• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BLrUtQ6CMAAUYZf.jpg
..........................................

elit ve kaymak tabaka olarak dağılalım artık, akşama ingiliz kraliyet ailesiyle yiyeceğimiz yemeğe hazırlanma vakti:27::27:

Ortada cok fazla bilgi kirliligi var milletimizin sahili selameti huzue ve refahi icin herkezi daha dusunceli davranmaya davet ediyorum . Bu ulke hepimizin .

kullanılan gazın biber gazına maruz kalanlar daha farklı olduğunu söylüyorlar.portakal gaz diyorlar..ı.kalbi sıkıştırıyormuş.

Kusma etkisi yapıyormuş o gaz.
Burnunuzdan nefes alınması gerekiyormuş etkiyi daha da azaltmak için.
radyoda haberlerde dinledim biraz önce. Tv de hiçbişi yok ne yazık ki..

anakara Atatürk caddesine herkes arabalarını koyma çağrısı alındı
polis araçları girmesin diye

ODTÜ lüler Eskişehir yolunu kapadılar şuan dörtbin kişi oldukları açıklandı...

Face açılmıyor TV da iki üç kanal veriyor vay be kendi halkından bu kadar korkan bir hükümet
Ha birde polis bizim canımızı lkoruyo diyen arkadaş görevi o zaten bizden o nedenle vergi alınıyo o maaşıda onun için alıyor, haddini aşıp insanları biber gazıyla öldürsün sakat bıraksın diye değil okuduunuz kitaplar da bunlar yazmıyo mu

O kadar zarar gören yaralanan insana rağmen,
Bu millet nihayet böyle kenetlendi ya önemli olan bu.
Bir yazı dönüyor sosyal medya da.
Fenerliyi koruyan galatasaraylı , namaz kılan ülkücüyü koruyan devrimci, limon ve su dağıtan kerhane deki kadınlar , yemek dağıtan oteller , kol kola giren kürt - türk insanlar vs vs vs yani Atatürkün bütün çocukları uyandı.
Helal olsun hepsine herkese.

Portakal gazı yerseniz su içmeyin ve süt kullanmayın! Sirkeli pamuk ile burnunuza baskı yapın! Ve en önemlisi; DUYURUN

portakal gazına mağruz kalanlar sirke tüketmeliymiş arkadaşlar su yerine
twitteri açık olanlar paylaşsın

bak arkadaşım seninle şahsi husumetim yok başkada cevap vermeyeceğim ama son olarak şunları söyleyeyim. senin dünya görüşün benim zerrece umrumda değil. ama sen yok ben şurada okudum burada şunu yaptım bunu ettim demekle insanları ezmeye çalışıyorsun. senin ne halt yediğini takmam bile ben anladın mı ? okuduğun kitap yazar da umurumda değil herkes bir şeyler okuyor. belki benimkileri de sen duymadım. yani bazen savunmanı yapıp susacaksın. hele insanlara had bildirmeye kalkıp haddini bilmiyorsan susmakla kalmayıp çıkıp gideceksin. birlik ve beraberliğe ihtiyacım var evet . o zaman bu ülkenin polisi bu halkın yanında olacak . olmuyorsa da adam gibi engeller koyacak. insanları öldürmek istercesine katliam yaparcasına müdahalede bulunursa polise herşey söylenir. askerde emir kulu polis de ama polisin bazı durumlarda emre karşı gelme hakkı var . halkı öldürme hakkını bir insanı öldürme hakkını imse kimseye vermez.ayrıca ben yarınlara belkide polis olacak adamlar yetiştiriyorum bilmeden konuşmayacaksın . ülkeyi polis koruyorsa askerde koruyor bunu da hatırlatırım

beni tehdit eden bir kadına cevap verdim .kimseyi ezmeye çalıştığım yok aksine cahil dedi bana biri haddini bilmeden . bende kendimi tanıttım okay

hay gerizekali adam ancak cik oraya buraya bos bos konus zaten ne ise yararsin ki...

Son düzenleme:
saat 6 da Edremit meydanında toplanıyoruz
ben çıkıyorum ancak edremitte olurum
hoşçakalın ...

Ttnett twitterı kesmiş diyorlar. Bende yok ttnet kullanıyorum.
Arkadaşımınki dsmart o kullanabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back