- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
bi araba iki kişiyi ezdi kız parcalandi diğerini göremiyorum YARDIM EDİN SHELL ÖNÜ KURTULUŞ #direnankara
Ya sormayayım dedim de sürekli karşıt sorular sorulduğu için ben de soruyorum.
Bugün baş örtüsü diye tutturanlar 10 sene önce nerdelerdi acaba? O zaman din din değil miydi?
Artık şu dini tartışmayı bırakın ben başını örten herkese karşı nötrüm ama nefret uyandırmaya başlıyorsunuz.
şu ana kadar sadece ara ara okudum topik i ,midem düğümleniyor bu yaşanalarda kendilerini taraf ilan edenleri okudukça
ya siz demekki yoldan geçerken önünüzde insan bıçaklansa , ses çıkarmadan gidiceksiniz hatta dersiniz ki ama alkollüydü ama bıçaklanınca küfür etti ondan haketti öldürülmeyi, dışarıda arkadaşlarım var ve inanın tanıdığım en apolitik insanlar çoğu , ben evdeyim çoçuğum var olmasaydı dışarıda olurdum ,
şakamısınız belamısınız nasıl düşünce bunlar yaaa , KATLEDİLMEYE ÇALIŞILAN İNSANLARI KORUMAK İÇİN AYAKLANDI HERKES, , nasıl hala hükümet,polis haklı diyorsunuz , DÜŞÜNÜN YAAAAAAAA DÜŞÜNÜN AZCIK ,
ben evımde oturuyorum..sokaklarda olan sızsınız:)
Haber cidden doğrumu??ya( valla kalbim sıkışıyor nefesim kesiliyor resmen
millet yardım etmeye calısıyor hala araya tartısma yaratıyorlar ya
arkadaslar neyin kavgasındasınız ya hu?
burada insanlar yardım için bulunuyor size bir şeyler anlatmak için değil insanları meşgul etmeyin yeter!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?