• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara artık direnemiyor..

Millet kendi kusmuğunda boğulacak noktada artık gazdan :47::47::47:

Kuzenim avukat ankara barosunda polis copla girişince hakkın yok demeye kalkmış bin katını yemiş.

Off Allahım yeter artık lütfen hiç mi sızlamıyor vicdanları ya

Halk tv veriyor çok kötüyüm ya, asker müdahale etmeli ne bekleniyor insanların ölmesi mi:14:

Bilmiyorum ya,kabus gibi.
Bizde halk tv yok malesef,tweetlere bakabiliyorum ancak.
İşin kötü yanı Ankarada bu olay daha çok uzun sürer:
Benim bildiğim ODTÜ lüler öleceklerini bilseler bu işin peşini bırakmazlar.:14:

Son düzenleme:
adanalı biber gazı atanlarla kebab geçiyor.....her gazdan sonra ..bir buçuk kıyma sloganı ile karşılık veriyorlar

Adana ve Ankarada ciddi bir savaş varmış arkadaşlar.
Çok kötüye gidiyor herşey.
Herkes sopalı gruplardan bahsediyor,sivil polis olduklarını iddia edenlerde var,AKp liler olduğunu iddia edenlerde var.
Sokak aralarında pusuda bekliyorlarmış.
Birde tek tip maske takan ve toplu gezip polise sataşanlar varmış,onlarda ortalığı karıştırmaya çalışan provakatörlermiş.
Bunlardan uzak durun deniyor.
Adana ve Ankarada olayların çığırından çıkma sebebi bu gruplarmış.

adana aynen bu şekilde belirli gruplar var önüne gelene dalıyorlar

Bi tanesi vardı video istiyordu nerde o.Alsın izlesin.

Kordon gayet sakinken bir avuç insan varken sanki harbe gider gibi koşuşturan polise bak.Gücü anca ordaki kızlara yetmiş sanırım.Vıdeonun sonunda hıncını öfkesini alamayan polis fenerli elemanla kızada dalacaktı ama cocuk yalvarıyor sanırım orada.Ona dokunmuyor.

[video=youtube;XThjR-7F0io]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XThjR-7F0io[/video]

Bu arada fişlenmesinler diye kasklarındaki numaraları söküyorlar.Onun kılıfını da bulmuşlar.

polis arkadaşıma attım bu videoyu ve tepkisi. Kontrol ettim bazı kısımlara sansür uyguladım ama umarım sorun yoktur :)

C.
polise destek amaçlı profil kampanyası başlattık destek verecekmisinn

20:07
H.
vermicem tabi ki:D

C.
sendende bunu beklerdim
birgünde beni şaşırt

20:09
H.
02.06.2013 İzmir Gündoğdu Meydanı polis müdahale - YouTube

02.06.2013 İzmir Gündoğdu Meydanı polis müdahale
YouTube
Vatanımı sevmem demek bu yanlışlara göz yummam anlamına gelmez... NOT: BU GÖRÜNTÜLERİN YASAL SAHİBİ DOĞAN HABER AJANSIDIR, İZİNSİZ KULLANILAMAZ...

H.
ortada hiçbşey yokken saldıran polisi savunmam ben

20:11
C.
yav neresi ortada bir şey yok videoyu izledim onlar olaydan kaçanlar allah aşkına çok gülüyorum kızın sırtında dhkp c li kız vardı
belliki öyle ortamlarda hiç bulunmamışsın o yüzden senden özür diliyorum ve bu konuyu seninle tartışmayacağım
sen direnişine devam et
pes ediyorum

20:16
H.
dhkpcli olduğunu nerden anladın:D

C.
anlatılmaz yaşanır

H.
sırtında türk bayrağıyla?

20:17
C.
allahını seversen ben diyarbakırda polis müdahaşesii esnasında istiklal marşı okuyanını bile gördüm sen hala türk bayrağı diyosun

20:18
H.
o zaman hepimiz teröristiz gelsin bize de biber gazı sıksınlar:D
C.
olayı hemen o yöne çekmeyin terörist oldukları kesin bir kere ayyaş takımı içip içip nara atan cinsten
yav taktın biber gazına yemekte yerken bişey yok
göze gelince vay anam

20:20
H.
ya çok tanıyorsanız onları ayrıştırarak linç edin zaten kimse istemiyor onları

C.
her zaman türk polisinin ve türk milletinin yanındayım

H.
yakıp yıkanlar da onlar ama ortada bizim gibi bir tayfa var bunu da görmezden gelemezsin:D

C.
ya polis önceden kameralarla tespit ediyor
grupları
adam polise gül uzatıyor ve yüzüne karşı ana avrat küfrediyor tabi kamera uzaktan konuşulanları duymuyor yada duymak istemiyor
polise gül uzatan vatanadaşı polis dövdü

H.
polisin küfrettikleri neolacak:

C.
hakdiyo demekki
bende çok küfrettim

20:23
H.
ee halk yapınca suçlu siz yapınca hak ediyo, bütün polisler de derin bir görev aşkıyla işine bağlı zaten hiç suçlu yok

C.
o tiplere

C.
o tiplere
yav suçlu olmaz olurmu var tabikide

C.
kim nederse desin
of hülya iki günde yaşlandım senini yüzünden

20:25
H.
ben de senin
listemdeki tek polissin bak ona göre

C.
olayların işleyişini bilmediğini için normal karşılıyorum
işin aslı şu halk gaza getirildi birileri amaçlarına ulaşmaya çalıştı ama başaramadı
artık masumlarda yedikleri jopla kallacaklar

C.
ben açıklamaları yazıyorum provakatorlere uymayın diye kime yazıyorum bunları

20:30
C.
bas bas örgüt işi diye yazıyorum

Son düzenleme:
Bilmiyorum ya,kabus gibi.
Bizde halk tv yok malesef,tweetlere bakabiliyorum ancak.
İşin kötü yanı Ankarada bu olay daha çok uzun sürer:51:
Benim bildiğim ODTÜ lüler öleceklerini bilseler bu işin peşini bırakmazlar.:14:

Ya çok kötü dakikardır savaş var resmen:43::43:
Ölen olmasa bari:14:

bulgur,makarna,kömürle geldi
almadık diyenlerde almaya müsait...

bulgur makarna değil de.....bana da sınav soruları verilseydi......doğacak çocuğum içinde sınav soruları konusunda bu kadar endişelenmeseydim.........gençliğim ders çalışmakla geçmeseydi........belediyede bana da kolayından bir iş verselerdi .........ŞAKA YAPTIM........benim bu sahtekarlıklara ihtiyacım yok çok şükür ben yeterince başarılı bir insanım benim diğer zavallılar gibi bütün bu olanları görmezden gelmeme gerek yok.........aman canım sıra beklemiyoruz artık diye mıymıylanmama gerek yok............

31 Mayıs'ı unutmayın unutturmayın! İzmir-İstanbul-Ankara ve 54 ilde eylemler devam ediyor. Gözümün önünde kızı dövdüler ne olduğu belirsiz insanlar tarafından dayak yedi.. Nereye sığınacağımızı bilemedik evlere bile gaz bombaları atılıyor. Halk elele kimse taşkınlık yapmıyor olan bütün yıkım sivil polis tarafından yapılıyor.

polis arkadaşıma attım bu videoyu ve tepkisi. Kontrol ettim bazı kısımlara sansür uyguladım ama umarım sorun yoktur :)

C.
polise destek amaçlı profil kampanyası başlattık destek verecekmisinn

H.
vermicem tabi ki:D

C.
sendende bunu beklerdim
birgünde beni şaşırt

H.
02.06.2013 İzmir Gündoğdu Meydanı polis müdahale - YouTube

02.06.2013 İzmir Gündoğdu Meydanı polis müdahale
YouTube
Vatanımı sevmem demek bu yanlışlara göz yummam anlamına gelmez... NOT: BU GÖRÜNTÜLERİN YASAL SAHİBİ DOĞAN HABER AJANSIDIR, İZİNSİZ KULLANILAMAZ...

H.
ortada hiçbşey yokken saldıran polisi savunmam ben

20:11
C.
yav neresi ortada bir şey yok videoyu izledim onlar olaydan kaçanlar allah aşkına çok gülüyorum kızın sırtında dhkp c li kız vardı
belliki öyle ortamlarda hiç bulunmamışsın o yüzden senden özür diliyorum ve bu konuyu seninle tartışmayacağım
sen direnişine devam et
pes ediyorum

H.
dhkpcli olduğunu nerden anladın:D

C.
anlatılmaz yaşanır

H.
sırtında türk bayrağıyla?

20:17
C.
allahını seversen ben diyarbakırda polis müdahaşesii esnasında istiklal marşı okuyanını bile gördüm sen hala türk bayrağı diyosun

20:18
H.
o zaman hepimiz teröristiz gelsin bize de biber gazı sıksınlar:D
C.
olayı hemen o yöne çekmeyin terörist oldukları kesin bir kere ayyaş takımı içip içip nara atan cinsten
yav taktın biber gazına yemekte yerken bişey yok
göze gelince vay anam

H.
ya çok tanıyorsanız onları ayrıştırarak linç edin zaten kimse istemiyor onları

C.
her zaman türk polisinin ve türk milletinin yanındayım

H.
yakıp yıkanlar da onlar ama ortada bizim gibi bir tayfa var bunu da görmezden gelemezsin:D

C.
ya polis önceden kameralarla tespit ediyor
grupları
adam polise gül uzatıyor ve yüzüne karşı ana avrat küfrediyor tabi kamera uzaktan konuşulanları duymuyor yada duymak istemiyor
polise gül uzatan vatanadaşı polis dövdü

H.
polisin küfrettikleri neolacak:

C.
hakdiyo demekki
bende çok küfrettim

H.
ee halk yapınca suçlu siz yapınca hak ediyo, bütün polisler de derin bir görev aşkıyla işine bağlı zaten hiç suçlu yok

C.
o tiplere

C.
o tiplere
yav suçlu olmaz olurmu var tabikide

C.
kim nederse desin
of hülya iki günde yaşlandım senini yüzünden

H.
ben de senin
listemdeki tek polissin bak ona göre

C.
olayların işleyişini bilmediğini için normal karşılıyorum
işin aslı şu halk gaza getirildi birileri amaçlarına ulaşmaya çalıştı ama başaramadı
artık masumlarda yedikleri jopla kallacaklar

C.
ben açıklamaları yazıyorum provakatorlere uymayın diye kime yazıyorum bunları

20:30
C.
bas bas örgüt işi diye yazıyorum

İyi küfretmeden tahammül edebilmişsin:47::47::47::47:

Sildin dimi bu şahsı:47::47::47:

hayır istanbul da şunu duydum....direk birinci ağız bana şunu dedi.........polisler sokakta kendi halinde yürüyen insanları gazlamış.......düşünebiliyor musunuz........bu kendi halinde insanlar direnişçilere katılmış sonra.....bunlar evvelsi gün olmuş.........ne yapmaya çalışıyor bunlar................

Ankara Kızılay da polis terörü olanca şiddeti ile devam ediyor.Halk sokaklardan geri çekilmiyor.Polis gizlendikleri bilinmeyen yerlerden attığı bu adı bilinmeyen kimyasalı kınıyoruz.Ankara'da vahşet yaşanıyor.Çocuklarımız 16-18-20 yaşlarında ki genç insanlar bunlar.Şiddeti durduracak birileri yok mu?

:50::50::50::50:

beşiktaş çok kötü durumda suan aldığım habere göre kuzenim istanbuldaaa :50:

Ist Anadolu yakasından bildiriyorum, camlardan tencere tava sesleri gelmeye başladı, mahalle olarak inanılmaz örgütlenme var, saat tam 9da yine dün geceki gibi tencere tava korna eylemi başlıyor. sanırım saat 9da her yerde başlıyor.

Bizde destekleyelim kızlar, 20 dk sonra tencerelerle camlara

:72:

h0ly arkadaşın(!)a inanamadım gerçekten.

Yahu videoda dayak yiyenlerde ne pankart vardı ne bir şey sadece kızın çantasının arkasında türk bayrağı vardı :26:

Thkpc muhtemeldir ki karışıyordur eylemlere proveke etmek için.

Ama bu kadar kişi sokaktayken biz polisin böyle dayak attığı herkesi Thkpcli yapsak

Ohoo :44:

O zaman bizde Thkpcliyiz yani bu mudur ? :41:

* Dipnot ; sana kızmadım yanlış anlama, arkadaşına kızdım. Gerçi benimde facemde falan böyle insanlar vardı sildim ohh..

Ankara Kızılay da polis terörü olanca şiddeti ile devam ediyor.Halk sokaklardan geri çekilmiyor.Polis gizlendikleri bilinmeyen yerlerden attığı bu adı bilinmeyen kimyasalı kınıyoruz.Ankara'da vahşet yaşanıyor.Çocuklarımız 16-18-20 yaşlarında ki genç insanlar bunlar.Şiddeti durduracak birileri yok mu?

:50::50::50::50:

Görüntüler felaket, ne yapabiliriz arkadaşlar biyerleri arayalım bişeyler yapalım ölecek insanlar resmen:14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back