- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.244
- 823
şoklardayız.daha bir saat evvel yoğun bakımda olan genç için kahrolduk şimdi de ölüm haberleri var denildi.hem de bir sürü.Rabbim bize sabah ezanlarında yardım et,sesimizi duy artık.elimizden ağlamaktan başka çare gelmiyor.
kesinlikle... bugün eşim kendini medeni sanan , laik sanan bir sürü kişi görmüş. bir kız varmış türbanlı ona saldırmışlar başından alıp
çiğneyeceklermiş. kim veriyor ise ona bu hakkı ama kendi lehine küçücük bir ters hareket görse hemen bağırır hakkınız yok der falan.
ama kendinin herşeye hakkı vardır. karşı tarafın ne yaptığına , nasıl yaşadığına saygı duymaz , kendi gibi
düşünmüyor diye görgüsüz , cahil , barbar ilan eder lafa gelince çok medenidir okumuştur. çok okumuş cahiller var
ülkemizde . en kral işi bıraktım kuzularım için çok iyi de okullarda okudum. keşke sadece bunlarla bitse iş.
Az önce bir arkadaş, gencecik bir çocuğun ölüm haberini verdi farkında mısınız?
Polisin attığı gaz yüzünden ölen çocuğun haberi.
Allah mutlu mesut etsin sizi ailenizle de, biraz saygı lütfen.
Dalga geçer gibi yazıp insanları tahrik etmeyin lütfen.
Ayrıca, bizlerin bu saatte buradan destek veriyor olmamız, bugün eyleme katılmadığımızı göstermez.
Ya da binlerin hala "sizin", bizim hakkımızı savunduğu eylemde olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kazenin az önce yayınladığı konuşmayı okuyunuz bir zahmet.
Şimdi Beşiktaş' tan geldim. Kuzenim evde facebook, twitter ve kk takibi yaptı sürekli, bana haber ulaştırdı.
O bomba gaz bombası olamaz arkadaşlar.Her tarafınızı yakıyor,ağrıtıyor,kusturuyor,sersemletiyor. Beşiktaş sakinledi gibi ama ara sokakta kıstırılıp tazyikli su yedik bu saatte, nereden çıktıklarını bile anlamadık.
Şimdi Beşiktaş' tan geldim. Kuzenim evde facebook, twitter ve kk takibi yaptı sürekli, bana haber ulaştırdı.
O bomba gaz bombası olamaz arkadaşlar.Her tarafınızı yakıyor,ağrıtıyor,kusturuyor,sersemletiyor. Beşiktaş sakinledi gibi ama ara sokakta kıstırılıp tazyikli su yedik bu saatte, nereden çıktıklarını bile anlamadık.
ne var biliyor musunuz?
şuan anlaşılamayan tek nokta sizin sadece bir yöne bakmanız. evet hakkıyla bu işi yapan polisler vardır ama kardesim az öönce izledik bir tanesi arkadan o...lar diye bagırıyor, biri gecmiş adamı yakaladıgı halde tekmelerle tokatlarla daha da hıncını alamıyor.
siz mi izlemediniz? yoksa tek sorun eşiniz polis diye mi görmek istemiyorsunuz.
de ki: tamam doğru bunlar var ama işini hakkıyla yapanlar da var. bunu demek çok mu zor? bu yüzden şu an insanlarla tartısma halindesin farkında mısın?
kesinlikle ben kimseyle tartışmıyorum .
herkesin düşüncesine saygım var ben bir başka yorumumda dedim ya belki okumadınız !
bir kaç polis yanlış yapmış diye bunu tüm polislere bağlamak doğrumu dedim.
neyse ben başka yorum yapmayacağım sizlerde anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz...
portakal gzı canı onlar etkisi daha yaygın ve kötü oluyormuş atıldığı yerle sınırlı kalmıyormuş ve kullanmakta hiçbir şekilde yasal değil asşlında geçmişller olsunn Rabbim ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum artık gerçekten kelimelerim tükendi
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, iyisiniz değil mi hepiniz?
Gaz bombası değilmiş zaten, bilmem kaç km uzaktaki insanları bile etkiliyormuş
Alsancak ta çok karışmış, arkadaşlarım feci durumdalardı en son
Ya bu arada, ben cincikten haber alamıyorum
Bir arkadaşımız yaralandı, onun dışında iyiyiz, sağolun. Biraz kendimize gelelim diye eve geldik ama gözüme uyku girmiyor. Çoğu arkadaşım hala orada. Onlar oradayken ben evde olmayı yediremiyorum kendime.
Biz tedarikli gittiğimizi sanıyorduk ama limon yetmedi. Bir ara sığındığımız bir apartmanda sirkeli bez ve vazelin verdiler, öyle kendimize geldik. Dayanışma öyle büyük ki, benim umutlarım arttı bugün.
çıkıyorum ben arkadaşlar. kalbim sıkışacak oluor böyle yazılar okuyunca
hiçbir şey değişmeyecek işte boşa çene tüketiyoruz
Allah vicdan versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?