• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[video=youtube;UHnv6tGmIGI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UHnv6tGmIGI[/video]

31 Mayıs'ı unutmayın unutturmayın! İzmir-İstanbul-Ankara ve 54 ilde eylemler devam ediyor. Gözümün önünde kızı dövdüler ne olduğu belirsiz insanlar tarafından dayak yedi.. Nereye sığınacağımızı bilemedik evlere bile gaz bombaları atılıyor. Halk elele kimse taşkınlık yapmıyor olan bütün yıkım sivil polis tarafından yapılıyor.

aslında eylemi yapan polisler bence. nasıl vicdanları rahat ediyor merak ediyorum. onların kardeşleri, arkadaşları herkes orada değil mi sanki. yazık çok yazık.. nasıl bir insanlıktır, o coplarla vururken onların vicdanı sızlamıyorsa diyecek bişey bulamıyorum. nefret ettim yemin ederim polislerden. umarım linçe kurban gitmezler. istanbulda tüm polis arabalarına saldırıyorlar..

izlediniz mi bugün kanal d de direnişçiler arasında kalan polis sırf kendini kurtarabilmek adına ateş etti ve tam ateş ettiği sırada bir adam yere yıgıldı kafasından vurulmuş :( ameliyat olsa masada kalacak olmasa yine cok zormuş yaşaması :((

Beşiktaşta polis dünkünden de sert bir müdehaleye başlamış:50:
Malesef bugün heryerde şiddeti arttırdı polis.

turk polisini bu kadar şiddete alıştıran yarın birgün bu olaylar durulunca aynı şeyi normal vatandaşa yapmaya meyilli olacaklar kim verecek bunun hesabını kimmmmmmm

Portakal gazı atılıyormus suan kızlar ve su içerseler bayılacaklar . limon sirke veya yoğurt yemeliler :50::50:

Olaylar iyice çığırından çıktı kızlar daha fazla da karışacak gibi gözüküyor:((( ben evde dayanamıyorum bu zulme oradakilere Allah yardım etsin kafayı yememek elde değil...dayanın ne olur!!:(( allahım güç kuvvet ver hepsine...

Son düzenleme:
Aydında krediyurtlar kurumunda öğrencilerin astıkları TÜRK bayrakları toplatıldı.
Öğrencilerin internet erişimi kesildi.
Alıntıdır.

resmen öldürmek için uğraşıyor polisler.. neyin peşindeler merak ediyorum???

Kızlar twitterı olanlar ; ankara için durmaksızın numara paylaşsın.

Ankaraya İzmir ve Adanadaki kadar doktorlar giremiyor.

Çatıdan gaz atılıyormuş. ( ayrı ayrı bir sürü kişiden duydum doğru olması muhtemel )

$984278_574638879223908_135624732_n.webp

taksim gezi parkı - 1940

kızlar twitterı olanlar ; ankara için durmaksızın numara paylaşsın.

Ankaraya izmir ve adanadaki kadar doktorlar giremiyor.

çatıdan gaz atılıyormuş. ( ayrı ayrı bir sürü kişiden duydum doğru olması muhtemel )

mimarlar odası revire çevirdi 3. Ve 5.katı gidebilen oraya gitsin, söyleyin bir sürü sığınmacı var.

bir baska twltinde yazms siz 20bin kisi cikarttiniz biz 509bin kisi cikartiriz diye...siz dedigi kim?biz dedigi kim? bizi halki gormeyen bir basbakan tek dert agacmis gibi sanki dalga geciyir isterseniz agac verelim diye...
kizlar hepinizi tebrik ediyorum bu kadar duyarli bu kadar ulkesine bagli bukadar VATAN diyen bizler oldukca kimse onumuzde duramaz
gercekten hepinize tek tek tesekkur ediyorum bu duyarliliginiz icin

ülke çapında internet kesintisi devam ediyor.. İstanbulda da ara ara gelip gidiyor.. basın,yayın,medya yasağı delemiyor.. güya özgür güya tarafsız.. yesinler!!! boykot etmeliyiz gazeteleri almayıp tv izlememeliyiz zaten yanlış haber yapılıyor. yazıklar olsun. basın yayın medya satın alınabilir ama Atatürkçü ruhları hiçbiir şekilde uyutamazsın, satın alamezsın efendiiii!!!
ayran içtin ayrı düştün halkınlaaa!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back