Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuşmaya utanmıyor ya pes! Neyi savunuyorsun başbakan neyi?!
bu arada ben twite de girebiliyorum face e de nette de sitelerde de hiçbir sorun yok
okumuş cahil çok evet ama benim dünya görüşümdeki insana cahil deyip kaçamazsınız . benim okuduğum kitapların yazarlarını hayatınızda duydunuz mu acaba . ben o cahil diyen kadına söyledim zaten . biz ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız varken bu yapılanlar çok acı .gezi parkı kimin umrunda acaba . allahın cezası dediğin bu ülkenin polisi . sen yan gelip yaterken senin emniyetin için canını tehlikeye atan polis .
kullanılan gazın biber gazına maruz kalanlar daha farklı olduğunu söylüyorlar.portakal gaz diyorlar..ı.kalbi sıkıştırıyormuş.
okuyamayan varsa lütfen bi ara george orwellin 1984 isimli kitabını okusun. Ülkemizin şu andaki halini anlatıyr. Ve artık balık hafızalı olmayalım. Yıllardır haksızlık oluyor ama 2 gün sonra unutuluyor. Unutma unutturma diyorum.
belin87 senin hali hazırda bi ilişkin bi flörtün vs yok mu yaa bdv'ye gitsene valla