kızlar NTV canlı yayında ne degıstı aksamdan berı acaba
güldürme beni . senle aynı fikirde olmadığım için banlanıcaksam banlanırım umrumda değil . ordaki olay gezi parkı değil bunu herkes biliyor . gezi parkına hiç gittiniz mi bilmmiyorum . benim hayatımın yarısı taksimde geçti . taksimi burda benden başka kimse iyi bilemez . taksimi benden fazla kimse sevemez burda . bana masal anlatmayın . karşıt fikirlere saygı duymayı öğrenin önce . ben sana konuşursam bık bık demeyin . iç savaşa sürüklemenin ülkeyi kimseye faydası yok . sen kendin söylüyorsun zaren öle olduğunu .ne dediğinin farkındamısın acaba
Belin87, neyin ne oldugunu senden ögrenecek degilim tepkin savundugun "astigim astik, kestigim kestik" leri cagristiriyor nedense. Pardon ama siz hepiniz ayni misiniz? Tayyip amac IBB`yi almaktir dedi, ideolojiktir dedi, sen de inandin. Öyle bir inandin ki karsindakine saygi duymuyorsun ama " devlete" saygili olunmasi gerektiginden bahsediyorsun.
karşı fikirlere tahammül edemeyip beni cahillikle itham eden bir kk kadını . hehe sen evinde oturup bütün dünya dertlerini çözerken ben istanbul üniveristesinde okuyordum şekerim . cahil senin gibilerdir . haddini bil . ben fikrimi söyledim . senin ne haddine beni yargılamak . buraya konu açmışsınız fikrimi beyan edebilirim heralde . madem çok destek veriyorsun ne oturuyorsun evinde koş takisme .
belin87 kışkırtma insanları .
Arkadaşlar vermeyin cevap , sallamayın.
karşı fikirlere tahammül edemeyip beni cahillikle itham eden bir kk kadını . hehe sen evinde oturup bütün dünya dertlerini çözerken ben istanbul üniveristesinde okuyordum şekerim . cahil senin gibilerdir . haddini bil . ben fikrimi söyledim . senin ne haddine beni yargılamak . buraya konu açmışsınız fikrimi beyan edebilirim heralde . madem çok destek veriyorsun ne oturuyorsun evinde koş takisme .
kardeşim ben ortaya laf attım biri üstüne çıktı konuşursam sana bak hanımmm deyip parmağını salladı . bende cevabını verdim . fikrimizi söyleyemeyeceksek bu forum neden var . herkes senin gibi mi düşünmek zorunda . sen taksimi biliyor musun . orda sarhoş ayyaşın ordaki kadınlara nasıl zarar verdiğini biliyormusun . sen neyi biliyorsun konuşuyorsun eylem yapıyorsun bırakın ya gezi parkı hikaye olay ülkeyi bölmek başaramayacaksınız ama acı haber size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?