küfür; sizin vatanı için 18 19 yaşında insanlara dediğiniz 'terörist' kelimesidir. küfür benim sözlüğüm de olmaz. ben haddimi çok iyi biliyorum,sizde bilin . iç savaştır bunun adı. soğuk savaştır. ayrıca edicektin gibi 1.tekil şahısla konuşamazsınız benimle 'haddinizi' bilin .
doğru sanırımBazı tweetlerde polisin meydanı boşaltma sebebinin sonrasında hepsini orda sıkıştırmak olduğu yazıyor.
Umarım doğru değildir .
neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .
tweterda bikaç yerde 24 saat sürerse hükümet düşücek falan diyor doğru mu bu
neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .
Hem yerden, hem gökten bomba yağıyor kalabalığın üzerine
paçalarınızdan cahillik akıyor ,ne yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?