belge
imzalatmaya çalışıyorlarmış , belgeleri avukatınız
gelmeden asla imzalamayın ve asla konuşmayın .
Belgelerde "devlete karşı geldiğim ve terör
eyleminde bulunduğum " gibi ifadeler yer aldığını az
evvel bir avukat arkadaşımız bildirdi . KESİNLİKLE
HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMAYIN! lütfen yayalım .. "
HAKLARINIZI BİLİN

Ben de bugün aynı seyi düşündüm. Ölüyorduk az daha. Beyne garip bir basınc. Kimyasal mı nedir?

o kimyasallardan halka püskürtüceklerine, zamanında terör örgütüne neden atmadılar o da bi çelişki:26:
Demek ki biz teröristten de tehlikeliyiz onların gözünde!

o zaman gaz sıkıldığı zamn örtsünler slogan atarken değil...........

senin uykun gelmiş arkadaşım.. belli oldu .. bu kadar kaldığın bile hayret...nasıl dayandın bu saate kadar?

2 geceden beri uykusuz burda bir çok insan benim gibi.. ama sizin gibi nedense algılayamamazlık yapmıyoruz?! kıvırıp durmuyoruz...

ne bilim daha ne yazsam ki bilemedim...

size iyi geceler...uyumayaaa devaammmm edin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X