Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEŞİKTAŞ Astım ilacı 05336696779 05364216238 sığınma 05377881411 Doktor 05372919799 05413811553 05364208873 05318321090 05549269962

Arkadaşlar Ankaradakilere duyurun, twitterdan nokta yer bildirimi yapmasınlar, sakın! Polisler oraya gelip alıyorlarmış şimdi aradı kuzenim.

şu ana kadar sadece ara ara okudum topik i ,midem düğümleniyor bu yaşanalarda kendilerini taraf ilan edenleri okudukça
ya siz demekki yoldan geçerken önünüzde insan bıçaklansa , ses çıkarmadan gidiceksiniz hatta dersiniz ki ama alkollüydü ama bıçaklanınca küfür etti ondan haketti öldürülmeyi, dışarıda arkadaşlarım var ve inanın tanıdığım en apolitik insanlar çoğu , ben evdeyim çoçuğum var olmasaydı dışarıda olurdum ,

şakamısınız belamısınız nasıl düşünce bunlar yaaa , KATLEDİLMEYE ÇALIŞILAN İNSANLARI KORUMAK İÇİN AYAKLANDI HERKES, , nasıl hala hükümet,polis haklı diyorsunuz , DÜŞÜNÜN YAAAAAAAA DÜŞÜNÜN AZCIK ,

Akaretlerde uzun kuyruk oluşturulmuş, elden ele malzeme taşınarak dev barikat oluşturuluyormuş.

herifin yarım yamalak yaptıklarını anlatmaktan başka şansı kalmadı biraz daha dayanalım artk istediğimiz beklediğimiz günler çok yakın

Ya lütfen adminler de kimsenin dini kullanmasına izin vermesin.
Yeter yani konunun başından beri bir grup gelip dinsiz damgası yapıştırıp gidiyor.
Ne demek dinden rahatsız olmak? Ne demek ezan istememek. Böyle terbiyesizlik görmedim ben. Biz burda yardım için bulunuyoruz velev ki siyaset tartışıyor bile olsak bir baş örtüsü takana dinime laf etme hakkı veremem.

İnsan gibi gelenlere sözüm yok ama tiksindirttiniz gerçekten ya insanın gerçekten ülkeyi bölesi geliyor;akıllılar ve akılsızlar olmak üzere.

Akıllı kesime iyi paylaşımlar...

işte far burda baş örtüsüne en karşı çıkan kurum askerdi o kadar çok insan eşi kapalı diye işinden oldu ki yada açmak zorunda olan askeri servise lojmanına ordu evlerine alınmayanları ben çok iyi bilirim ama kimse sizin gibi sokağa dökülüp yakıp yıkmadı sabrettiler sustular
korktuklarından değil bu ülkeyi zor duruma düşürmemek için
nefret edip etmemen pek kimsenin umrunda olmaz merak etme sen et nefret

Allah var problem yok
biz duyurulara devam edelm

Herkes herseyin farkinda bir topikte bile hemen zit goruslerinizi tartisiyorsunuz suan tartisma degil yardimlasma zamani dayanisma zamani ,......KEMALIST GENCLIK2:

Onlar Taksim'e 20 bin kişi çıkardıysa, ben 500 bin kişiyi Kazlıçeşme'ye çıkarırım. Böyle bir imkanımız, gücümüz var.

başbakanın birebir kendi twitidir bu.
onlar kim sen kimsin demek geliyor içimden.
hani başbakan kendine oy vermeyenlerinde başbakanıydı.
bu ülkeyi bölen biz 'çapulcular' değiliz başımızdaki kişi.
bir ülkenin başbakanı bunları mı söylemeli, daha da teşvik mi etmeli.

Son düzenleme:

Cehalet ne kadar kötü ve yaralayıcı değil mi
Namazları sürekli dillerinde, ben vakit girdiğinde etrafa sezdirmeden kılmaya çalışıyorum namazımı. Rabbim'le benim aramda çünkü...
Peygamberimizin övgüsüne nail olmuş bir şehir ve millet cayır cayır yanıyor, oy derdindeler hala...Yok alamazsınız, yok iktidarı yıkamazsınız. Öyle bir amaç istek varsa içimde gram allah beni kahhar sıfatıyla kahretsin. Ben bu dayatmaların, ırkıma milletime edilen üstü kapalı hakaretlerin, iktidara sahip olanların kabadayılıklarının özrünün peşindeyim. Boşa konuşuyoruz regina. Çok boşa...

facebook üzerinde o kadar yediğim laftan sonra (yalan haberler, kışkırtma veya siyaset yapmıyoruz) hata yapanın gözünün yaşına bakılmayacak.

"KÜFÜR ETMEYİN TAŞ ATMAYIN YIKIP KIRMAYIN HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞMEYİN."

KAMU MALLARİNA ZARAR VERMEYİN, ALKOL ALMAYİN

Her türlü şiddeti durdurun.

aa buarada akp li (!) sayın(!) provakotörler bizimde üzerimize araba sürdü renault marka arabaydı beyazdı uydurdum dimi? Anneyim ben ve ruh sağlığımda yerinde şükür! şuan tek sıkıntım dünden beri kırılmış olabileceğini düşündüğüm parmağım ve bırakıp geldiğim yaralı dostlarım...hastaneye bi parmak için gitmeye utanıyorum doktorlar benden daha kötüsüyle ilgilensin diye utanın ya şunları yazarken utanın!!!

Son düzenleme:
bizim tek istediğimiz demokrasi insanları dinle korkuta korkuta bu hale geldik tabiki herkes dinini istediği gibi yaşıycak izmirde eylemcilere çok sert müdahale var kütfen yardım edin

yükselde 100e yakın tutuklama 2 ölü internet erişimi neredeyse engellendi tunalıya gidin daha iyi kızılaya sakın gıtmeyn #direnankara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…