Çok ciddiyim caminin yanına taşıdılar arkadaşları, nefes almıyordu getirdiklerinde. Fotoğrafını çekip sosya medyada duyurmak için eklemek isterdim ama yanında arkadaşları ağlarken utandık saygısızlık olur gibi geldi. Ülke genelinde de 40 civarı ölü var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.
buyrun burdan yakın halka destek oluyorum videoları paylaşıyorum diye twetter hesabımı askıya ve soruşturmaya almış vatana millete hayırlı olsun
Çok ciddiyim caminin yanına taşıdılar arkadaşları, nefes almıyordu getirdiklerinde. Fotoğrafını çekip sosya medyada duyurmak için eklemek isterdim ama yanında arkadaşları ağlarken utandık saygısızlık olur gibi geldi. Ülke genelinde de 40 civarı ölü var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.
buyrun burdan yakın halka destek oluyorum videoları paylaşıyorum diye twetter hesabımı askıya ve soruşturmaya almış vatana millete hayırlı olsun
Polis teşkilatının cemaatçi kısmındansa evet size farklı anlatır. Siz de böyle eşinizin gözünden bakarsınız dünyaya, evinizde oturup...
ciddimisin yok artık ya
insanları neden böyle ayırt ediyorsunuz , evde oturmak çocuk büyütmek kötü bir şeymiş gibi.
eşime kendim gibi güveniyorum her sözüne onunla da gurur duyuyorum...
çok şükür mutlu bir evliliğim dünya tatlısı 2 bebeğim var ve evde oturuyorum eşim anlatıyor ve ben dinliyorum :)
çok ciddiyim şimdi mail yolladım geri verin diye
Lütfen sözlerimize dikkat edelim, diğer topikteki gibi olmasın...
kesinlikle... bugün eşim kendini medeni sanan , laik sanan bir sürü kişi görmüş. bir kız varmış türbanlı ona saldırmışlar başından alıpZannetmeki kendileri olayların cok içerisinde herkes oturdugu yerden savasa gırıyor ulke kurtarıyor :) karsı cıktıkları avm yapılsa arkadaslarla bulusma yerı olarak ılk onlar dırenenler gıderler zaten. sana cahilsin demeye getiriyor ülkemin aydın ! kadını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?