Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar angell isimli arkadaşa cevap vermeyelim artık lütfen ne dersek dieyelim tek yanlı görmek isteyen insana hiçbirşeyi gösteremez, anlatamazsınız. Hanımefendinin eşinin polis olduğuna bile inanmıyorum ben. Haklı çıkarmak için yazdıklarıın bunu söylüyor. Cevap vermeyelim ki uzamasın nitekim aynı görüşlerde olmadığız açık uzatmaya gerek yok.

Polis teşkilatının cemaatçi kısmındansa evet size farklı anlatır. Siz de böyle eşinizin gözünden bakarsınız dünyaya, evinizde oturup...

Şu anda İstanbul'da olamadığım o insanların yanında yer alamadığım, sesimi çıkaramadığım sadece burada isyan ederek yetinebildiğimi için çok üzülüyorum. Evet gitsem biber gazı yiyecek, tazyikli su ile sırılsıklam olacak belki de dayak yiyecekti ama oada olan herkes bunu bilerek gitmiyor mu bu cesareti göstermiyor mu. Hiçbirşey umrunda değil. Mühim olan bu sese bir ses eklemek çoğunluğu arttırmak. Ne olursa olsun..

Ciddi olamazsın ya

tabi ki de değil. göz altına alabilir saldırmak yerine ben asla şiddeti savunan biri değilim. bununla ilgili yazıda paylaştım.
izledim o videoyu izmirde olan çeken kişiler o.ç diyor polislere bağırıyorlar zalim desinler neden annelerini karıştırıyorlar ki çok yazık çokk.

Tey tey tey...He kardeş he.

Biz canlı yayından izledik olayları ama sanırım uzaydan da yayın yapılmış.

medcezir, hoş geldin, sefalar getirdin arkadaşım.

ancak dikkat, sinirlenmeyelim, daha yeni geldin, bir ceza daha olmasın.

her yerde sanalda/gerçekte birlik olmamız lazım. ne diyorlardı; sen yoksan bu yolda bir kişi eksiğiz.

ağzıma kadar ne laflar geliyor, susuyorum, çünkü belki hemen paylaşmam gereken bir haber olacak belki hemen yayılması gereken bir yardım çığlığı olacak. sakin kalalım ki forumda kalalım.

Hükümet AVM peşine düşmüş geri adım atmıyor
-Vatandaş bdp'li Sırrı Süreyya Önder'in gazıyla polis taşlıyor
-İnsanlarımız sosyal medyada dönen yalan haberlere hemen inanıyor
-Kadir Topbaş, AVM için imza attığından değil Polisin gaz sıkmasından bahsediyor
-Bülent Arınç, sanki Polis kendi kafasına göre görev yapıyormuş,emri veren kendisi değilmiş gibi gaz sıkılmasına karşı olduğunu söylüyor
-Çevik Kuvvet Şube müdürü bugün açık öğretim sınavına girecek Polise yasak getiriyor eğitim hakkını elinden alıyor
-Çevre illerden takviye Çevik Kuvvet Timleri yollanarak İstanbul'a takviye yapılırken mevcut ilin güvenliği azaltılıyor
-Günlerdir vatandaşla çatıştırılan Polisin ne çektiğini kimse düşünmüyor

Herkes işin içinden sıyrılır yem olarak atılan Polisler vatan haini ilan edililir.siz evinizden bakmayıpta nereden bakıyorsunuz.Ülkeyi savas cıkmıs gıbı yalan dolan haberlerle fotograflarla kaosa sürüklesinler polis verilen emri uygulasın herkeste kamu malına esnafların dukkanlarına zarar veren teröristleri haklı görsün yok öyle bir dünyaa..egede onlarda hektarlık orman yakarken teröristler nerdeymıs sırrı süreyyaa denen.sadece gülüyorum bu ülkeyi oturdugunz yerden savasa sokup yıne oturdugnuz yerden kurtarmaca oyunuza.kimseyle tartısacakta degılım.uyumayın sakın ayıp olur teröristlere gücenirler rt yapın twiterda yalan haberleri. ülkenin altını ustune getırın haydi :))

Lütfen arkadaşşar bu başlıkta paylaşmamız gereken çok haber var birbirimize bilgi alışberişi yapmak, destek olmak, konuşmak için var burası görmeyelim duymayalım bazı şeyleri görmezden gelin. Burası da kapatılmasın. :26:

Allah'a havale ediyorum ya Allah büyüktür. Gözümdeki yaş kurumadı. Sen büyüt o yaşa getir çocuğunu, üniversitelerin en güzel bölümlerinde okusun, sözde demoktarik bir ülkede eyleme katılsın, akşamına ölüm haberini al Allah büyüktür...

Haklısın.
Ama yapılanlar artık cidden insanlık dışı.

Videoları izlerken kendimi beddua ederken buldum.

Yazıklar olsun.

Ciddi olamazsın ya

Çok ciddiyim caminin yanına taşıdılar arkadaşları, nefes almıyordu getirdiklerinde. Fotoğrafını çekip sosya medyada duyurmak için eklemek isterdim ama yanında arkadaşları ağlarken utandık saygısızlık olur gibi geldi. Ülke genelinde de 40 civarı ölü var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Ek olarak, hala bu şiddeti savunanlar da en az bu emri verenler ve uygulayanlar kadar suçlu ve günahkardır gözümde.
İzlediklerimizin savunulacak tek tarafı yok.

Yazıklar olsun!!

Son düzenleme:

ben size bugün ankarada olanlardan bahsediyorum. istanbul da olanları gözümle görmedim bir şey söyleyemem bir insanın eşine güvenip anlatması onun fikrini savunmasının ne tarafı yanlış. bazıları şüphe etmiş eşim polis değilmiş v.s inanırsın inanmazsın beni ilgilendirmez.kuzenimde yalan söylüyor , kızılay da evi olan arkadaşımda yalan söylüyor resim paylaştım onlarda yalan. kısacası bazı kişiler inanmak istediği şeye inanır görür.

Şu saat oldu gözümüzde uyku yok, uyumak isteyende yok bunu bize kim yaptıabilir ki hangi parti yaptırabilir kimi tuttuğum için uykusuz kalıcam biz sadece kendi halkımızın vatandaşımızın yanındayız onlar uyumuyorsa bizde uyumuyoruz. 2 gündür uyumuyorum daha da uyumam hiç sorun değil.

Allah sabır versin anasına babasına offf off

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…