• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ciddiyim caminin yanına taşıdılar arkadaşları, nefes almıyordu getirdiklerinde. Fotoğrafını çekip sosya medyada duyurmak için eklemek isterdim ama yanında arkadaşları ağlarken utandık saygısızlık olur gibi geldi. Ülke genelinde de 40 civarı ölü var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Allah kahretsin ya:14::14::14:

Mekanı cennet olsun..
Çok kötüyüm:14:

Arkadaşlar sakin kalalım lütfen.. Bu sayfanın kapatılmasını gerçekten istemiyorum.. kim ne düşünüyorsa yazsın cevap vermeyelim.

buyrun burdan yakın halka destek oluyorum videoları paylaşıyorum diye twetter hesabımı askıya ve soruşturmaya almış vatana millete hayırlı olsun

Çok ciddiyim caminin yanına taşıdılar arkadaşları, nefes almıyordu getirdiklerinde. Fotoğrafını çekip sosya medyada duyurmak için eklemek isterdim ama yanında arkadaşları ağlarken utandık saygısızlık olur gibi geldi. Ülke genelinde de 40 civarı ölü var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.

şu an ağlıyorum sinirimden yaa. Bu nasıl vicdansızlık resmen idam yaa. Bu ülkede geçn kızlara çocuklara tecavüz edenler bile serbest kalıyor, cinayet işleyenler iyi hal falan çıkıyor. Ama hakkını savunan, sesini çıkaran, haksızlığa gelemeyenler öldürülüyor, dövülüyor ya nedir bu kabus olmalı insan insana bunu yapar mı. Allah'ım mekanını cennet etsin ailesine sabırlar versin.. Bu insanlar şehit değil mi şimdi :5:

[video=youtube;u7DlWxEI7rE]http://www.youtube.com/watch?v=u7DlWxEI7rE&feature=share[/video]

Polis teşkilatının cemaatçi kısmındansa evet size farklı anlatır. Siz de böyle eşinizin gözünden bakarsınız dünyaya, evinizde oturup...

insanları neden böyle ayırt ediyorsunuz , evde oturmak çocuk büyütmek kötü bir şeymiş gibi.
eşime kendim gibi güveniyorum her sözüne onunla da gurur duyuyorum...
çok şükür mutlu bir evliliğim dünya tatlısı 2 bebeğim var ve evde oturuyorum eşim anlatıyor ve ben dinliyorum :)

PKK VE DHKP-C nin destek verdiği hiçbir eylem masum vatandaş eylemi olamaz. Başta destek veripte dönen numaraları anlayan bir cok kişi evine döndü zaten. pkk arac kundaklıyor bu kargasayı fırsat bilip.helal olsun ülkeye kesılecek olan agaclardan kac mıslı zarar verdiniz. basından beri istedikleri aslında buydu polis en basından mudahele etmıcektı eylemlerını yapıcaklardı.ekmeklerine yag suruldu teroristlerin.

insanları neden böyle ayırt ediyorsunuz , evde oturmak çocuk büyütmek kötü bir şeymiş gibi.
eşime kendim gibi güveniyorum her sözüne onunla da gurur duyuyorum...
çok şükür mutlu bir evliliğim dünya tatlısı 2 bebeğim var ve evde oturuyorum eşim anlatıyor ve ben dinliyorum :)

Zannetmeki kendileri olayların cok içerisinde herkes oturdugu yerden savasa gırıyor ulke kurtarıyor :) karsı cıktıkları avm yapılsa arkadaslarla bulusma yerı olarak ılk onlar dırenenler gıderler zaten. sana cahilsin demeye getiriyor ülkemin aydın ! kadını :)

burda bile bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var allah islah etsin bunları ve bunlar gibileri !!!!!!!!!!!

arkadaşlar tekrar uyarıyorumm cevap vermiyoruz kimseye bu biirrr..

Artık olaylar boyutunu aşmış sesi bilr çıkmayan artık dağılmış bir meydanda alsancakta olan bir grubun üzerine polis koşuyor gözaltına almak için neden alacaklar o da belli değil vatan haini mi bu insanlar, onlar gibi cinayet mi işlediler, tecavüz mü ne yaptılar ya. Akşam çok iyi niyetliydim asla hükümet istifa etmemeli bu olaya çözüm getirmeli diyordum ama artık tüm iyi niyetimi kaybettim. Ordu diye birşey varsa hala ya el koymalı ya istifa gelmeli artık :50:

ya arkadaşlar bu olayları asıl büyüten provakatörler asıl sorun onları ne yapmalı?
eğer onları bu durumdan cekmezsek olay çığırından çıkacak. sadece devlet halk olayı değil şuan da ki bunu da düşündünüz mü:50:

Son düzenleme:
şoklardayız.daha bir saat evvel yoğun bakımda olan genç için kahrolduk şimdi de ölüm haberleri var denildi.hem de bir sürü.Rabbim bize sabah ezanlarında yardım et,sesimizi duy artık.elimizden ağlamaktan başka çare gelmiyor.

kalbimiz sizinle, bugün avusturya viyanada bizlerde gezi parki DIRENIS icin toplandik ,
RTE DERSINI ALMADAN , HALKIN GÜCÜNÜ ANLAMADAN BU DIRENIS BITMEMELI ,
CIFTCILERE ANANI AL GIT ,SEHITLER ICIN KELLE DIYEN , 2 AYYAS BU LAFLARI DIYEN GÖZÜNÜ TÜRK BAYRAGINA DIKEN INSAN TÜRKIYENIN BASKASINI OLAMAZ , OLMAMALI HADDINI BILCEKSIN HEYY EFENDI ,

Zannetmeki kendileri olayların cok içerisinde herkes oturdugu yerden savasa gırıyor ulke kurtarıyor :) karsı cıktıkları avm yapılsa arkadaslarla bulusma yerı olarak ılk onlar dırenenler gıderler zaten. sana cahilsin demeye getiriyor ülkemin aydın ! kadını :)
kesinlikle... bugün eşim kendini medeni sanan , laik sanan bir sürü kişi görmüş. bir kız varmış türbanlı ona saldırmışlar başından alıp

çiğneyeceklermiş. kim veriyor ise ona bu hakkı ama kendi lehine küçücük bir ters hareket görse hemen bağırır hakkınız yok der falan.

ama kendinin herşeye hakkı vardır. karşı tarafın ne yaptığına , nasıl yaşadığına saygı duymaz , kendi gibi

düşünmüyor diye görgüsüz , cahil , barbar ilan eder lafa gelince çok medenidir okumuştur. çok okumuş cahiller var

ülkemizde . en kral işi bıraktım kuzularım için çok iyi de okullarda okudum. keşke sadece bunlarla bitse iş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back