Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanılan gazın biber gazına maruz kalanlar daha farklı olduğunu söylüyorlar.portakal gaz diyorlar..ı.kalbi sıkıştırıyormuş.
bak arkadaşım seninle şahsi husumetim yok başkada cevap vermeyeceğim ama son olarak şunları söyleyeyim. senin dünya görüşün benim zerrece umrumda değil. ama sen yok ben şurada okudum burada şunu yaptım bunu ettim demekle insanları ezmeye çalışıyorsun. senin ne halt yediğini takmam bile ben anladın mı ? okuduğun kitap yazar da umurumda değil herkes bir şeyler okuyor. belki benimkileri de sen duymadım. yani bazen savunmanı yapıp susacaksın. hele insanlara had bildirmeye kalkıp haddini bilmiyorsan susmakla kalmayıp çıkıp gideceksin. birlik ve beraberliğe ihtiyacım var evet . o zaman bu ülkenin polisi bu halkın yanında olacak . olmuyorsa da adam gibi engeller koyacak. insanları öldürmek istercesine katliam yaparcasına müdahalede bulunursa polise herşey söylenir. askerde emir kulu polis de ama polisin bazı durumlarda emre karşı gelme hakkı var . halkı öldürme hakkını bir insanı öldürme hakkını imse kimseye vermez.ayrıca ben yarınlara belkide polis olacak adamlar yetiştiriyorum bilmeden konuşmayacaksın . ülkeyi polis koruyorsa askerde koruyor bunu da hatırlatırım