• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
$969837_555446641172691_19198424_n.webp

bu bile oluyorsa bizi artık kimse tutamaz dünya tersine dönse bu iki izmir takım taraftarı yanyana gelemezdi :72::72::72::72:

şuan nasıl duygulandım nasıl etkilendim anlatamam bizim insnaımız nasıl bir oldu çok etkiledi beni bu durum

Bizim mahallede kına gecesi var. Onlarda destek oluyorlar. Eğlenceyi bıraktılar, İstiklal Marşı çalıyor ve sloganlar:72::72::72:

ACİLLL YAYIN.Adana ziyapaşa da oturan arkadaşımdan güncel haberler.
Kardes su an ziyapasa savas alani gibi. Polis asker siviller eline gecirdiklerini aliyolar iceri. Darp edip birakiyolar helikopter ustumuzde geziyor havadan surekli gaz bombasi yagiyor

diyorlar lütfen dikkatli olalım arkadaşlar..

Kızlar selamsız daldım:10:
Medim özgürlük yakışmış:9:
Herkese selam, sevgi, özgürlük:3::3:

hala ağaç diyenler var sizde hiçmi allah korkusu yok hiçmi vicdan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :20::20::20::20::20::20::20:

arada bi ankarada olup biteni paylaşın lütfen tv ler vermiyor zaten kardeşimi arayamıyorum neler oluyor bilmiyorum siz yazdıkça haberdar oluyoruz lütfen.

Halk tv canlı yayında şu an.
twitte de her olay saniyesinde veriliyor ama hepsine güvenemiyoruz ki:50:

[video=youtube;kdQYDR1GxJ8]http://www.youtube.com/watch?v=kdQYDR1GxJ8[/video]

Selam Türkiye Hükümeti,

Biz Anonymous’uz. Günlerdir, Türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan Türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. Taksim Meydanı’ndaki devrim merkezinden Türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. Polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. yüzlerce kişi tutuklandı. Cuntadan ne farkınız var?

Türkiye sözümona “modern” bir demokrasiydi ama Türk hükümeti, Çin ve İran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. Anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve Türk hükümetini dize getireceğiz. Türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. Halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. Artık, Anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

Geçmişte, sizdeki totalitaryenliği Mübarek’te de gördük. Onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. Kendi halkınıza bunu yapmayın. Akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

Türk halkına,

İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin.

Anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. Bu kavgada Anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. Onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “Kendi Aklınızla Düşünün, Otoriteyi Sorgulayın.”

Biz Anonymous’uz.

Biz birlikteyiz.

Biz affetmeyiz.

Biz unutmayız.

Türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

Helal olsun beeee:46::46::46::46::46::46::46:

Arkadaslar acil yardm ankara kzilaydaki doktor numaraları ?agr yaralı biri var telfndan anca grebldm ltfen acil! Buarada blackberry tel.larda ck skıntı olmyor ara ara gdyo

dikkat,
ankara mülkiyeliler birliği bilindiği gibi yaralılara kapılarını açmıştı...şu an itibari ile yoğun saldırıdadır.

Artık Atatürk'ün ülkeyi neden ülkeyi polise, askere, siyasetçilere değil de gençlere bıraktığı anlaşılıyordur sanırım.

Polis saldırıya geçti izmir 2. Cadde simit sarayına sığındık çıkamıyoruz. Joplarla gazlarla saldırdı

Paylaşın Kızlar!!!!!!!!!

Ya böyle oyun olmaz ya öğlen tık yok polisten, bir de pankart asmışlar, İzmir polisi Atasının izinde, halkın emrindedir diye. Gece gazlamaya, joplamaya başlıyorlar. Olmaz böyle oyun:47:

Ankara Mülkiyeliler sarılmış durumda..içeri gaz bombası atılıyor.orası hastane...oraya yardımmm....

Paylaşım lütfen!!!!!!!

Yabancı ülkelerin bu desteğine güveniyor musunuz? Ben hiç inanmıyorum bunlara ayrıca...

Ankara ve İzmir için ara sokaklara dağılmama çağrısı yapılıyor!

$179782_10201134201374991_2001226504_n.webp
$431776_10201134205255088_1818024113_n.webp
$943610_10201134197614897_541105098_n.webp
$945882_10201134202535020_628721062_n.webp

arkadaşlar bunlarda almanya köln de dün ve bugün yapılan eylemlerden bı kaç görüntü
belkı taksım gıbı kalabalık bı grup değıldık ama sızınleyız..
İnanılmaz bı ortam
bı kadınla tanıştım, benden yaşca bıraz büyük
ben kürdüm dedı.. ama hepımızden büyük türk bayrağı ıle en ön sırada olanları protesto edıyordu

Destek ıçın tüm kalbımızle yanınızdayız

[h=5]61 ES 459 plakalı araç direnişçilerin arasına girip kişileri ezmiş ve kaçmıştır sonrasında terkedilmiş bir halde karakolun önünde görülmüştür.[/h]

Ankara'da Polis dışarı çıkmayın uyarısı yapıp, kapalı alanlara gaz bombası atıyormuş. :47: :72: :72: :72:

şuan anti kapitalist Müslümanlar ve saadet partililerde eyleme destek veriyor
helal size hep biriz hep bir yüreğiz!!!!!!!!!!!!!
faşizime karşı gelir adaletsizliğine karşı akp ye karşı !!!!!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back