• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Habertürk ün önünde toplanan grup mendil açmışlar para topluyorlarmış habertürk için:ssz:
Kaça satıldıysanız bizde verelim diyerek:ssz:
Bir kaç tweet te habertürk çalışanlarının bazılarıda aramıza katılıyor demişler ama bilemiyorum:26:

fatih altaylı çok korku başbakanı ona kızacak diye. aman fatihim korkma sana değil çapulculara! kızgın o.

"61 ES 459" PLAKALI RENAULT LAGUNA/MEGANE 2000 CİVARI ESKİ KASA KOYU/YEŞİL/SİYAH RENK EZDİ,YARALILAR VAR.ÇANKAYA YÖNÜRE RT #direnankara

Kızlar duyurun, sivil polis olduğu söylentileri var.

siyah+renault araba = maalesef sivil polis............bence ortda iyi niyet yok....asayişmiş şuymuş buymuş.........

offf olamıyorum olamıyorum..iletemedim ulaşamıyorum ki kimseye.bi de hala çıkıp yok polis masumlara birşey yapmadı falan diyorlar sırf gerilmemek için facemi dondurdum ama burası yetti bana bu gece.

sen genede mesaj at canım.
Telefonlar çekmeye başlarsa ulaşır enazından mesajın

Kadesa lütfen sakin ol..

Telefonu ve interneti kapatıyorlar cihazlarla Kızılayda.

Polis gaz bombası ve ses bombası atmış.

Direniyorlar.

Senin kardeşinde güçlüdür o da direniyordur.

zaten oradaki yardımlaşmayla kötü bir şey olmaz.

Lütfen üzülme.:5:

yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. ve benim saçımın teline zarar gelmedi. demek ki polis o kadarda kötü değil. demek masum halka dokunmuyor... gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.

İzmir'de öğlen olay yok zaten. Polis geri çekiliyor öğlen. Ben ordaydım 2 gündür. Gece sapıtıyor.

yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. ve benim saçımın teline zarar gelmedi. demek ki polis o kadarda kötü değil. demek masum halka dokunmuyor... gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.

neden bu kadar siyah beyaz düşünüyorsunuz........istanbul ajan kaynıyor deniyor.......biraz önce amerikadan kardeşim aradı.......amerika bu olayı çok ciddiye alıyor bilesiniz

offf olamıyorum olamıyorum..iletemedim ulaşamıyorum ki kimseye.bi de hala çıkıp yok polis masumlara birşey yapmadı falan diyorlar sırf gerilmemek için facemi dondurdum ama burası yetti bana bu gece.

Ulaşır ulaşmaz meydandan gitmelerini söyle.
Sığınalacak yerlere sığınsınlar.
Tomaları insanların üzerine sürmeye başlamışlar.
Güvenilir yerleri araştırıyorum şimdi twitten

siyah+renault araba = maalesef sivil polis............bence ortda iyi niyet yok....asayişmiş şuymuş buymuş.........

06 AS 9163 diye 2.plaka bildirimi geldi tanıklardan. Başkentte eylemcilere arabayla çarpıp kaçan hiçkimse o Meclis'te oturamaz. #DirenAnkara

Bu plakaları yayın arkadaşlar.

sadece eylem yapıyorlar, fikirlerini slogan atıyorlar bu...masum bence gayet... Masum olmayanlar fırsatçılar tabi var ama onlar olayın aslı olmamalı karıştırılmamalı :31:

olayları öyle karıştıranlar var ki. resmen birbirimize düşürmeye çalışan gruplar var. amacı ne ağaç nede başka bir masum düşünce. ve insanlar buna alet oluyor. amaç ne hükümeti düşürmek mi? azıcık akıl olsa bilirler hükümet böyle düşmez. gerçekten masum eylemciler olsa.eylemini yapar gider. bu ne bütün dünyaya duyuracak kadar amaç ne? neyin peşindeler? seçimde oyunu vermezsin bu şekilde neyin çözümü olacak.

Kütahya'da kitleye polis müdahelesi biber gazı ve joplarla devam ediyor. Polis, balkonlarından eyleme destek veren ogrencılerın evını basıp gozaltına aldığı gibi, sokakta gördüğü öğrencileri gözaltına alıyor. Şuan ara sokaklarda çatışmalar devam ediyor."

evet aynen.......................

aynı zamanda chp nin kanalı mı peki gerçekten meraktan soruyorum tarafsız deniliyor da...........

mücadelenin samimiyetine inansam ahhhh inansam..........

Eklentiler

• $947218_10151457577183174_1797810108_n.webp
    $947218_10151457577183174_1797810108_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 51
ya Allah aşkına şu tartısmaya calısanlar bi susun ya
şuan kimse size bir şeyleri anlatacak değil.. anlamıyorsanız meşgul etmeyin millet yardım etmeye calısıyor insanlara suan

Gündüz hiç bir yerde olay yok, gece azıyorlar diyoruz, hala yok gündüz şurada döner yedim diyorsunuz.

La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ankara için sığınma yerleri paylaşalım kızlar.

bahçelievlerde kıyamet kopuyor tav a tencere sesleri ile. yaşasın halk yaşasın Cumhuriyet ve yaşasın Mustafa Kemal!!!:72::72:

olayları öyle karıştıranlar var ki. resmen birbirimize düşürmeye çalışan gruplar var. amacı ne ağaç nede başka bir masum düşünce. ve insanlar buna alet oluyor. amaç ne hükümeti düşürmek mi? azıcık akıl olsa bilirler hükümet böyle düşmez. gerçekten masum eylemciler olsa.eylemini yapar gider. bu ne bütün dünyaya duyuracak kadar amaç ne? neyin peşindeler? seçimde oyunu vermezsin bu şekilde neyin çözümü olacak.

farzet ki seçimde oyumu verdim.....ve sürekli istemediğim onaylamayacağım yasalar geçti......birikti birikti.......şimdi senin aklın alıyor mu başka bir parti gelecek bu yapılanları düzeltebilecek.....lütfen biraz düşün artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back