• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar dün gece de vardı provoke edenler ama bunlara verilecek en iyi cevap görmezden gelmedir lütfen gündem değiştirmelerine izin vermeyin seviyenizi koruyun.

belin87 şuan hal ve hareketlerine uygun bir şekilde gülmek isterdim fakat şuan gülmeyecek kadar üzgünüm Ülkemin akıbetinden.

kazen 1 saatten fazladır face açılmıyor dönüyor dönüyor, twitter bazen çok yavaş bazen açılmıyor. İnternetim çok hzılıdır ve sadece tek bilgisayar kullanıyor

twittera ben giremiyorum surekli ana makineyle baglantı kesildi uyarısı cıkıyo arada goruntu geliyor oda tam yuklenmiyor

Twitter gitti facebook can çekişiyor

ay yargı senin dediğinin aksini söyleyebilir mi acaba:27::27::27:

hala da chp diyo, gökten taş yağsa chp yağdırdı dicek

Başbakan açıklama yapıyor utanmadann yaaa çıkmışşş hala gülüyorr yaa halaaaaa bideee insanlarr alkışlıyorr yarabbim sen bunlara akıl fikirr verrr!! Yok yok sakin olamıyorummm deliricem burdaaa :47: :47:

okudun da adam mı oldun derler sana . ne var İstanbul Üniversitesinde okuduysan ? okumuş cahil hiç mi yok ? had öğretmek için öğretmeyi istediğin şeyden haberdar olman gerekir. kimsenin seni yada bir başkasını yargılamaya hakkın yok . ama bakıyorum sen bir üniversiteye gitmek için milleti aşağılamayı kendine hak görmüşsün . fikrini beyan ettiysen ettin şimdi susmasını öğren . orada Allah'ın cezaları yüzünden bir çok insan nefes alamaz durumda sen geç savun onları. savunma lafım yok da kibirlenmene lafım çok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okumuş cahil çok evet ama benim dünya görüşümdeki insana cahil deyip kaçamazsınız . benim okuduğum kitapların yazarlarını hayatınızda duydunuz mu acaba . ben o cahil diyen kadına söyledim zaten . biz ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız varken bu yapılanlar çok acı .gezi parkı kimin umrunda acaba . allahın cezası dediğin bu ülkenin polisi . sen yan gelip yaterken senin emniyetin için canını tehlikeye atan polis .

NTV Canlı izle | Canlı TV

KARAKTERSİZ AÇIKLAMA YAPIYOR HALA YAAAAAA SINIRLERIM ZIPLIYOR ALLAHIM YUREGIN VARSA HALKIN ONUNE CIKTA KONUS MITINGLERDE ATIP SALLAMAYA BENZEMEZ BU İŞLERRRR RTEEEEE :72::72::72::72::72::72::72:

Hürriyet Tv canlı yayında şu an.
İzlerken kendimi nasıl sıktıysam dişlerim kanıyor.
Böyle beklemek izlemek sinirlerimi bozuyor.
Uyuyanlar nasıl bir uykuya yatmışlarsa uyanamıyorlar hala.
Uyumaya devam edin, bu ülke asla bölünmeyecek! :72: :72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back