karşı fikirlere tahammül edemeyip beni cahillikle itham eden bir kk kadını . hehe sen evinde oturup bütün dünya dertlerini çözerken ben istanbul üniveristesinde okuyordum şekerim . cahil senin gibilerdir . haddini bil . ben fikrimi söyledim . senin ne haddine beni yargılamak . buraya konu açmışsınız fikrimi beyan edebilirim heralde . madem çok destek veriyorsun ne oturuyorsun evinde koş takisme .
korkaklarbazı illerin iletişimi kesildi canım . bende erişemiyorum
kazen 1 saatten fazladır face açılmıyor dönüyor dönüyor, twitter bazen çok yavaş bazen açılmıyor. İnternetim çok hzılıdır ve sadece tek bilgisayar kullanıyor
Offf fazla oldun sen yaaa.
karşı fikirlere tahammül edemeyip beni cahillikle itham eden bir kk kadını . hehe sen evinde oturup bütün dünya dertlerini çözerken ben istanbul üniveristesinde okuyordum şekerim . cahil senin gibilerdir . haddini bil . ben fikrimi söyledim . senin ne haddine beni yargılamak . buraya konu açmışsınız fikrimi beyan edebilirim heralde . madem çok destek veriyorsun ne oturuyorsun evinde koş takisme .
okuyamayan varsa lütfen bi ara george orwellin 1984 isimli kitabını okusun. Ülkemizin şu andaki halini anlatıyr. Ve artık balık hafızalı olmayalım. Yıllardır haksızlık oluyor ama 2 gün sonra unutuluyor. Unutma unutturma diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?