• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kin ve öfke ne diye..........

Bir meseleyi çözmenin 40 çeşit yolu varken illa ki şiddeti mi tercih etmek lazım........

Iki kişi birbirini döverken üçüncünün her ikisini de yıkması kolay olur.......

Bizim kavgamız bizi bitirirken en çok dahili ve harici düşmanlarımıza yarayacak...........

ülkesini seven kavga kültürünü yüceltmek yerine barış ve sağduyuyu tercih eder................
yazmayayım diyorum ama anlayın artık
her ne kadar başbakanı hiç sevmesemde bende bunun bu şekilde olmasını istemezdim
mısır gibi libya gibi yada suriye gibi olalım istemem seçimle değişsin isterim ki çok zor
ama karşında seni anlayan insan olmalı
bayramları kaldırdı saygı duruşunu yasakladı herşeyi değiştirdi
biz ARTIK YETER diyoruz
biz bayramınızı da kutlarız ATA mızıda anarız
yeter dediğimiz diktatörlük

AK Parti yüzde 48.2 CHP'nin oy oranı ise yüzde 27.4
%20 lik devasa bir fark var çalmayla çırpmayla olucak bir şey değil bu

arkadasım sen neyin partisinde derdindesin ya hu?
niye insanların pylasım yapmalarına engel oluyorsunuz???

BKM'nin ORAYA ASTIM İLACI GEREK LÜTFEN YAYALIM

Sağcı solcu kürt türk alevi sünni ermeni ne önemi var.............

Hepimiz aynı ülkenin insanları değil miyiz..........

Insan olmak gibi bir payda da buluşmak varken kavga ne için............

Kendi içinde uyum sağlayamayan bir ülke dünyaya nasıl entegre olcak............

Bütün fikir ayrılıklarına karşın meydanlardaki insanların akl-ı selimle hareket etmesi lazım..........

AKM önünde sanatçılar basın bildirisi okuyolar.ordan burdan çıkarken insanın dibinde biten kameralar gelmedi bu kez

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kin ve öfke ne diye..........

Bir meseleyi çözmenin 40 çeşit yolu varken illa ki şiddeti mi tercih etmek lazım........

ıki kişi birbirini döverken üçüncünün her ikisini de yıkması kolay olur.......

Bizim kavgamız bizi bitirirken en çok dahili ve harici düşmanlarımıza yarayacak...........

ülkesini seven kavga kültürünü yüceltmek yerine barış ve sağduyuyu tercih eder................

canım sen neyi yaşıyosun neyi kuruyosun kafanda gezi parkının polis gaz atmadan önceki halini görmedin herhalde!!! Millet uzanmış kitap okuyor gitarıyla şarkı söylüyor sohbet ediyor yürüyüşünü yapıyor dinleniyordu hatta börek vs. Yiyeecek alıp polisle bile paylaştılar ayıp be! Zaten sağduyu ile yaklaşım oradaki halktan geldi kavgacı halk dediğinize polis biber gazını sıktı sana sıksa sarılacakmıydın? Cahille konuşma olursun cahil diye bi söz var onlarda cahille oldu muhattap oldu cahil maalesef arada olay çıkaranda eminim oradaki halktan değildir ortalığı karıştırmaya gelen yandaştır!

$377821_10150450863454861_454170254_n.webp

beğenen gelsin beğenmeyen ayran içsin

SAYFAMDA İZMİRLİ ARKADAŞLARA DUYRULURRRRRR
Lütfen paylaşın iZMİR Bozyaka Asayiş e avukat gönderilsin bütün tutukları dövüyorlar! Arkadaşlar lütfen paylaşalım!!!

Bu kin ve öfke ne diye..........

Iki kişi birbirini döverken üçüncünün her ikisini de yıkması kolay olur.......

siz bu sözlerinizi başbakana yollayın bi zahmet bu konuyu çözecek olan kendisidir zira ülkeyi yöneten kişidir. burada sevgi pıtırcıklığını çoktan aştı olay insanlar gaz bombaları yiyor ölümlerden dönüyor.

kimsenin paylaşımına engel olmuyorum istediğin şeyi paylaş özgürsün bende istediğimi yazmakta özgürüm.

haklısın ben de cevap vererek gereksiz iş yapmış oldum

arkadaslar yardım paylasımlarına yönelelim:72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back