Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaşta revire bomba atılmaz! Bugün bunu da yaptılar. İnsanların sığınma yerlerine bombalar yağdı, yağıyor! Hala ama hala elini sol göğsüne görütüp yoklamayan insanlar var aramızda...Memlekette gelişen olaylara olumlu ya da olumsuz, hiçbir katkıda bulunmazsanız aydın olmayı bırakın ADAM bile olamazsınız. Aydın olmak çok kitap okumakla olmaz. Toplumcu olacaksın, halkın içinde olacaksın, sokağı ve hayatı tanıyacaksın, pislikleri göreceksin, yanlışlara karşı duracaksın. Bir çok arkadaşımın ne kadar bencil ve sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda ortaya çıktığını ve konuştuğunu gördüm son üç gündür. Mezarlarınıza tükürecekler, koyunluğunuzla övünün. Sinsice evlerinizde hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi durun. Bir gün sizlere de haksızlık yapılınca, memleket adına ortaya düşmek zorunda kaldığınızda, kendi koyun sürünüzle otlanırsınız...

İnsanlar haktan bahsediyor heryerde bayrağıma bu şekilde davrananları Allaha havale ediyorum.Adaletsizce davranan herkese bende hakkımı helal etmiyorum.

halk tv reklama girdi .... reklamda sadece Türk bayrağı diyenlere de bu reklam iyi cevap oldu ...

herkesin derdi para bana aksini kimse söylemesin ...

e heralde parasız dönmez bi kanal, siz mesela parasız çalışırmısınız, eğer başka bi geliriniz yoksa
onlar olmasaydı hepimiz bihaber olacaktık

sizin seviyenize inerek başta hata yapıyorum kabul ediyorum bunu
yüreğin yanması için illa şehit vermemize gerek yok ailemizden yakınlarımızdan duyarsız değiliz dediğiniz gibi
dışarıdan müdahale oluyor diğerleri de vatansever olarak bu teröre seyircimi kalıyor
iki ağaç için eylem yapanlar ülkelerine bu kadar zarar verenlere neden tepki göstermiyor
madem vatanseverler neden buna engel olmuyorlar yazık günah
eylemse böyle olmaz bu sonrada polis müdahale edince fena esip gürlüyorsunuz
bu mu ya böyle mi ülkeyi koruyorsunuz ne geçiyor orada eylem yapanların ellerine yakıp yıkmaktan başka
iktidarı devirmek değil mi amaç söyleyeyim size zorrrr çok zor oyuna gelmeyin daha fazla
sağ sol kavgasıyla müslümanı müslümana düşman ettirme çabası bu başka bir şey değil
biliyorum herkes birden bana saldıracak o yüzden daha size cevap vermeyeceğim her şey orta da gerçekten yazık

Avrupada da yağmur var şimdi yürüyüşten geliyorum sırılsıklam oldum.

İnonu Stadinin altinda, Dolmabahce tarafinda cok sayida yarali var, doktor gerekiyor!

Arkadaşlar Taksim sakindi ama şimdi bir arkadaşım mesaj attı 'Dolmabahçe' den Taksim' e ilerliyorlar, duruma göre ben sana nereden gelmen gerektiğini söyleyeceğim' diye. Taksim' de de karışıklık çıkabilir her an

neye kime karşı savunuyorsun ben anlamdım yoksa pkk lılara mı karşı ülkeyi mi bölünüyor aman Allahım ülke elden mi gidiyo bu neyin telaşı anlamadım

Sizin de tek derdiniz insanları itham etmek.
Tahrik etmek.

Vicdanı sizden öğrenecek değil bu millet.
Bu faşizmi, bu şiddeti uygulayanlara gidin öğretin vicdanı.

ay çok zekisin sen bu akılla harcanııyon kardeş buralarda bir düşün bakalım bu dediğin olur mu olursa bu ülke ne duruma düşer düşdtüğü yerden kalka bilir mi
ülkeyi kim karıştırdı acaba

Alsancaga miting icin giden arkadaslar basmaneye pusu kurulmus. Sosyal medyadan basmaneye yardim gerekiyo yazmalarina kanmayin

haklı bir eylemi bu duruma sokan siyasetçileri kınıyorum.sandıkta yapamadıklarını halkı kullanarak yapmaya çalışıyorlar ama görmüyorlar mı ülkemize verdikleri yaraları dünya basını nasıl kötü tanıtıyor ülkemizi yazık ya kullanıyorlar bu insanları bu oyunlara alet olmayın bu siyasetçilerin ekmeğine yağ sürmeyin

YAKİNDA DOKTOR VAR Mİİİİ ? ACİL Cihannuma sok.32 numara besiktas adresinde kafasindan vurulmus biri var. Doktora ulasilamıyormuş.

Kurtuluş nasıl bilen va mı?? Hala arkadaşım sakaryada mahsur

bugün özgürlük diye sokakları yakıp yıkanlar 10 sene önce nerdelerdi acaba

Ortaköy girişindeki dereboyu eczanesinde yeterli miktarda ilaç ve malzeme bulunmaktadır. Tel 0212 227 00 17

malesef ki çok da güzel geliyorlar bu oyunlara üzülüyorum onlara da yakıp yıkmışlar ya her yeri hadi diyelim bunu yapanlar dışardan kişiler diğerleri nasıl göz yumuyor buna ya

Besıktasa ulasmak ısteyenler nısantasından akaretlere fulyadanda koyıcıne ve carsıya gırebılır duyurun tıbbı yardım gereklı rt rt

millet yardım etmeye calısıyor hala araya tartısma yaratıyorlar ya
arkadaslar neyin kavgasındasınız ya hu?
burada insanlar yardım için bulunuyor size bir şeyler anlatmak için değil insanları meşgul etmeyin yeter!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…