Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapalı alanlara gaz bombası atmak yasak değil mi? O polisleri bir şekilde fişleyebilirler mi?

"Beşiktaşa limon ,sirke solüsyon,ne varsa ulaştırın,fena sıkıştırıldık.ACİL"

Kızlar cevap veremiyorum şu anda paylaşımlarımız hayat kurtarıcı inanın.
Lütfen mümkün olduğunca paylaşımda bulunalım.
Elimizde sadece sosyal medya gücü var ve en etkin şekilde kullanmalıyız.
KK nın sadece dedikodu klubü değil, kadınların sosoyal gücü haline geldiğini gösterelim.

ankarada mülkiye ve diğer yerleri bastılar yaralı olan arkadaşları incesu caddesi 29/b ye getirin ''sınırsız kitabevi'nde yer hazırlıyoruz

bu çok acı bir durum ve hiç hoşuma gitmedi...

Yabancı basının ve sempatizanlarına gazına gelerek polis ve hükümet arasında kalmış acı çeken küçük bir grupmuşuz gibi geldi bana.
Umarım etafa saldırılar olmaz, sempatizanlar uzaklaştırılır da bunlara prim verilmez

Ankara Kızılay AVM'de bir grup mahsur kalmış. Yakın arkadaşlar desteğe gitsinler lütfen.

Yayalım lüften

Konur sokağın ışıkları kesildi! Polis sokaklarda direnişi kırmak için öldüresiye saldırıyor..Arkadaşlar konur da işler gittikçe kötüleşiyor kaçabilen kaçsın haber verin oradan muhakkak..ANKARA

Son düzenleme:
Okypete lütfen şiddet içerikli ve hedef gösterici görsel paylaşmayalım !

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle bişey olamaz!!!!!!

kardeşim aradı canımızı zor kurtardık diyor seninle konuştuktan sonra dört yadan atrafımızı sarıldı gaz bombaları atıldı diyor her yer alev alev diyor ya bunlar insanları öldürmek istiyor göz altılar başlamış zaten

ya o kadar provokatif sahneler ki ortalığı karıştırmak isteyenlar meydanlarda... tabi poliste de var hata... ekmeklerine yağ sürüyorlar...

vatanını çooooooookk seven muhteremlerin kırıp dökmediği yer kalmadı. vatan sevgisinin ilginç bir tezahürü.........

ya da içlerindeki kin ve nefretin........ peki kendileri gibi düşünmeyenler de dökülse sokaklara sonuç ne olcak.........

Allah en ihtiyacımız olan şeyi ihsan etsin..............

sağduyu.............

ANKARA'

Gönüllü doktorlar : 5544338360 5065492685 5363289490 5065846164 5313447188 533162782105309235120 05058949054
Karanfil Sokak, Nazim Hikmet Kültür Merkezi'nde tam tesekküllü revir var
Birgün gazetesi : Ankara Büromuz yaralılar veya ihtiyacı olanlar için açık. atatürk bulvarı selcan işhanı no 127 kat 10
leman kültür konur sok. no:8/a kızılay tel: 312 417 41 05, 312 417 41 06
Kızılay Mimarlar Odası Doktor numaraları: 05368484145 05068403109 05058949054 05309235120
Meşrutiyet caddesinde Çağ hastanesi hastaları ücretsiz kabul ediyor. yaralıları yönlendirelim
konur sok mulkiyelı mezunlar lokalı 5332595580

off bayıldım ben bu videoya sağolsunlar

mahallem attı ölü toprağı üstünden, kornolar, tencereler, kapaklar, kaşıklar, kornolar, bayraklar... rengim belli olsun dedim, rengim belli

Allah'a havale ediyorum artık bu vicdansızları...ahh ahh kapanmıycağını bilsem ağzıma neler geliyor ama...

Offfff ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…