Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yerinde Türkiye nin müslümanlaştırılmasını istemiyoruz demiş kızlardan biri yahu biz zaten çoğunluk bakımından Müslüman bir ülkeyiz nasıl bir destektir bu :44:

Son düzenleme:
Dün sabah saatlerinden beri ordayım. O kadar güzeldi ki, şarkılar türküler, marşlar, korku, gaz :) Türbanlısı, türbansızı, sortlusu, uzun saclısı, hamilesi, cocugu... Eleleydik. Dün saat 11 den sonra karıştı ortalık. Ama bugün gördüklerimi asla unutamam.

Saat 18*30 dan sonra ara sokaklara girdi polis, binaların üstünden üstümüze biber gazı, ses bombası attılar. Biber gazı burun deliklerini yaşartıyo sadece ama bu attıkları bambaska birsey. Nefesini kesiyo insanın. Rüzgar sayesinde, bütün kızılay cayır cayır yandı.
Astım krizleri, yaralılar, plastik mermi yiyenler feciydi....

Ayağım parçalanmış koşmaktan, kaçmaktan. Sİlahımız yoktu. Sİvildik. Elimizde sadece bayrak vardı.

Son durum suydu; Kızılay avmye sıgınanları polis otobüsle topluyor, karanfildeki, konurdaki cafelere girip kimlik kontrolüyle gözaltılar basladı. Tuzlucayırdan, dikmenden binler toplanıp kızılaya inmeye basladı.

Sabaha kadar devam edecek. Yarın ola hayrola.

Yalnız bir anektot anlatayım. Bulvarın üstündeyiz, ambulans geldi, yolu actık. Ambulansın icinden polis biber gazı attı üstümüze. Kime inanalım artık!

Ya sormayayım dedim de sürekli karşıt sorular sorulduğu için ben de soruyorum.
Bugün baş örtüsü diye tutturanlar 10 sene önce nerdelerdi acaba? O zaman din din değil miydi?
Artık şu dini tartışmayı bırakın ben başını örten herkese karşı nötrüm ama nefret uyandırmaya başlıyorsunuz.

Ben karıştırdım galiba bu ülkeyi

prim vermiyorum.

Kib yaptım.

Zekiyimdir evelallah..

Daha yeni eve girdim saat 21.00 den beri dışarıdayım ellerinde tavalar kaplar dışarıdaydı herkes önce evimizin önünde başladı burada parkta toplandık hemen hemen tüm araçlar geçerken kornalarıyla eşlik ettiler bize. Sonra gele grupla karşılaştık onlara katıldım iki gündir eylemlerin nerede başladğın bilmediğimden eşim şehir dışında olduğundan, ailesi ve ailem ki ailem de başka şehirde ve eşim yokken endişeleneceklerinden katılamamıştım oturduğum yerde uyuyamamıştım da bu akşam o havayo soludum çok mutluyum. O grupta yaşlısı, genci, açığı, baş örtülü her kesimden insan vardı herkes omuz omuzaydı harika bir oartam vardı yürüyüş gayet güzeldi polis yoktu, taşkınlık yoktu. Yanımda cep telefonum param yoktu baya bir yoldan sonra yürüyerek ve yine elime aldığım cezvelerimi vurarak yürüdüm. Böyle bir halk dayanışması böyle omuz omuza yürüyüş gerçekten gurur verici işte bu güzelliği yaşayan insanlar daha da kalabalıklaşıyor ve yürümeye devam ediyor yarın mesaim olmasa sabaha kadar yürürdüm Eskişehir de Taksimin yanında..

RT Besiktas Barbaros'a araba acil!Kafasi yarilmis dikis atilmasi gereken bir genç var! Lutfn doktor! Lutfen yardim

Neyse muhattap olarak enerjimi harcamıcam.

Direnişçi arkadaşlarımızdan haberler geliyor canlı canlı, onları paylaşalım.

Aynen canlı yayında da söylendi Taksim'e ilerliyorlarmış yanlız kabataşta doktor ihtiyacı varmış yayalım lütfen

Cumhurbaşkanı'nı göreve davet ediyoruz. #AbdullahGülGöreve

arkadaşlar buna katılalım lütfen anlaşıldı ki bu iş başbakanla olmayacak adam bi konuştu ortalık daha fena oldu belki cumhurbaşkanı daha ılımlı olur.

ve lütfen bol bol paylaşım yapalım gereksiz tartışmalardan uzak duralım.ne demişler; susmak en güzel cevap...

Ben dayanamıyorum gerçekten. İnsanların bu kadar kör olmalarına, anlamak istememelerine, hala neyi savunduklarını bilmeden 3-5 ağaç demelerine ya da orada bulunmamızın sebebini kendilerine göre yorumlamalarına da-ya-na-mı-yor-um!

İmza: Oyuna gelen, iki ayyaşın izinden giden, ortalığa karıştırmaya çalışan 3-5 çapulcudan biri. Ha bi de unutmadan, kürtajı savunan ve alkolik

Akaretlerde insanların çoğu bayılmış durumda, polis coplamaya devam ediyor.

size sadece diyeceğim 1789 da Fransız devriminin nasıl olduğunu bir araştırın derim !

faşist oldu da ne yaptı ya sizin islamdan aldıklarınızı o sizden bizim adımıza geri alıyor

he tamam biz aldık o da bizden alıyor çünkü tek müslüman sizsiniz.
rahatladın mı?
şimdi insanları mesgul etme
hala hazmedememiş kavga ediyor ya

Akaretler Alametifarika kapilarini acti! 11 ve 43 nolu binalar!

bi araba iki kişiyi ezdi kız parcalandi diğerini göremiyorum YARDIM EDİN SHELL ÖNÜ KURTULUŞ #direnankara

Ya yok, ben dayanamıyorum...
Ne terör'ü bitti kardeşim, dağdan intikallerden inemiyor benim arkadaşım. Ne zannediyorsunuz ki, gidiyorlar-eğitim alacaklar-ağır silahlarla silahlanıp yine dönecekler.
Hazmedemediğimiz din öyle mi ?
Yahu ben tek bir vakti kaçırmayayım diye takla atıyorum biliyormusunuz. Bizim namazımız sizin gibi dilimizde değil, maun suresi boşuna inmedi...
Son olarak; haram olsun ya, şuan nöbette tir tir titreyen vatan evlatlarının emeği haram olsun sizlere...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…