- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Lütfen bu görseli beğenip paylaşır mısınız ?
https://www.facebook.com/photo.php?...01741883.55766.116401258407612&type=1&theater
güsel bi paylasım olduu gec bile kaldık umarım daha hızlı yayılırız faceden de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.facebook.com/photo.php?...01741883.55766.116401258407612&type=1&theater
oyunagelmeTÜRKİYEM
Eki Görüntüle 726579
[video=youtube;Lk7y4gfRpXU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Lk7y4gfRpXU[/video]
Eki Görüntüle 726581
Eki Görüntüle 726582
Eki Görüntüle 726583 Dağıtılan bir ATM ve para çalmaya çalışan
bir eylemci. Aslında ATM'ye ağaçta dikiyor
olabilir şimdi o da var...
Eki Görüntüle 726584
Eki Görüntüle 726585
Allah bunların gazabından ülkemi korusun vatanseverlik bu değil
Hala neyin tartışması bu, nasıl ithamlar bunlar? Ben meydandayken kuzenim okuyor burayı yararlı bir şey görürüm de haber veririm diye, bana sakın okuma dedi ama dayanamadım.
Eve kendimi zor attım. Kolumdan yaralandım. Tıp fakültesinde okuyan arkadaşım pansuman yapmaya gelecek geri döneceğim. Akaretlerden zor çıktım, anlatılmaz bir durumda, kulaklarım uğulduyor genzim yanıyor gazdan.
Evet, 3-5 çapulcuyuz. Her şeye rağmen ülkemiz için direniyoruz. Kim ne düşünürse düşünsün ATAMIZIN İZİNDE İLERLİYORUZ.
Arkadaşlar arada sizleri zora sokmaya çalışan kişilerin yorumlarına cevap dahai yazmayın amaçları ortada zaten
Bakın ne zaman içkiye yasak geldi maymun gözünü açtı.
Ağzıma içki sürmüş değilim sevabını günahını tartışmam.
Ama sen kendini düşünceni empoze etmeye kalkarsan bu halka isyan kaçınılmaz olur.
13 yıldır yaptıklarına ses çıkmadı ya o zannettiki ben ne istersem yaparım.
Ama bu halk getirdiğini indirmeyi de bilir.
Arkadaşlar cumhuriyet elden gidecek , bilinçsizce bu adamı savunanlar onun oluşturmak istediği yerde zaten yaşayamıycak.
Dua edelim de halk sadece polisle çatışsın.
Ya asker polisle çatışırsa ?
Ya halk diğer kardeşlerimizle çatışırsa.
Çok korkunç şeyler olacak.
Olmaz mı, olmaz mı... Aldığım cevaplar karşısında şoke oldum, çok değer verdiğim iki insanı facebook profilimden silerek engelledim.
Ne dediler biliyor musun? -Polise taş atanın kafasına kafasına sıkarlar işte biber gazını (!) -Tepkinizi kaba kuvvetle değil sandık başında gösterin(!)
ve şu beni benden alan mesaj: Ne var da doluştunuz İstanbul'a, 3-5 ağaçla mı nefes alacaktınız orda (!)
İş çıkışı Kadıköy'e gideceğim. Arabanın camına da Atatürk'ün Gençliğe Hitabesiyle, resmini yapıştırdım.
Sabah sabah işe gelirken bir bu geldi aklıma.
Polis arkadaşımın yazdıklarını size de aktarıyorum..
az once yazmissin ya eylemi birileri yonlendirmeye kalkarsa vay halimize diye suan eylem dhkp c tarafindan yonlendiriliyor korktugun grrcek oldu
suan olaylari bizde merakla takip ediyoruz olaylari kesinlikle savunmuyorum polisin mudahalesinide ama disardan goryndugu gibi degil hersey ama ben ne akpyi savunuyorumnki sevmem olaylara polis gozuyle bakinca en zararsiz mudahale seklidir gaz ve su aksini dusunmek bile istemiyorum polis emre gore hareket eder ama oradaki cogunluk provakator cunku tekelneylemlerindekilerde ayni kisilerdi beni azicik taniyosan inanirsinda
Hala neyin tartışması bu, nasıl ithamlar bunlar? Ben meydandayken kuzenim okuyor burayı yararlı bir şey görürüm de haber veririm diye, bana sakın okuma dedi ama dayanamadım.
Eve kendimi zor attım. Kolumdan yaralandım. Tıp fakültesinde okuyan arkadaşım pansuman yapmaya gelecek geri döneceğim. Akaretlerden zor çıktım, anlatılmaz bir durumda, kulaklarım uğulduyor genzim yanıyor gazdan.
Evet, 3-5 çapulcuyuz. Her şeye rağmen ülkemiz için direniyoruz. Kim ne düşünürse düşünsün ATAMIZIN İZİNDE İLERLİYORUZ.
kaynak verebilir misin ?
bu arada elmayra_ banlı değil ki neden kendi yazmıyor ?
Yorumları okudum da
Sizinle gurur duyuyoruz ya.
Yaran çok mu ağır?
Çok yaralanan var mı?
![]()