Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ATATÜRK'ÜN BURSA NUTKU....AH ATAM NASIL DA GÖRMÜŞSÜN GELECEĞİ!

"Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, ‘Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır.’ demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, ‘Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir.’ diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, ‘Demek adliyeyi ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım.’ diyecek.

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haklı ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, ‘Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!”

Bugün kimseyi banlı görmek istemiyorum,
polemik, tartışma istemiyorum,
bu topik kapanmamalı.
Aramızda militan, provakatör istemiyoruz, yandaş istemiyoruz.
Nezaket sınırları içinde herkes fikrini söylesin, polemik yapmayın.
Lütfen hanımlar, sağduyu....

pofff valla suan ne twitter ne de facebooka giris yapılammıyor zaten gerginiz iyice germeyin insanları !!!!!!!!!!!!!!

kızlar NTV canlı yayında ne degıstı aksamdan berı acaba

kim güçlü görünüyosa onun yanında yer alıyooo korkak medya güç bizde şimdi bizimle hareket ediyolar işte...
ama bizler bu saatten sonra bu süreçte yapılanı aslaaaaaa unutmayacaz...herkes ne olduğunu belli etti..

güldürme değil ,güldürmeyin. hala 1.tekil şahısla konuşuyorsunuz,bu ne had kuzum ? beni nereden tanıyorsunuz da saygısız olduğumu iddia ediyorsunuz. saygı göstermeden saygı beklemeyin rica ederim. sizin gibi sığ görüşlü insanlara bir şey anlatmak mümkün değil. taksimi ağaç keserek ,polis saldırısı izleyerek mi seviyorsunuz ? iç savaşa sürükleyen 10 yıldır bu hükümetin yaptığıdır. bu son cevabım size çünkü inanın vakit kaybından başka bir durumunuz olamaz.

belin87 kışkırtma insanları .
Arkadaşlar vermeyin cevap , sallamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

kardeşim ben ortaya laf attım biri üstüne çıktı konuşursam sana bak hanımmm deyip parmağını salladı . bende cevabını verdim . fikrimizi söyleyemeyeceksek bu forum neden var . herkes senin gibi mi düşünmek zorunda . sen taksimi biliyor musun . orda sarhoş ayyaşın ordaki kadınlara nasıl zarar verdiğini biliyormusun . sen neyi biliyorsun konuşuyorsun eylem yapıyorsun bırakın ya gezi parkı hikaye olay ülkeyi bölmek başaramayacaksınız ama acı haber size

okudun da adam mı oldun derler sana . ne var İstanbul Üniversitesinde okuduysan ? okumuş cahil hiç mi yok ? had öğretmek için öğretmeyi istediğin şeyden haberdar olman gerekir. kimsenin seni yada bir başkasını yargılamaya hakkın yok . ama bakıyorum sen bir üniversiteye gitmek için milleti aşağılamayı kendine hak görmüşsün . fikrini beyan ettiysen ettin şimdi susmasını öğren . orada Allah'ın cezaları yüzünden bir çok insan nefes alamaz durumda sen geç savun onları. savunma lafım yok da kibirlenmene lafım çok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar ya kışkırtmalara gelmeyin , kimse ban yemesin. Zaten sosyal paylaşım sitelerine giremiyoruz burdan haberleşiyoruz. Şu anda tartışmak yeriz gerilmeyin lütfen!!!!

16:00 Polis çekilmeye başladı.
16:03 Polis çekilirken gaz bombası atmaya başladı.
16: 04 Taksim’den Gezi Parkı’na çıkan yerde polis tamamen çekildi ancak çekilen polisler Tarlabaşı Bulvarı girişinde toplandı.
16:06 Bu esnada kontrolden çıktığı gözlenen bazı polisler halkın üzerine gaz bombası attı. amirleri polisleri durdumak için çabalıyor.
16:07 Polis ekipleri amirlerinin uzun uğraşları sonucu “gaz atışını” kesti. Çevik kuvvet ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı üzerindeki otobüslerine binmeye başladı.
16:08 Bir diğer polis grubu da Atatürk Kültür Merkezi önünde toplandı. Zaman zaman halkın üzerine gaz bombası atılmaya devam ediliyor.

sözcü'den alıntıdır..

eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır. bakın ne kadar doğru bir söz. üniversite reklamını yapmayacağım burada şurada okuyorum diye. ameliyatlı olmasam bugün ablamla oradaydım,yarında orada olcağım. sizin gibilere insanlık öğreteceğim.

şaka mı bu ?

twitter çöktü mü ? aksi ise çok ağır şeyler yazacağım ...

Offf fazla oldun sen yaaa.

demokrasinin anlamını yanlış bildiğinizi düşündüm ben..demokrasi çoğunluğun seçtiğine körü körüne katlanmak değildir. demokrasi sadece sandık değildir. ve maalesef itaat kültürü toplum olarak karakterimizde var o yüzden hakkını aramaya çalışana yıllarca "anarşist" gözüyle baktık.demokrasilerde seçilen çoğunluk başı tüm hücrelerine sinmiş bir kibirle, şımarık çocuklar gibi "siz kıçınızı da yırtsanız ben karar verdim istediğimi yapacağım" deme hakkına sahip değildir...derse işte orada demokrasi devreye girer. . on yıllarca bu ülkede ne zulümler yapıldı, ne haklar yenildi, memleket kimlere peşkeş çekildi kimse gıkını çıkarmadı ve bence yanılıyorsunuz asıl şimdi demokrasiyi sindirmeye başladık...hep söylüyorum demokrasilerde asıl olan halktır seçilmişler onlara hizmet etmekle yükümlüdür...oysa biz ülkenin sahipleriymiş gibi itaat ettik...

ha bu arada olaylar benim yaşadığım %80 i iktidar partisini destekleyen küçük bir kasabada bile insanları sokağa dökebiliyorsa bir sürü teröristin camı çerçeveyi indirmesi olarak nitelendirilemez. siz indirilen camı çerçeveyi görüyorsunuz ben biber gazı, tazyikli su vsvs ile indirilen insanları...

doğrudur, olay gezi parkını koruma amaçlı tamamen masum, silahsız çatışmasız şenlik bayram havasında başladı, ama hükümet başının açıklamaları ve polisin saldırısıyla birikmişlerin dökülmesine döndü, artık gezi parkı işi değil...bir iktidar ülkeyi yalnızca kendisini seçen %50 ile paylaşırsa diğer %50 kendisini hatırlatmak zorunda kalır...

kişiden alıntı yapmak istemedim söylediklerim genel zaten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…