Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kullanılan gazın biber gazına maruz kalanlar daha farklı olduğunu söylüyorlar.portakal gaz diyorlar..ı.kalbi sıkıştırıyormuş.

Son düzenleme:
konuşmaya utanmıyor ya pes! Neyi savunuyorsun başbakan neyi?!

sinirlerim zıpladı yemin ederim ya zaten bu adam çıkınca tv yı kapatıyordumda bu gun sacmalamasını dınlemek ıcın actım of tansıyonum cıktı yaaaaa çete dio halkaaaaaa

Aman kızlar haddinizi bilin. sonra ağzınıza acı biber sürerler . Tripsu ağlama ama artık siz kötüler olmasanız iyilerin değeri olur muydu hiç ?

bak arkadaşım seninle şahsi husumetim yok başkada cevap vermeyeceğim ama son olarak şunları söyleyeyim. senin dünya görüşün benim zerrece umrumda değil. ama sen yok ben şurada okudum burada şunu yaptım bunu ettim demekle insanları ezmeye çalışıyorsun. senin ne halt yediğini takmam bile ben anladın mı ? okuduğun kitap yazar da umurumda değil herkes bir şeyler okuyor. belki benimkileri de sen duymadım. yani bazen savunmanı yapıp susacaksın. hele insanlara had bildirmeye kalkıp haddini bilmiyorsan susmakla kalmayıp çıkıp gideceksin. birlik ve beraberliğe ihtiyacım var evet . o zaman bu ülkenin polisi bu halkın yanında olacak . olmuyorsa da adam gibi engeller koyacak. insanları öldürmek istercesine katliam yaparcasına müdahalede bulunursa polise herşey söylenir. askerde emir kulu polis de ama polisin bazı durumlarda emre karşı gelme hakkı var . halkı öldürme hakkını bir insanı öldürme hakkını imse kimseye vermez.ayrıca ben yarınlara belkide polis olacak adamlar yetiştiriyorum bilmeden konuşmayacaksın . ülkeyi polis koruyorsa askerde koruyor bunu da hatırlatırım

polisimize yönelik şiddet derhal bitirilmeliymiş. başbakan açıklama yapıyor. kimin kime şiddet uyguladığı ortada...

Arkadaşlar, haklı durumdayken haksız duruma düşmeyelim lütfen.. Hem burada, hem sokakta, hem başka sosyal medya sitelerinde, her yerde kışkırtmaya çalışan kötü fikirli insanların arkası gelmiyor..

Onların istediği olmasın, muhatap olmamak lazım.

Bir avuç insan diye küçümsediğin kalabalığın içine gitsene kolaysa

kızlar biliyorum hepimşzin sinirleri bozuluyor ama bu adam konuşmaya devam ediyor..

trt turk te canlı yayında.

Yaaa utanmadan bide diyorkii biraz gaz bombalarını fazla kullanmış olabilirler ama uyarıldılarr diyorr ulann halaa atıyorlarr senn kimee palavraa uyduruyorsunn uyananlarıı uyutmayamıı çalışıyorsunnn artıkk çoookk geçççç uyuyann herkess uyandıııııı artıkk bizi kandıramıcaksınnn

A-TA-MAZ .
Geri adım atarsa bugün bu olaylar karşısında yıkılmış demektir.
Güç kaybetti demektir.
Dedim tekrar diyorum , şuan kale almıyor.
Sözde özgüvenli duruyor.
Pes etmeyelim , direniş bitmesin.
Bu ve bunun yardakçıları yıkılacak.
Geri adım attığı an işi bitti demektir.

bilen varmıdır diye düşünüyordum .... 1984, matrix, V for vendetta dan sahneler geliyor gözümün önüne...en çok da hayvan çiftliği...orwell in yıllar önce kurguladıklarını bir bir yaşıyoruz bugün...gerçekte olan ve yansıtılan...yorumlardan anlaşılıyor...

kışkırtmaya çalışanlara prim vermeyın bu olaylarda hala başbakanı savunuyorsa zaten söylencek sözde yoktur bırakın ezberledıklerını söylemeye devam etsınler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…