• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet elitiz biz, altın kaplama çatal bıçakla, portakallı ördek yiyorum şuan:27::27:

inanılcak gibi değil polis çekildik dedi şimdi halkı kıstırıyor ve gaz bonbası sıkıyor inanamıyorum !!!!!!!!!!!!!

Demokrasiyi sadece seçim olarak bilmeniz ne acı.
Demokrasi çoğulculuktur, çoğunluğun dediğinin olması değil.
Demokrasi azınlık haklarını korumaktır.
Demokrasi ben dedim olacak demek değildir.
Demokrasi yassah hemşerim mantığını kabul etmez.
Demokrasi kitap okuyana, börek yiyene biber gazı sıkmak değildir.
Demokrasi mahkeme kararına rağmen yapacağım bana ne demek de değildir.
Protestolar da demokrasi gereğidir.
Silahsız protesto eylemleri de anayasal haktır.
Televizyon izlemeyin hanımefendi.

neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .

halk tv ye de gişremiyorum, net çalışıyo ama halk tv ye girmiyo web sayfası kullanılmıyor diyo

neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .

paçalarınızdan cahillik akıyor ,ne yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back