Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karşı fikirlere tahammül edebilseydin sen gelip buraya yorum yapmazdın savaşmı var allah aşkına demezdin , derdin ki herkesin düşüncesi kendine derdin ve başka bir sayfada okurdun ya da tv açıp samanyolunu izlerdin...
İstanbul üniversitesindemi okudun
bende ODTÜ diyeceksin sandımda

Bir Ülkenin başbakanı bişeyinin korkusuna geri adım atmazsa bu olanlara mehil verir.
Hangi akla hizmet bugün direnenler faşist dersin sen ?
Yapıcı olması gerekenler neden yıkıcı.
Gören gözleriniz mi kör , kulaklarınız mı sağır ?
Bu adam yıllardır bazılarını din din din diye sömürdü.
Uyanın arkadaşlar durum daha vahim olacak.

Arkadaslar belin87 adli arkadas taksimi benden baska kimse iyi bilemez diyerek üslubunu ortaya koymustur zaten. Tartismanin bir geregi yoktur, lütfen kiskirtmaya calistigi ortada kimse ugrasmasin, biz konumuza geri dönelim.

okuyamayan varsa lütfen bi ara george orwellin 1984 isimli kitabını okusun. Ülkemizin şu andaki halini anlatıyr. Ve artık balık hafızalı olmayalım. Yıllardır haksızlık oluyor ama 2 gün sonra unutuluyor. Unutma unutturma diyorum.

Facebook hesabına ulaşamıyorum Taksimde olan oğlumun cebi kapalı kafayı yemek üzereyim

karşı fikri nasıl ifade ettiğin önemli yani üslup meselesi tahrik edici kelimeler seçersen aynı şekilde karşılık bulursun bu kadar kadın bir şeyi savunuyoruz hoşuna gitmiyorsa katılma görme duyma sen başbakanını aç tv de izle bol bol yayınlıyorlar ona alkış tut yürü beeee aslanım kim tutar seni de körler sağırlar birbirinizi ağırlayın ne burayı okuyup tatlı canını sıkıyorsun sen...madem kültür bol sende üniverisite öğrencisi olarak o kültürün kralı var canım bende HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNUYUM...eğitimin kültürün kralını almış biri olarak yazıyorum sana..okumak cehaleti alır ama bazı şeyler baki kalır onuda burdan yazmayım...bak başkanın konuşuyoo hadi git annem sen oyalanma burda...

Son düzenleme:

okudun mu sende :) lisede okumuştum ben,gerçekten öyle.

burda bı asrırılık var dedı tayyıb başbakan NTV cANLI YAYINDA uyarılar yapıldı dedı
ama nerdeeee hala devam edıyo

dinleyin dinleyin, kafayı yemek için birebir

kimseye karışmıyormuş

daha sizinle aynı düşünmeyen insanlara bile saygı duyup da bi dinleyemiyorsunuz.aman ya.

neyin ne olduğu ortada zaten bir de azınlıkta olanlar kendilerini çokmuş gibi göstermeye çalışıyor benim düşüncemde olan insanlar konuşmaya tenezzül bile etmiyorlar.ben de öyle yapmalıyım sanırım.

Kıss burası T.C burda kaç dinde insan var siz istiyosanız İRANA gidin. Seriatla problemlerinizi çözün. Haaa çok müslüman bi ülke olduğu için partıleride eksik olmuyo.

Hala abartıyorlar diyor yaa
Demokratik kültürden bahsene bak hey yavrum,
Demokras kimlere kalmış, hala menderes diyor, sandık diyor, yapacam diyor.
Derleeer, derler....
Yaşam tarzına karışmadık diyor ,dayatma yapmayız diyor,
kaymak tabaka diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…