Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet erişimi kesilenler için +46850009990veya+492317299993veya+4953160941030 Kullanıcı adı:telecomix Şifre:telecomix”

Twitterda öyle yazılar varki Tayyibi sevenler tarafından atılan tweetler.Üzüldüm gerçekten ve Ankara'da İstanbul'da vs. illerimizde ilçelerimizde yapılan protestoların sadece Sol görüşlü kişilerin yaptığını düşünüyorlar.Orada sağcısı, solcusu, kürdü, lazı romanı hepsi bir arada.Nasıl bir zihniyettirki zarar verilen yerlere dükkanlara insanlara yada hayvanlara sol görüslü kisilerin zarar verdiklerini düsünüyorlar ama gerçek olan o değil aralarına bu eyleme destek gibi gözüken ortalığı karıştıran kisiler var bu bence iktidardaki basbakanın adamları ben öyle düsünüyorum ve çevremden kişiler ankara ve istanbulda eylemlere katıldı ankarada ölenler yaralananlar çok dayak atılıyor polisler tarafından halka Amaç sadeecee AĞAÇ değil!!! Bizim özgürlüğümüzün giderek kısıtlanması,ananıda al git mevzusu,satılan yerli kaynaklarımız bu liste uzar gider.Bunlar Atatürk düşmanı Atamızın kurduğu cumhuriyette bu özgürlükte yaşarken son 10 yılda kısıtlanan susturulan insanların acısını çıkarma zamanı geldi.şeriat olmaya hiçte niyeti yok burada toplanan insanların Allah hepsini korusun ALLAH GERÇEKTEN TÜRKÜ KORUSUN ! İKTİDARA sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ HIYANET içinde bulunabilirler GENÇLİĞEHİTABE

bizimkiler de eve varmışlar ama öleceğiz sandım bir an diyorlar öyle saldırıyorlarmış ki anlatamam..

An itibariyle Ankara Tuzlu Çayır 10 bine yakın kitle Kızılaya doğru yürüyüşe geçeceğini bildirdi

Ortaya yorum yapayim bari,
Iste oradada tipki her mecrada oldugu gibi provakatorler var ve araya karisip
Olaylari buyutmrye , haklilari haksiz gostermek icin saldirganlik yapmaya gayret ediyorlar.
Yalniz arada su fark var , orada onlara uyarsan hayati tehliken var,
Burada uyarsan ban!!!!
Demek ki neymis hic bir yerde tahriklere kapilmayacaksin!!!!

Son düzenleme:
Kırıp dökerek yakıp yıkarak kazanacağımız hiçbir şey olamaz............

Kardeşçe konuşarak anlaşarak bir şeyleri çözmek varken..........

Bugün dünyanın dört bir yanına sevgi dilini götüren bir ülke olarak kendi ülkemizin insanlarının bu hale olması

insanın içini kanatıyorrrrr...............

An itibariyle Ankara Tuzlu Çayır 10 bine yakın kitle Kızılaya doğru yürüyüşe geçeceğini bildirdi

o yürüyüş iptal edilmiş yaymayın gidenler olur... Bi de kızılay avmdekiler gözaltına alınıyormuş tek tek

o kin ve nefret acaba nedeni benim 5 yıldır işsiz olmam olabilir mi?

kendileri gibi düşünmeyenlerin cezasını çektik zaten sokaklara çıksalar ne olur 11 senedir
işsizlikle sahte makyajlanmış ekonomik bilançolarla kandırıldık
ha birde en çok şehidi bu hükümet zamanında verdik...
şimdi akp sempatizanları sokağa çıksa ne olur
zaten onların seçimleri yüzünden öldük ama diriliyoruz!!

Son düzenleme:
Lütfen yayın bunu"Beşiktaş Koç ve Mimar sinan üniversitesi çevresi çok karışıkmış,gazdan boğulmak üzerelermiş,o tarafa gitmeyin" diyorlar.

Ankara' da polis göstericilere müdahale etti, Çok sayıda gözaltı olduğu bildiriliyor...

Çamapag - twitter'dan alıntı

[h=5]Mülkiyede polis müdahalesi var duyurusu için düzeltme;
"Yanlış bilgi yayılmamalı; Mülkiyeliler Birliği'ne polis müdahalesi söz konusu değildir. Burası şu anda bir sağlık birimine dönüştü." MÜLKİYECİLER BİRLİĞİ
[/h]

gidebilenler esata yönelsin halk desteği var oradan kurtulduk deniyor..

Allah sana akil fikir versin ne sagduyusu hukumet ektiklerini biciyor...

Ankara' da polis göstericilere müdahale etti, Çok sayıda gözaltı olduğu bildiriliyor...

Çamapag - twitter'dan alıntı

yurtdışındakiler bizden hızlı.
rusyadan bir arkadaşım ankarada çok fazla sayıda yaralı olup olmadığını portakal gazı kullanıldığını ileri sürüyor.
bişey diyemedim.
haberim yokki!

Beşiktaş Camiinde revir kuruldu
Beşiktaş için güncel doktor numaraları
05369780328
Yeditepe Tıp öğrencileri ve hocaları: Beşiktaş: 05334776389
Umut Altunoglu - Doktor 05056618136
beşiktaş nöbetçi eczane: Hattat Tahsin Sokak, 13/A Sinanpaşa Mah. 02122583907

alıntıdır..

evet ya gaz bombası atıldı yazdılar bir de neden yalan haber yapıyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…