• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben haklı ile haksızı ayırt ediyorum sadece. eşim bu olayların içinde polis olduğu için kim ne yaptı gözleriyle gördüğü için bende burada sizlerle paylaşmak istedim inanın , inanmayın siz bilirsiniz benim herkesin düşüncesine saygım var.

eşinize allah kolaylık versin
inşallah sağsağlim evine döner..
sizde rahat bir nefes alırsınız.
ne asker eşleri gördüm eşleri dağlarda operasyonda pkk lı vuruyor.
sabırla bekliyor eşlerini.
eşiniz kırk yılın başı eve geç kalmış
dert ediyorsununuz .
eşiniz size ne anlattığı önemli değil hanfendi
akp li olmasaydınız olaylara farklı bir gözle bakardınız
neyse sizin görüşünüzede saygım var...

ben haklı ile haksızı ayırt ediyorum sadece. eşim bu olayların içinde polis olduğu için kim ne yaptı gözleriyle gördüğü için bende burada sizlerle paylaşmak istedim inanın , inanmayın siz bilirsiniz benim herkesin düşüncesine saygım var.

Benim abim de polis, fakat ben sizden çok farklı düşünüyorum ve yaşıyorum bizzat olayları. Siz sadece eşinizden dinliyorsunuz sanırım. O nasıl anlatırsa...

Son düzenleme:
Ben :
Nasıl durum hocam ?

03:06
Arkadaşım :
Sakin abi sorunnyok

03:08
Ben :
anladım geçmiş olsun

03:08
Arkadaşım :
Besiktasta ve Mecidiyeköy de cok gaz yedik
Kalaninda bir sey yok

03:13
Ben :
aman hocam dikkat edin lütfen kendinize

03:14
Arkadaşım :
Abi bu gaz varya insan insana bole bir sey sikamaz ya. Deydigi her yer yanıyor terlemissen dahabfena nefes almk mumkun degil

03:16
Ben :
gazı yakından mı sıkıyorlar ?

03:17
Arkadaşım :
Abi yakinini bosver o oadar sikiyorlar ve o kadar cok cesit varki

03:17
Ben :
portakal gazımı ne ondan bahsediyorlar aslı var mı ?

03:18
Arkadaşım :
Abi var biber gazlari kalmaadi o yuzden kullaniyorlar onu
Besiktasa atilaan gazdan mecidiyekoyde metrobus duraginda insanlarin fenalstigini gordum sen dusun
Biz hazirlikli oldugumuz halde mal gibi kaldik akaretlerde. Catidan kafasina attilar insanlarin. Kimse neden catidasin demiyor. Cunku kisa kollu polis yakindan onlari bile yakıyor

03:21
Ben :
Dostum birde alkol tüketimi var deniyor o nedir hocam ? Neden mal gibi alkol içiyor insanlar ? yoksa yalan haber mi ?

03:22
Arkadaşım :
O grupta aksam saatlerinde dagildi zaten

ben :
aman dikkat edin, olay amacından sapmasın malzeme vermeyin ite kopuğa
Bu konuşmayı kullanayım mı ? yalan haberlerin önüne geçmek adına ?

03:25
Arkadaşım :
Abi bu gece biraz amacindan sasar cok fazla provakator var. Ve ciddi bir bolumu polis...

03:26
ben :
isim geçmeyecek

Arkadaşım :
Yaz abi olur

ben :
ok öptüm çok dikkat edin ...

Haklarını ödeyemeyiz.
Allah razı olsun hepsinden.

Birakin allah askina ya.

Hastaneler dolup tasmis millet sosyal medyada evinin adresini verir duruma gelmis esiniz polis diye hala savunma derdindesiniz.

Yani sizin yalan dediginiz haberleri yandas olmayan medya bile yayinladi.

Artik bu kadar da duyarsiz olmayin be kardesim.

Bizim de fikirlere sonsuz saygimiz var ama halki yaralamak, kufur etmek iste bu saygi degil yani.

Bak sabahin dordu olmus senin esin evinde, halk yarali sokaklarda.

Yaralilardan biri senin yakininda olabilir bana dokunmayan yilan bin yasasin felsefesinden kurtulalim artik..

durmasınlar orada, evlerine gitsinler zorla mı tutuyorlar orada.
polislerde eylemciler yüzünden orayı bekliyor.
herşeyin bir adabı var eylem yapmanında. polis otobüsünü yakıyorlar, sokaklar kızılay da savaş alanı gibi ve polisler biber gazından başka bir şey kullanmadı onu yapmaya da mecbur ediyorlar dağılmıyorlar , küfür ediyorlar, saldırıyorlar eee polis ne yapsın engellemesin mi öylece durup seyir mi etsin. vatandaş evlerinden çıkamıyor kızılay da trafik durmuş, ama doğru müdahale etmesin polisler. halka küfür etmek mi tam tersi olmasın birileri yanlış anlatmış size.

herşeyin bir adabı var eylem yapmanında. polis otobüsünü yakıyorlar, sokaklar kızılay da savaş alanı gibi ve polisler biber gazından başka bir şey kullanmadı onu yapmaya da mecbur ediyorlar dağılmıyorlar , küfür ediyorlar, saldırıyorlar eee polis ne yapsın engellemesin mi öylece durup seyir mi etsin. vatandaş evlerinden çıkamıyor kızılay da trafik durmuş, ama doğru müdahale etmesin polisler. halka küfür etmek mi tam tersi olmasın birileri yanlış anlatmış size.

VİCDANINIZ VARSA Bİ İZLERMİSİNİZ ŞUNU

https://www.facebook.com/ferdi.ozmennn

DÜNYA POLİS GORSUN YAZAN VIDEOYU

Tey tey tey...He kardeş he.

Biz canlı yayından izledik olayları ama sanırım uzaydan da yayın yapılmış.

offfff icim fena oldu polis yakaladıktan sonra nasıl hala vurabiliyor buna hakkı yok ya olamaz artık bu kadarıda bunun savunulcak yeri yok savunanlar asıl siddet yanlısı

[sıze=3]içim parçalandı izlerken resmen öldürün emri verilmiş gibi[/sıze]

polisin dozu astıgını hukumet yetkilileri bile soyledi zaten..benim ailemde de polis var her polis aynıdır diyemeyiz ama gorunen köyde kılavuz istemez siddet uyguluyorlar dioruz sizin verdiginiz cevap zorlamı tutuyorlar oluyor demiyorsunuzki evet yanlıs polis bir kisiye on kişi giriyor polisin gorevi siddet uygulamak degil gerekirse alır gozaltına..polisin su sıktıgı genc yere dusuyor polis hala su sıkmaya devam ediyor bir baskası genci yerinden kaldırmaya calısırken polis onada su sıkıyor bu ne demektir ya bu olabilcek bir durummu

Ben polise de üzüldüm. Ne zaman üzüldüm hemen söyleyeyim. Abim doğu görevini yapmaktayken ziyarete gittim. Nevruz zamanıydı. Polis kendisine taş atan, balkona çıkıp ateş edip tekrar evin içine kaçan, arkadan sopalarla saldıran Pkk yandaşlarına hiç bir şey yapamadığı için kolu, bacağı sakatlanmış halde eve geldiğinde. Neden çünkü onlara dokunmak yasak, emir büyük yerden, dokunursan işinden olursun. Gezi parkında da kitap okuyana, kendisine börek uzatana saldırdılar. Adları marjinal oldu. Kendisini savunan topluluk polise saldırdı oldu. Eee Doğu'da da saldırdılar hem de ateş ediyorlardı şahidim, ama polis bir şey yapamadı. Bu nasıl bir çifte standart?

https://www.facebook.com/ferdi.ozmennn

UMARIM BURADAN AÇILIR SİLİNMEDEN HERKES İZLESİN

off bu nedir yaa karşısındaki bir bayan ya bayan sudan kaçıyor sadece nedir bu yaaa erkeklik mi yanii güç gösterisi mi bu kıza yapılann inanamıyorumm izlediğim onlarca şey gibi. Burada yazıyoruz konuşuyoruz o kadar eziyeti görüyoruz ama yine de orada onların yanında olmak istiyoruz keşke olabilsek. :50:

angelll_ kullanıcısından alıntı
inşallah daha iyi biri çıkarda tüm bu dertlerden kurtuluruz o zaman. akp gitse bile ben diğer partilerden bir cacık olacağını düşünmüyorum. başbakan gündemin sürekli bunlarla meşgul edilmesini istemediği için yayın yasağı getirmiş. ne derece doğru orası tartışılır ama şu bir gerçek ki kanalların bu konular ile reyting savaşına girdiği aşina. şehit haberleri bile 1,2 kere söylendikten sonra gündemi meşgul etmeyecekmiş. çünkü sabah programları bunu çok iyi kullanıp drama yapıp kötü niyetli kullanıp millete duygu sömürüsü yapıyorlardı. bir kere duyduktan sonra haberi yetmez mi herkes yine duasını eder günlerce bunu medyada paylaşmak neden ? niyetleri ne sence... ben akp dört dörtlük demiyorum daha iyisi varsa o çıksın ona verelim oyumuzu.
kızılayda ankarada joplu saldırı kesinlikle olmadı , biber gazı sıkıldı dağılmıyorlar insanlar evlerinde mahsur kaldı, yakıp yıkıyorlar, kuzenim dershaneden evine gidemedi eşimin yanına sığındı. nedir bu ya her şeyin bir adabı var, her yer savaş alanına döndü ben bu durumlara çok üzülüyorum. benim herkesin görüşüne saygım var ama yalan yanlış anlatanları kınıyorum!!! ben hiç siyaset paylaşmadım , konuşmadım çünkü gerçekten bunu üslupluca tartışamayanlar var, karşı tarafın düşüncesine saygı duymayanlar . ama artık bende dünden beri doldum bu yalan yanlış haberlerden.

Yaklaşık 1.5-2 saat önce beşiktaştaydım gazdan etkilenenlere yardım edebilmek için, ard arda sizin o biber gazı dediğiniz portakal gazını kullandılar -ki kimyasal silah kategorisindedir ciddi ciddi bu gaz - gözümün önünde gencecik bir çocuk öldü. Evet eylemcilerden bir kısmı zaman zaman vandalizme kayıyor, evet evet o '' bir takım saldırgan marjinal gruplar '' yüzünden belediyenin temizlik işçileri fazla mesai yapmak zorunda kalıcak, inşaat işçileri bir kaç cam camekan takıcak. Ama çevreye rahatsızlık vermiş olsalar dahi en azından o insanlar katil değiller, zulme karşı 3 maymunu oynayanlar, insanları öldürmek çok normalmişte buna karşı direnmek adapsızlıkmış mantığındakiler gibi zalim değiller.

eşinize allah kolaylık versin
inşallah sağsağlim evine döner..
sizde rahat bir nefes alırsınız.
ne asker eşleri gördüm eşleri dağlarda operasyonda pkk lı vuruyor.
sabırla bekliyor eşlerini.
eşiniz kırk yılın başı eve geç kalmış
dert ediyorsununuz .
eşiniz size ne anlattığı önemli değil hanfendi
akp li olmasaydınız olaylara farklı bir gözle bakardınız
neyse sizin görüşünüzede saygım var...

teşekkür ederim.evet eşim evde geldi . özel çalışıyor olaylara müdahale etmiyor ama görüyor. ben olaylara herkesin açısından bakıyorum inanın hatta diyorum ya bir kaç polis yanlış yapmış olabilir taksimde peki bunu tüm polislere bağlamak ne kadar doğru diyorum. dün bir bayan polisin ölmesinden mutluluk duyduğunu söyledi çok tuhaf çok acımasız bir düşünce özelikle ölümden mutlu olması insan mı diye düşündürdü bana..
çok acımasızca eleştiriler var ben onun gibi düşünmüyorum diye sayfadan çık git defol diyor bana bir üye kapanan sayfada.
burası herkese açık bir forum sitesi herkes üslupluca düşüncesini söyleyebilir değil mi ? evet akp ye oyumu verdim çünkü ondan başka bir adam göremiyorum ben orada. konu zaten sen hangi partilisin de değil ? chp li olsam farklı mı bakacaktım olaya. ben yalanı yanlışı bilgilerim doğrulsunda paylaşıyorum sadece.

Benim abim de polis, fakat ben sizden çok farklı düşünüyorum ve yaşıyorum bizzat olayları. Siz sadece eşinizden dinliyorsunuz sanırım. O nasıl anlatırsa...

evet eşim ne anlatır ise o . eşimin görmesi benim orada bizzat olup görmem demek . eşim bana yalan mı söyleyecek beni mi kandıracak.

uyuyamıyorum, zerre uykum yok ama gözlerim acıyor artık.

Sen bilirsin canim.

Herkesin katili kendi vicdanidir.

Bugun kinadigin, hor gordugun kisilerden yarin bir gun ilgi dilenirsin onlar da sana ee istemeseydin derler..

Polis esi bunlari soyluyorsa ben giderek haberlerin dogruluguna inanirim arkadas.

Ortada videolar var onlari da uzaylilar mi getirdi oluyor yani.

Belki senin esin sert mudahalede bulunmamis olabilir zaten kim kime dum duma oldu ortalik ama sen cikip da her sey yalan vs dersen inandirici olmaz.

Sen esinin yasadigini anlatiyorsun.

Biz sana kanitlari gosteriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back