• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne twetıra nede faceye gıremıyorum çok tehlikeli bulundum kanımca bırazdan evden almasalar barı benı çocukta uyuyor :18::18:

erdoğan : 'bgn olanlar ilk kez yaşanmıyor'

dye küçümsemeye çalışıyor ama T.C tarihinde ilk kez tüm illerde kendiliğinden böyle bir hareket oluştu.

diyor halk tv..

dye küçümsemeye çalışıyor ama T.C tarihinde ilk kez tüm illerde kendiliğinden böyle bir hareket oluştu.

diyor halk tv..

hep aynı konuşma bı zamanlarda bıkaç asker şehit olmuş dıye meclismi toplanacak demişlerdi

diyor halk tv..

......... gitsin. böyle bir olay görülmedi. o kadar stres yaptı ki hiç olmadığı kadar çirkefleşti bence. korkuyor. tırsıklığını bastırmaya çalışıyor.

Güle güle canım :)))

Kızlar biz burda kendimize hakim olalım kışkırtalara gelmeyelim , zaten ancak yapabildiğimiz internette bilgi yaymak .

Hala gruba müdahale ediliyor . Ntv Bugün Habertürk Halk Tv Ulusal Tv yayın da şuan
İnşallah btün medya uyanır

hep aynı konuşma bı zamanlarda bıkaç asker şehit olmuş dıye meclismi toplanacak demişlerdi

Bugün facede çok güzel bir foto vardı.
Telefondan ekleyemiyorum.
Kadıköylüler tekneye doluşmuş, kocaman pankart asmışlar:ANAMIZIDA ALDIK GELDİK!!!!
Bayıldım.

önce kalabalığın toplanmasını bekliyorlar, sonra gazlayıp dağıtıyorlar, kaç defa oldu

Polis çekilirken bile arkadan taşlayıp fişek atan oradaki insanlara vatandaşım diyemiyorum. Orası Hakkari mi İstanbul mu belli değil.
Yazık çok yazık. Şimdide mazlum rolüne bürünürler. Amaç çok açık..

Ne var sanki bütün polislerde eh yeter artık deyip atsalar ellerinden gazları, çıkarsalar kasklarını halkın yanında yer alsalar.

İşte o zaman gerçekten yapacak bir şeyi kalmaz o insani varlığın!
Korkmasalar artık !

Haydiii destekkk !!! Oturmayalım evdee. Izmir çok kalabalık. Dökülün sokaklara.

Ayrıca twitter, facebook açılmıyor. Korktular, korkunn !!!! Ne mutlu türküm diyenee

Halktv'i gerçekten takdir ettim, saatlerdir canlı yayın durmadı, muhabirlerle canlı bağlantılar hiç kesilmedi.

Biri gidiyor , biri geliyor
La havle.
Dikkat hergelen arkasindan birkac kisiyi goturmesin.

$429788_658880307458648_1631708592_n.jpg
Sizden geçer not alırlar da bizden tasdiknameden başka bir şeyi zor görürüler artı.
O parmağı yavaş sallasaydınız bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back