angelll_ kullanıcısından alıntı
inşallah daha iyi biri çıkarda tüm bu dertlerden kurtuluruz o zaman. akp gitse bile ben diğer partilerden bir cacık olacağını düşünmüyorum. başbakan gündemin sürekli bunlarla meşgul edilmesini istemediği için yayın yasağı getirmiş. ne derece doğru orası tartışılır ama şu bir gerçek ki kanalların bu konular ile reyting savaşına girdiği aşina. şehit haberleri bile 1,2 kere söylendikten sonra gündemi meşgul etmeyecekmiş. çünkü sabah programları bunu çok iyi kullanıp drama yapıp kötü niyetli kullanıp millete duygu sömürüsü yapıyorlardı. bir kere duyduktan sonra haberi yetmez mi herkes yine duasını eder günlerce bunu medyada paylaşmak neden ? niyetleri ne sence... ben akp dört dörtlük demiyorum daha iyisi varsa o çıksın ona verelim oyumuzu.
kızılayda ankarada joplu saldırı kesinlikle olmadı , biber gazı sıkıldı dağılmıyorlar insanlar evlerinde mahsur kaldı, yakıp yıkıyorlar, kuzenim dershaneden evine gidemedi eşimin yanına sığındı. nedir bu ya her şeyin bir adabı var, her yer savaş alanına döndü ben bu durumlara çok üzülüyorum. benim herkesin görüşüne saygım var ama yalan yanlış anlatanları kınıyorum!!! ben hiç siyaset paylaşmadım , konuşmadım çünkü gerçekten bunu üslupluca tartışamayanlar var, karşı tarafın düşüncesine saygı duymayanlar . ama artık bende dünden beri doldum bu yalan yanlış haberlerden.