- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi araba iki kişiyi ezdi kız parcalandi diğerini göremiyorum YARDIM EDİN SHELL ÖNÜ KURTULUŞ #direnankara
Ya sormayayım dedim de sürekli karşıt sorular sorulduğu için ben de soruyorum.
Bugün baş örtüsü diye tutturanlar 10 sene önce nerdelerdi acaba? O zaman din din değil miydi?
Artık şu dini tartışmayı bırakın ben başını örten herkese karşı nötrüm ama nefret uyandırmaya başlıyorsunuz.
şu ana kadar sadece ara ara okudum topik i ,midem düğümleniyor bu yaşanalarda kendilerini taraf ilan edenleri okudukça
ya siz demekki yoldan geçerken önünüzde insan bıçaklansa , ses çıkarmadan gidiceksiniz hatta dersiniz ki ama alkollüydü ama bıçaklanınca küfür etti ondan haketti öldürülmeyi, dışarıda arkadaşlarım var ve inanın tanıdığım en apolitik insanlar çoğu , ben evdeyim çoçuğum var olmasaydı dışarıda olurdum ,
şakamısınız belamısınız nasıl düşünce bunlar yaaa , KATLEDİLMEYE ÇALIŞILAN İNSANLARI KORUMAK İÇİN AYAKLANDI HERKES, , nasıl hala hükümet,polis haklı diyorsunuz , DÜŞÜNÜN YAAAAAAAA DÜŞÜNÜN AZCIK ,
ben evımde oturuyorum..sokaklarda olan sızsınız:)
Haber cidden doğrumu??ya( valla kalbim sıkışıyor nefesim kesiliyor resmen
![]()
![]()
millet yardım etmeye calısıyor hala araya tartısma yaratıyorlar ya
arkadaslar neyin kavgasındasınız ya hu?
burada insanlar yardım için bulunuyor size bir şeyler anlatmak için değil insanları meşgul etmeyin yeter!