• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki şimdi haftasonu cumartesi pazar halk gece gündüz taştı sokaklara ben asıl haftaiçi olacaklardan korkuyorum öğrenci okuluna çalışanlar işie gidecek caddeler ıssız kalacak başbakan o anı bekliyor o yüzden rahat davranıtor olabilir m nasılsa dağılacaksınız bende işime devam edicem diyebilir mi. O yüzden çalışmayan okula gitmeyen okuldan çıkan herkes yine yerini almamalı vazgeçmemeli vazgeötiğimiz an teslim olduğumuz an olacak çünkü bunun acısı başka şeylerle de çıkarılacak milletten.

Az önce bir arkadaş, gencecik bir çocuğun ölüm haberini verdi farkında mısınız?
Polisin attığı gaz yüzünden ölen çocuğun haberi.

Allah mutlu mesut etsin sizi ailenizle de, biraz saygı lütfen.
Dalga geçer gibi yazıp insanları tahrik etmeyin lütfen.

Ayrıca, bizlerin bu saatte buradan destek veriyor olmamız, bugün eyleme katılmadığımızı göstermez.
Ya da binlerin hala "sizin", bizim hakkımızı savunduğu eylemde olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kazenin az önce yayınladığı konuşmayı okuyunuz bir zahmet.

şoklardayız.daha bir saat evvel yoğun bakımda olan genç için kahrolduk şimdi de ölüm haberleri var denildi.hem de bir sürü.Rabbim bize sabah ezanlarında yardım et,sesimizi duy artık.elimizden ağlamaktan başka çare gelmiyor.

Yoğun bakımdaki gençten haber var mı?

Angell hanım son kez bişi diyeceğim size. Eşiniz polis eh yorulmuşta saat kaçlarda gelmiş eve bu saatte artık pc başında durmayında eşinizle uyuyun eşinizle ilgilenin ne dersiniz. Çünkü biz burada bunları konuşmaya devam edicez de..

kesinlikle... bugün eşim kendini medeni sanan , laik sanan bir sürü kişi görmüş. bir kız varmış türbanlı ona saldırmışlar başından alıp

çiğneyeceklermiş. kim veriyor ise ona bu hakkı ama kendi lehine küçücük bir ters hareket görse hemen bağırır hakkınız yok der falan.

ama kendinin herşeye hakkı vardır. karşı tarafın ne yaptığına , nasıl yaşadığına saygı duymaz , kendi gibi

düşünmüyor diye görgüsüz , cahil , barbar ilan eder lafa gelince çok medenidir okumuştur. çok okumuş cahiller var

ülkemizde . en kral işi bıraktım kuzularım için çok iyi de okullarda okudum. keşke sadece bunlarla bitse iş.

ne var biliyor musunuz?
şuan anlaşılamayan tek nokta sizin sadece bir yöne bakmanız. evet hakkıyla bu işi yapan polisler vardır ama kardesim az öönce izledik bir tanesi arkadan o...lar diye bagırıyor, biri gecmiş adamı yakaladıgı halde tekmelerle tokatlarla daha da hıncını alamıyor.
siz mi izlemediniz? yoksa tek sorun eşiniz polis diye mi görmek istemiyorsunuz.
de ki: tamam doğru bunlar var ama işini hakkıyla yapanlar da var. bunu demek çok mu zor? bu yüzden şu an insanlarla tartısma halindesin farkında mısın?

Şimdi Beşiktaş' tan geldim. Kuzenim evde facebook, twitter ve kk takibi yaptı sürekli, bana haber ulaştırdı.

O bomba gaz bombası olamaz arkadaşlar.Her tarafınızı yakıyor,ağrıtıyor,kusturuyor,sersemletiyor. Beşiktaş sakinledi gibi ama ara sokakta kıstırılıp tazyikli su yedik bu saatte, nereden çıktıklarını bile anlamadık.

Az önce bir arkadaş, gencecik bir çocuğun ölüm haberini verdi farkında mısınız?
Polisin attığı gaz yüzünden ölen çocuğun haberi.

Allah mutlu mesut etsin sizi ailenizle de, biraz saygı lütfen.
Dalga geçer gibi yazıp insanları tahrik etmeyin lütfen.

Ayrıca, bizlerin bu saatte buradan destek veriyor olmamız, bugün eyleme katılmadığımızı göstermez.
Ya da binlerin hala "sizin", bizim hakkımızı savunduğu eylemde olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kazenin az önce yayınladığı konuşmayı okuyunuz bir zahmet.

canımm boşver gerçekten ne yazarsan yaz yok anlatamazsın boşuna cevap verme.

Şimdi Beşiktaş' tan geldim. Kuzenim evde facebook, twitter ve kk takibi yaptı sürekli, bana haber ulaştırdı.

O bomba gaz bombası olamaz arkadaşlar.Her tarafınızı yakıyor,ağrıtıyor,kusturuyor,sersemletiyor. Beşiktaş sakinledi gibi ama ara sokakta kıstırılıp tazyikli su yedik bu saatte, nereden çıktıklarını bile anlamadık.

portakal gzı canı onlar etkisi daha yaygın ve kötü oluyormuş atıldığı yerle sınırlı kalmıyormuş ve kullanmakta hiçbir şekilde yasal değil asşlında geçmişller olsunn Rabbim ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum artık gerçekten kelimelerim tükendi :50:

Cevap vermeyeyim diyorum ama olayları yaşamadan evden bu kadar rahat konuşulabilmesi inanılmaz. Bizzat oradaydım, gördüm, yaşadım. Haa ama ne işim vardı dimi orda, zorla mı tuttular beni orada? İki ağaç için oradaydım zaten, vatanım için değil dimi, damarlarımda akan kanım için değil, unutmuşum(!).

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, iyisiniz değil mi hepiniz?
Gaz bombası değilmiş zaten, bilmem kaç km uzaktaki insanları bile etkiliyormuş:50:

Alsancak ta çok karışmış, arkadaşlarım feci durumdalardı en son:50:

Ya bu arada, ben cincikten haber alamıyorum:50:

ne var biliyor musunuz?
şuan anlaşılamayan tek nokta sizin sadece bir yöne bakmanız. evet hakkıyla bu işi yapan polisler vardır ama kardesim az öönce izledik bir tanesi arkadan o...lar diye bagırıyor, biri gecmiş adamı yakaladıgı halde tekmelerle tokatlarla daha da hıncını alamıyor.
siz mi izlemediniz? yoksa tek sorun eşiniz polis diye mi görmek istemiyorsunuz.
de ki: tamam doğru bunlar var ama işini hakkıyla yapanlar da var. bunu demek çok mu zor? bu yüzden şu an insanlarla tartısma halindesin farkında mısın?

kesinlikle ben kimseyle tartışmıyorum .
herkesin düşüncesine saygım var ben bir başka yorumumda dedim ya belki okumadınız !
bir kaç polis yanlış yapmış diye bunu tüm polislere bağlamak doğrumu dedim.
neyse ben başka yorum yapmayacağım sizlerde anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz...

kesinlikle ben kimseyle tartışmıyorum .
herkesin düşüncesine saygım var ben bir başka yorumumda dedim ya belki okumadınız !
bir kaç polis yanlış yapmış diye bunu tüm polislere bağlamak doğrumu dedim.
neyse ben başka yorum yapmayacağım sizlerde anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz...

olay birkac polis değil hanımefendi. biz mi anlatamıyoruz. geneli öyle. sizin bahsettiğinz eşiniz gibi(!) olanlar belki bır kac tanedir.
hem diyelim bir kac polis.. abi insanı öldürdükten sonra 1 polis olsa farkeder mi? siz buna ''yanlıs yapmıs'' gözüyle bu kadar basit mi bakıyorsunuz?
bence asıl siz anlamak istedıgınız gibi anlıyorsunuz

portakal gzı canı onlar etkisi daha yaygın ve kötü oluyormuş atıldığı yerle sınırlı kalmıyormuş ve kullanmakta hiçbir şekilde yasal değil asşlında geçmişller olsunn Rabbim ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum artık gerçekten kelimelerim tükendi :50:

Biz tedarikli gittiğimizi sanıyorduk ama limon yetmedi. Bir ara sığındığımız bir apartmanda sirkeli bez ve vazelin verdiler, öyle kendimize geldik. Dayanışma öyle büyük ki, benim umutlarım arttı bugün.

sağcısıi solcusu, türbanlısı, mini eteklisi, kürdü, lazı, çerkezi hepsi tek yürek oldu o meydanlarda bu ülkeyi gerçekten seven, objektif insanlar elele yürüdüler yürümeye de devam ediyorlar sırf yürüdükleri ve haykırdıkları için dövüldüler, öldürüldüler, zehirlendiler sadece insanlar değil konuşamayan, kendini savunamayan önlem alamayan sokak hayvanlarıda nasini aldı oradan geçen turisti de. Dünya basını ayağa kalktı. Ne yaşayacağına aldırmadan yürüdü Türk gençliği. Helal olsun diyorumm helal olsunnn..

$946841_10151976452844478_13767237_n.jpg $945869_466799210071655_77930398_n.jpg

Adamsınız!!!

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, iyisiniz değil mi hepiniz?
Gaz bombası değilmiş zaten, bilmem kaç km uzaktaki insanları bile etkiliyormuş:50:

Alsancak ta çok karışmış, arkadaşlarım feci durumdalardı en son:50:

Ya bu arada, ben cincikten haber alamıyorum:50:

Bir arkadaşımız yaralandı, onun dışında iyiyiz, sağolun. Biraz kendimize gelelim diye eve geldik ama gözüme uyku girmiyor. Çoğu arkadaşım hala orada. Onlar oradayken ben evde olmayı yediremiyorum kendime.

çıkıyorum ben arkadaşlar. kalbim sıkışacak oluor böyle yazılar okuyunca
hiçbir şey değişmeyecek işte boşa çene tüketiyoruz
Allah vicdan versin ne diyim :20:

Bir arkadaşımız yaralandı, onun dışında iyiyiz, sağolun. Biraz kendimize gelelim diye eve geldik ama gözüme uyku girmiyor. Çoğu arkadaşım hala orada. Onlar oradayken ben evde olmayı yediremiyorum kendime.

Ağır değildir umarım durumu?

Ben bugün izmirin bir semtinden, ailem izmirden destek vermeye çalıştık.
Ama hiç bir yer orası gibi değil.

Allah razı olsun sizlerden.
Hakkınızı ödeyemeyiz.
Allah yardımcınız/yardımcımız olsun.

Biz tedarikli gittiğimizi sanıyorduk ama limon yetmedi. Bir ara sığındığımız bir apartmanda sirkeli bez ve vazelin verdiler, öyle kendimize geldik. Dayanışma öyle büyük ki, benim umutlarım arttı bugün.

yok canım iyice işin boyutunu abarttılar gittikçe şekil değiştiriyor polisin kullandığı herşey. Polis hala neden çekilmiyor daha gündüz başbakan ve yardımsıcı aşırı güç uyfulaması var inceleme başlatılacak demediler mi bu incelem başlayana kadar kaç insan ölecek iş işten geçince mi yapacaklar anında o kadar polisi oraya yığan hükümet geri çekemiyor mu yanii. Polis resmen eziyet ederken zevk alıyor yaa böyle şey olmaz.

çıkıyorum ben arkadaşlar. kalbim sıkışacak oluor böyle yazılar okuyunca
hiçbir şey değişmeyecek işte boşa çene tüketiyoruz
Allah vicdan versin ne diyim :20:

Maalesef değişmeyece bu direniş kırılacak haftaiçi herkes mecburen okuluna işine gidecek onların yerini biir alsa da hükümet kararlı iş inada bindi muhalefet tarafına güçlü görünmek istiyor sözünden dönmeyecek yine biz provakatör, militan, bölücü olucaz yine biz suçlu olucaz ve dünyanın en azılı katiliymişiz gibi davrananlar el üstünde tutulacaklar. :50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back