Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu içki falan değil canım
1 gecede 30 şehit verdik
reyhanlıda 60 dedi medyaya yasak uyguladı 171 kişi öldü
halka sizi dinliyoruz telefonla dedi bize korku saldırttı.
çiftçiye ananıda al dedi...
şehide kelle dedi
apoya sayın dedi.
çitçi üretim yapamıyor yem mazot pahalı.
gazetecileri komutanlarımızı askerlerimizi hapise tıktı
hukuku kendi eline aldı.
daha sayarım
sebebler bunlar canım...
içki şu bu fasa fiso.
Beşiktaş ile canlı yazışıyorum az sonra konuşmayı paylaşacağım !
Benim eşim oradaydı hiç böyle bir şeyde olmadı bu görüntüleri yine nereden alıp yalan yanlış yayınladılar. ben ne kadar doğruyu tarafsızca anlatsam da karşı taraf görmek istediği gibi görecek. taksimde bir kaç polis yanlış yapmış olabilir ama bunu tüm polislerimize bağlamak sence ne kadar doğru?
bu görüntülerde ankara kızılay dan. eşim eve 24,00 da geldi eylem bu mu yakıp yıkmak mı ? buna bu görüntülere sevinenleri allah islah eylesin. doğruyu çarptırıp yalan yanlış aktarıp paylaşımlarda bulunanları kınıyorum. o kadar kişinin hakkı geçtiği hiç düşünülmüyor. hala orada bekleyen vatandaş var ve evine gidemeyen polisler evde çocukları babasını görmeyi bekliyor ve bu adam eve gelse 06,30 da tekrar kalkıp işe gidecek bu bile bir haktır. ne için peki bunlar değer mi ? ağaç için olmadığı kesin ne zulüm yapılıyor? ne diktatörlük yapılıyor ? ben başka bir ülkede mi yaşıyorum ben şahit değilim bunlara anayasa ya kızıyorlar içki arabada içilmeyecek v.b konular konuşuluyor eğer böyle bir yasa çıkacaksa güzel değil mi evinde iç bu kimseyi bağlamaz ki arabada içersen kaza yaparsın kendi canına kasıt ettiğin gibi başkalarının canına da kasıt edersin, düşünsene bunları. başbakanlığın önünde 4,5 bine yakın insanlar varmış tayyip pabucu yarım çık dışarıya oynayalım diye slogan yapıyorlarmış içeride saklanıyor diyorlarmış polis otobüslerini yakmışlar yazık ya çok yazık sokakta binler varsa evinde sabırla bekleyen milyonlar var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz beğenmiyorsan seçimlerde istediğin kişiye oyunu verirsin. ne bu eylem hadi eylem yapıyorsun saldırma , yakıp yıkma, küfür etme ellerinle hareket yapma.
Haberlerde verildi görüntüler. Bilgilerde yalan yok. Siz inanmak zorunda değilsiniz, bu olayları görmezden gelebilirsiniz. Olayın alkol yasağı olmadığını anlamanızı zaten beklemiyorum. Ben alkol kullanmayan biriyim, sizce neden destek oluyorum? Gerçekleri kendi gözlerimle görüp yaşadığım için olabilir mi?
inşallah daha iyi biri çıkarda tüm bu dertlerden kurtuluruz o zaman. akp gitse bile ben diğer partilerden bir cacık olacağını düşünmüyorum. başbakan gündemin sürekli bunlarla meşgul edilmesini istemediği için yayın yasağı getirmiş. ne derece doğru orası tartışılır ama şu bir gerçek ki kanalların bu konular ile reyting savaşına girdiği aşina. şehit haberleri bile 1,2 kere söylendikten sonra gündemi meşgul etmeyecekmiş. çünkü sabah programları bunu çok iyi kullanıp drama yapıp kötü niyetli kullanıp millete duygu sömürüsü yapıyorlardı. bir kere duyduktan sonra haberi yetmez mi herkes yine duasını eder günlerce bunu medyada paylaşmak neden ? niyetleri ne sence... ben akp dört dörtlük demiyorum daha iyisi varsa o çıksın ona verelim oyumuzu.
kızılayda ankarada joplu saldırı kesinlikle olmadı , biber gazı sıkıldı dağılmıyorlar insanlar evlerinde mahsur kaldı, yakıp yıkıyorlar, kuzenim dershaneden evine gidemedi eşimin yanına sığındı. nedir bu ya her şeyin bir adabı var, her yer savaş alanına döndü ben bu durumlara çok üzülüyorum. benim herkesin görüşüne saygım var ama yalan yanlış anlatanları kınıyorum!!! ben hiç siyaset paylaşmadım , konuşmadım çünkü gerçekten bunu üslupluca tartışamayanlar var, karşı tarafın düşüncesine saygı duymayanlar . ama artık bende dünden beri doldum bu yalan yanlış haberlerden.
inşallah daha iyi biri çıkarda tüm bu dertlerden kurtuluruz o zaman. akp gitse bile ben diğer partilerden bir cacık olacağını düşünmüyorum. başbakan gündemin sürekli bunlarla meşgul edilmesini istemediği için yayın yasağı getirmiş. ne derece doğru orası tartışılır ama şu bir gerçek ki kanalların bu konular ile reyting savaşına girdiği aşina. şehit haberleri bile 1,2 kere söylendikten sonra gündemi meşgul etmeyecekmiş. çünkü sabah programları bunu çok iyi kullanıp drama yapıp kötü niyetli kullanıp millete duygu sömürüsü yapıyorlardı. bir kere duyduktan sonra haberi yetmez mi herkes yine duasını eder günlerce bunu medyada paylaşmak neden ? niyetleri ne sence... ben akp dört dörtlük demiyorum daha iyisi varsa o çıksın ona verelim oyumuzu.
kızılayda ankarada joplu saldırı kesinlikle olmadı , biber gazı sıkıldı dağılmıyorlar insanlar evlerinde mahsur kaldı, yakıp yıkıyorlar, kuzenim dershaneden evine gidemedi eşimin yanına sığındı. nedir bu ya her şeyin bir adabı var, her yer savaş alanına döndü ben bu durumlara çok üzülüyorum. benim herkesin görüşüne saygım var ama yalan yanlış anlatanları kınıyorum!!! ben hiç siyaset paylaşmadım , konuşmadım çünkü gerçekten bunu üslupluca tartışamayanlar var, karşı tarafın düşüncesine saygı duymayanlar . ama artık bende dünden beri doldum bu yalan yanlış haberlerden.
Beşiktaş ile canlı yazışıyorum az sonra konuşmayı paylaşacağım !
eminim siz10 yıldır en çok atv,samanyolu,kanal 7 izliyorsunuz ve evinize zaman gazetesi giriyor.
ay çok hoşsunuz ama tahmininiz doğru değil....
tamam da yalan dediğiniz bilgiler doğru her yerde söylenen haberler sadece sosyal medyada değil. Haberler neden nasıl drama yapsın ki şehit haberlerini neyse onu gösterir ama sayının işin boyutunun bilinmemesi için yasalanıyor. Akp dört dörtlük demiyorsunuz da kaç satırdır onu savunuyorsunuz. Savaş alanına döndüyse bunu haka maletmek anlamsız provakatörcüleri ve eylemcileri ayırt etmek lazım. Olayların tırmanmasının sebebi belli.
Bekliyoruz.. Bu arada teşekkür ederiz böyle bir konuşma, olanları tartışma, içimizi dökme fırsatı yarattığınız için, bilmeyen bilenden öğreniyor biliyor. Duygularımızı açıkça yazıyor tehdide, kapatılmalara inat yazıyoruz.
Ben :
Nasıl durum hocam ?
03:06
Arkadaşım :
Sakin abi sorunnyok
03:08
Ben :
anladım geçmiş olsun
03:08
Arkadaşım :
Besiktasta ve Mecidiyeköy de cok gaz yedik
Kalaninda bir sey yok
03:13
Ben :
aman hocam dikkat edin lütfen kendinize
03:14
Arkadaşım :
Abi bu gaz varya insan insana bole bir sey sikamaz ya. Deydigi her yer yanıyor terlemissen dahabfena nefes almk mumkun degil
03:16
Ben :
gazı yakından mı sıkıyorlar ?
03:17
Arkadaşım :
Abi yakinini bosver o oadar sikiyorlar ve o kadar cok cesit varki
03:17
Ben :
portakal gazımı ne ondan bahsediyorlar aslı var mı ?
03:18
Arkadaşım :
Abi var biber gazlari kalmaadi o yuzden kullaniyorlar onu
Besiktasa atilaan gazdan mecidiyekoyde metrobus duraginda insanlarin fenalstigini gordum sen dusun
Biz hazirlikli oldugumuz halde mal gibi kaldik akaretlerde. Catidan kafasina attilar insanlarin. Kimse neden catidasin demiyor. Cunku kisa kollu polis yakindan onlari bile yakıyor
03:21
Ben :
Dostum birde alkol tüketimi var deniyor o nedir hocam ? Neden mal gibi alkol içiyor insanlar ? yoksa yalan haber mi ?
03:22
Arkadaşım :
O grupta aksam saatlerinde dagildi zaten
ben :
aman dikkat edin, olay amacından sapmasın malzeme vermeyin ite kopuğa
Bu konuşmayı kullanayım mı ? yalan haberlerin önüne geçmek adına ?
03:25
Arkadaşım :
Abi bu gece biraz amacindan sasar cok fazla provakator var. Ve ciddi bir bolumu polis...
03:26
ben :
isim geçmeyecek
Arkadaşım :
Yaz abi olur
ben :
ok öptüm çok dikkat edin ...
ben haklı ile haksızı ayırt ediyorum sadece. eşim bu olayların içinde polis olduğu için kim ne yaptı gözleriyle gördüğü için bende burada sizlerle paylaşmak istedim inanın , inanmayın siz bilirsiniz benim herkesin düşüncesine saygım var.